Innovative through research
Gasalarmsystemen

Gasdetectoren voor de olie- en gasindustrie

PCE Instruments neemt bescherming in gebieden met een hoog risico op giftige en explosieve gassen zeer serieus en biedt hoogwaardige en nauwkeurige apparatuur.
 


 

U bent hier:  Home  Gasalarmsystemen

  Alarmsystemen voor gasdetectie in de olie- en gasindustrie

Deze industriële sector is zeer risicovol voor werknemers, machines en installaties. Fabrieks- en onderhoudspersoneel bevinden zich met grote regelmaat in gebieden met een hoog explosiegevaar. De veiligheid van de fabriek en de bescherming van al het personeel dient daarom de hoogste prioriteit te krijgen. Lekken in olie- en gaspijpleidingen, alsmede alle aangesloten pijpleidingen en systemen, tanks en transportinstallaties kunnen explosies veroorzaken. Brandbare en giftige gassen vormen een risico tijdens de productie en brengen de veiligheid van de werknemers in gevaar. Elke faciliteit of installatie brengt andere potentiële gevaren met zich mee.

De uitgebreide ervaring en conceptuele kennis van PCE Instruments komt de klant ten goede zijn bij het verstrekken van advies met betrekking tot de meest geschikte uitrusting ter bescherming van uw personeel en faciliteit. PCE Instruments biedt ook de mogelijkheid om de gasdetectoren en andere apparatuur aan te passen aan de procescontrolesystemen van uw bedrijf om een onmiddellijke reactie te verzekeren in geval van lekkage (het loskoppelen van installatiesecties, het activeren en deactiveren van bypass).
Advice on gas detection equipment PCE Brookhuis B.V.
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel: +31 53 737 02 91
info@pcebenelux.nl


Gas warning systems and gas detectors for the petroleum and gas industry
  Go to gas detectors for petroleum and gas Gas warning systems / Gas detectors