Innovative through research
Gasmeters voor de staalindustrie

Gasmeters voor de staalindustrie

Gasdetectoren en gasalarmsystemen voor de metaal- en staalindustrie.
 


 

  Gasmeters voor de staalindustrie

De staalindustrie omvat verschillende processen voor de behandeling het omsmelten van ijzer. Deze processen zijn niet zonder gevaren voor de werknemers. Eén van de gevaren is de blootstelling van het personeel aan giftige en ontvlambare gassen. Werknemers worden aan dergelijke gassen blootgesteld tijdens het behandelingsproces en tijdens onderhouds- en servicewerkzaamheden. Om de veiligheid van de werknemers te garanderen, zijn gasmeters van essentieel belang. Bovendien moeten de productie-installaties afdoende worden beschermd. De hoge temperaturen en andere factoren verhogen het risico op brand en explosies.
Om de fabriek en mensenlevens te beschermen, zijn er vaste en draagbare gasmeters. Afhankelijk van het model kunnen draagbare gasmeters één of meer gassen tegelijk detecteren. Draagbare gasmeters zijn klein van formaat zodat de werknemer deze altijd bij zich kan dragen. Anderzijds kunnen vast geïnstalleerde gasmeters worden aangesloten op een besturingseenheid die de verschillende zones en de verschillende te meten gassen controleert.
Bij PCE Instruments adviseren wij u en bieden wij u de meest geschikte oplossing met betrekking tot de veiligheid van de fabricageprocessen in de staalindustrie. Ons gekwalificeerde personeel heeft jarenlange ervaring. Bovendien werken wij al vele jaren samen met bekende en gerenommeerde merken en bieden wij een breed scala aan gasmeters.
Advice on gas detection equipment PCE Brookhuis B.V.
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel: +31 53 737 02 91
info@pcebenelux.nl


Products for the control of gases in metallurgy

   See more gas meters for metallurgy Gas meters for metallurgy