Innovative through research
 • Milieu-meettechnologie ten behoeve van waterbescherming.
  MEETTECHNIEK
  VOOR PARAMETERS IN LUCHT, WATER EN BODEM
 • PCE Instruments Luchtkwaliteitsmeter.
  LUCHT-
  KWALITEIT
  MONITORING

  BINNENRUIMTES, WEGEN, COMMERCIËLE GEBOUWEN
 • Testapparatuur voor waterkwaliteit.
  METING VAN
  WATER-
  KWALITEIT

  VOOR DRINKWATER, BADWATER, AFVALWATER
 • Visuele inspectie van een industrieel kanaal.
  VISUELE INSPECTIE
  INSPECTIE VAN MACHINES, APPARATUUR EN INFRASTRUCTUUR
 • Laboratoriumapparatuur en weegschalen voor industriële en commerciële doeleinden.
  LABORATORIUM-APPARATUUR EN WEEGSCHALEN
  VOOR INDUSTRIËLE EN COMMERCIËLE DOELEINDEN
 • Material testing in development, maintenance and quality assurance
  MATERIAAL TESTEN
  IN ONTWIKKELING, ONDERHOUD, KWALITEITSBORGING
 

 

INDUSTRIËLE PRODUCTEN EN OPLOSSINGEN


PCE Instruments houdt zich bezig met zaken die ertoe doen: industriële meetproducten om processen beter te begrijpen en te optimaliseren. Onze activiteiten zijn gericht op de ontwikkeling, fabricage en distributie van industriële producten die de efficiëntie in een verscheidenheid aan industriële omgevingen helpen verhogen, zoals bijvoorbeeld industriële installaties en onderzoekslaboratoria.

Meetapparatuur is het hoofdproduct van PCE Instruments. PCE Instruments biedt verschillende apparaten, zoals draagbare apparaten, vast geïnstalleerde-apparaten en andere meetapparatuur voor analyse en onderzoek.
Gegevensverwerving wordt steeds belangrijker in de industrie, in de beroepssector en in de particuliere sector. Over het algemeen is men op zoek naar meetapparatuur die snel en is en tijdens de meting concrete resultaten oplevert. Bij PCE Instruments vindt u meer dan 600 instrumenten, controlesystemen en weegschalen die aan deze eisen voldoen.
Aarzel niet contact met ons op te nemen, wij zullen u adviseren bij uw zoektocht naar de voor u meest geschikte meetapparatuur.

 •  MEETAPPARATUUR


   
 •  REGEL- EN CONTROLESYSTEMEN


   
 •  WEEGSCHALEN EN BALANSEN


   
 •  LABORATORIUMAPPARATUUR


   
Industrial measurement instruments / devices

OPLOSSINGEN

 

PCE Instruments biedt complete industriële meetoplossingen die voldoen aan de hoogste eisen en inspelen op moderne ontwikkelingen. Bovendien helpt onze klantenservice u om maximale bedrijfszekerheid te bereiken. De afdeling inspectie en niet-destructief onderzoek biedt meetapparatuur en meetsystemen voor de evaluatie en bepaling van de kwaliteit in diverse wetenschappelijke en industriële toepassingen zonder de materialen aan te tasten.
Stel dat er in een van uw productieprocessen afwijkingen worden geconstateerd ten opzichte van eerdere trends van uw installatie. Dit zou leiden tot extra kosten en tijdverlies. PCE Instruments kan vooraf en tijdens het productieproces oplossingen toepassen om deze mogelijke afwijkingen op te sporen en zo kosten en tijd te besparen.
Bovendien zijn HMI-displays (Human Machine Interface) van groot nut bij de visualisatie en weergave van processen. Zij zijn speciaal ontworpen voor industriële toepassingen. Ongeacht het type communicatie dat u wenst te gebruiken (Ethernet, seriële poort, USB, enz.), kunnen deze displays aan alle industriële installaties worden aangepast.

 •  PREVENTIEF ONDERHOUD


   
 •  PROCESVISUALISATIE


   
 •  INDUSTRIËLE WEGING


   
 •  VOCHTIGHEIDSMETING


   
 •  INSPECTIE EN NIET-DESTRUCTIEF ONDERZOEK


   
Measurement and Condition Monitoring Solutions and Products

GASMETINGEN EN -DETECTIE

 

De aanwezigheid van brandbare of giftige gassen gaat altijd gepaard met een groot potentieel risico, of het nu gaat om opslagplaatsen, productie of vervoer. Een zorgvuldige planning van een gasdetectiesysteem vermindert, in het geval van explosieve gassen, de kans op schade aan of vernieling van machines en installaties. In het geval van giftige gassen vermindert een gasdetectiesysteem of een draagbare gasdetector het risico op schade aan de gezondheid van aanwezige personen.
PCE Instruments biedt zowel draagbare gasdetectoren als vast geïnstalleerde gasdetectoren voor de volgende industriële sectoren: olie en gas, water en afvalwater, staalproductie, destilleerderij, dranktransport en -opslag, scheepvaart, enz.
Gasdetectiesystemen redden levens:
    -     Vast geïnstalleerde detectoren voor het beschermen van fabrieken.
    -     Draagbare gasdetectoren voor het beschermen van personen.

 •  OLIE & GAS


   
 •  WATER EN AFVALWATERI


   
 •  STAALINDUSTRIE


   
 •  DESTILLEERDERIJ


   
 •  SCHEEPVAART


   
Petroleum and gas measurement

INDUSTRIËLE MEETDIENSTEN

 

PCE Instruments beschikt over gespecialiseerde ingenieurs en technici om oplossingen op maat te ontwikkelen volgens de specificaties van de klant door hun eisen toe te passen bij de fabricage van de apparatuur. Door nauw met de klanten samen te werken, komen wij tot oplossingen op maat en zorgen wij ervoor dat de meetapparatuur aan de verwachtingen voldoet of deze zelfs overtreft. Onze service omvat tevens onderhoud, ijking en, indien nodig, reparatie van onze apparatuur.
PCE Instruments biedt complete meetoplossingen: van gegevensregistratie, gegevenstransmissie en visualisatie tot procesbesturing en afstemming van uw installaties en machines. Voor dit alles is het niet langer nodig dat een werknemer "ter plaatse" aanwezig is in uw fabriek, aangezien ons systeem uw processen op afstand kan controleren en weergeven.

 •  ONTWIKKELING EN PRODUCTIE


   
 •  INSTALLATIE EN ONDERHOUD


   
  Installation and maintenance / condtion monitoring from PCE.
  Ontwikkeling van oplossingen op maat volgens de wensen van elke klant, met inachtneming van hun eisen bij de ontwikkeling.
POSITIONERING EN CIJFERS

Ontwikkeling, fabricage en distributie van meetapparatuur, laboratoriumapparatuur, controlesystemen en weegschalen voor industrieel gebruik.

PCE Instruments werkt ook samen met universiteiten en onderzoeksinstellingen. PCE Instruments is gespecialiseerd in hoogwaardige producten op het gebied van preventief onderhoud, maar biedt ook een veel breder scala aan instrumenten om in vrijwel elke behoefte te voorzien. Bij de ontwikkeling van nieuwe PCE-producten ligt de nadruk op gebruiksvriendelijkheid en hoge toegevoegde gebruikswaarde.

Investigation and development

MEER DAN

0
JAREN ERVARING

MEER DAN

0
PRODUCTEN

KANTOREN IN

0
LANDEN

MEER DAN

0
MILJOEN OMZET
 • Alpha
 • ruimte
 • Beta
 • ruimte
 • Gamma
 • ruimte
 • Delta

Bij PCE Instruments zijn cijfers zeer belangrijk, want in de engineeringsector is het van essentieel belang de gegevens en statistieken te kennen van alle parameters die men wil controleren. Dit zijn dan ook enkele cijfers van PCE Instruments, een bedrijf dat sinds zijn oprichting in het begin van de jaren '90 is gegroeid, geëvolueerd en zich over de hele wereld heeft uitgebreid. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen: info@pce-instruments.com

Company data PCE InstrumentsAANBEVOLEN PRODUCTEN

Ontwikkeling, fabricage en distributie van meetapparatuur, laboratoriumapparatuur, controlesystemen en weegschalen voor industriële gebruikers.

Geluidsmeter
PCE-322A

Klasse II geluidsmeter met
datalogging en hoge nauwkeurigheid

Videos of PCE Instruments products

Industriële endoscoop
PCE-VE 1000

Verwisselbare sondes en opname van
video en afbeeldingen

Videos of PCE Instruments products

Ultrasone debietmeter
PCE-TDS 100

Bepaalt de snelheid en het debiet in
leidingen van 20 tot 700 mm

Videos of PCE Instruments products

Meer videosKANTOREN PCE-INSTRUMENTS