Manufacturing Monitoring on the shop floor or via remote control

Procesvisualisatie

Procesvisualisatie wordt voornamelijk gebruikt in automatisering en procestechniek. In combinatie met industriële routers kunnen machines en systemen op afstand worden bewaakt en bestuurd.
 


 

U bent hier:  Home  Procesvisualisatie

 Oplossingen voor procesvisualisatie

HMI-displays voor procesvisualisatie

HMI-displays

HMI (Human Machine Interface) displays zijn een essentieel onderdeel van procesvisualisatie en geven gecompliceerde productieprocessen weer. Zij zijn speciaal ontworpen voor de werking en de bewaking van industriële processen. In de toekomst zal de nieuwste generatie displays de typische controleapparatuur en digitale displays in het industriële proces vervangen. Ongeacht het gewenste type communicatie (veldbus, Ethernet, seriële interface), kunnen onze displays gemakkelijk in alle netwerken worden geïntegreerd. Er is geen sprake van klantenbinding door speciale software of een eigen veldbussysteem van PCE.

HMI - Process Monitoring PanelsHMI-displaysProcesvisualisering en afstandsbesturingssystemen gaan hand in hand. PCE Instruments biedt u complete oplossingen: van de registratie van meetwaarden, de transmissie, de opslag en de visualisatie ervan tot de besturing en het regelen van industriële en handelsprocessen op uw machines en installaties. Daarnaast worden ook processen binnen het bedrijfsbeheer getoond. U en uw personeel hoeven niet ter plaatse of in de buurt van uw fabriek te zijn. Laat onze afstandsbedieningssystemen uw processen controleren en visualiseren. Procesvisualisatie wordt door de op afstand bedienbare systemen kwalitatief innovatief. Vereenvoudig uw proces en minimaliseer drastisch uw kosten.

Watch all manufacturing processes

Systemen voor bewaking op afstand

Industrial routers for use in machine / manufacturing monitoring

Voor het bewaken en aansturen van machines in gedecentraliseerde productieprocessen biedt PCE Instruments RTU-systemen aan. Deze bieden de volgende voordelen:

- Snelle toegang tot controle
- Korte reactietijden
- Hoge reiskostenbesparing
- Centrale gegevensbeheer

Hier vindt u meer informatie over RTU-systemen:

Industrial RTUsRTU-systemen