Multimeter PCE-CTI 10-ICA incl. ISO-kalibratiecertificaat

Best.nr.: PCE-CTI 10-ICA
ISO-kalibratie Wireless
432,90 €
523,81 €
4250348729576
PCE-CTI 10-ICA
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en 12,95 € netto verzendkosten
Levertijd: 10 - 14 dagen
Multimeter met Bluetooth 4.0 interface / meetbereik 0 ... 1500 V AC/DC / uit te breiden met extra flexibele stroomklem voor metingen tot 3000 A AC / inschakelstroommeting / VFD-functie / met ISO-kalibratiecertificaat

De multimeter is het ideale meetinstrument voor het meten van spanningen tot 1500 V AC/DC en stroom tot 1000 A AC/DC. De meting van de multimeter is inductief. Hiervoor wordt de spanningskabel in de stroomklem van de multimeter geplaatst. Dit heeft als bijzonder voordeel dat de stroom tijdens bedrijf gemeten kan worden. Als gevolg hiervan wordt de multimeter bijvoorbeeld gebruikt bij onderhoudswerkzaamheden aan een fotovoltaïsch systeem. Fotovoltaïsche systemen bestaan uit veel verschillende zonnecellen die in serie met elkaar verbonden zijn. Hier kunnen de individuele stromen van afzonderlijke rijen worden gemeten met de multimeter om mogelijke fouten te beperken.

Naast de normale spannings- en stroommeting kan de multimeter ook de inschakelstroom meten. Inschakelstromen zijn stromen die bijzonder hoog zijn bij het inschakelmoment. Deze stromen worden gegenereerd wanneer bijvoorbeeld motoren voor ventilatiesystemen worden opgestart of wanneer stadionverlichting wordt ingeschakeld. Deze meting met de multimeter is vooral belangrijk voor de dimensionering van toevoerleidingen en zekeringen. Frequentieomvormers zijn converters die de spanning aan de primaire kant met gewijzigde frequentie en amplitude aan de secundaire kant uitvoeren. Met de multimeter en de VFD-meetfunctie kunnen ook metingen met een frequentie van 45 Hz... 1 kHz worden doorgevoerd.

Daarnaast heeft de mulitmeter een Bluetooth 4.0 interface. Met deze interface op de multimeter kan een verbinding met een Android- en iOS-apparaat tot stand worden gebracht. Met de gratis app "Meterbox Pro" kunnen de door de multimeter gemeten waarden worden weergegeven en opgeslagen voor latere analyse.

Met de datalogger functie kan de multimeter alle gemeten waarden met elk ingesteld interval opslaan. Na een meting kunnen de waarden grafisch worden weergegeven via de multimeter. Elk afzonderlijk meetpunt kan ook afzonderlijk van de multimeter worden afgelezen. De opslagruimte bij de multimeter heeft een grootte van 16 groepen en een totale opslagruimtegrootte van 100.000 meetwaarden. De gemeten waarde met datum en tijd wordt opgeslagen met de multimeter.

De multimeter kan worden uitgebreid met een optionele stroomklem. De extra stroomklem naar de multimeter is flexibel en kan daarom worden aangepast aan de meettaak. Met de verlengde stroomklem naar de multimeter kunnen stroommetingen tot 3000 A AC worden uitgevoerd. De flexibele stroomklem is aangesloten op de spanningsingang van de multimeter. De spanningswaarde wordt vervolgens door de multimeter omgezet in een bruikbare stroomwaarde en weergegeven op het display.

Vanwege de vele verschillende functies en het hoge meetbereik wordt de multimeter bijvoorbeeld gebruikt bij de inspectie van fotovoltaïsche systemen, water- en windenergiecentrales of bij de installatie van niet-mobiele elektrische machines. De multimeter wordt uitgerust met een ISO-kalibratiecertificaat.

- Gratis app voor Android en iOS
- Meetbereik 0 ... 1500 V AC/DC
- Datalogging voor maximaal 100.000 meetwaarden
- Inschakelstroommeting
- Aanvullend met LowZ spanningsmeting
- 2.36 "TFT-display
- Met spannings- en temperatuurmeting
- Incl. ISO-kalibratiecertificaat Algemene specificaties

 

Opslagruimte

16 groepen met een totale opslagruimte

 

van 100.000 meetwaarden

Tang diameter horizontaal

38 mm

Tang diameter verticaal

63 mm

Tang opening

45 mm

Beschermklasse

IP65

Interface

Bluetooth 4,0

Vervuilingsgraad

2

Isolatie categorieën

CAT IV 600 V, CAT III 1000 V, CAT II 1500 V

Maximale werkhoogte

2000 m / 6562 ft

Voeding accu

7,4 V, 1200 mAh Li-ion batterij

Voeding oplader

Primair: 100 ... 240 V AC, 50 ... 60 Hz

 

Secundair: 12 V DC, 2 A

Stekkeraansluiting oplader

Europa, VS, Engeland, China

Batterijstatusindicator

beschikbaar

Auto-off functie

uit, 15, 30 of 60 minuten

Display

2,36 "TFT

Weergavefrequentie

3 Hz

Omgevingscondities

18 ... 28 °C, 64 ... 82 °F; <80 % RV,

 

niet-condenserend

Afmetingen

275 x 100 x 45 mm

Gewicht

481 gr

 

 

Overige technische specificaties/meetbereiken zijn te vinden in het productblad


1 x multimeter PCE-CTI 10
1 x thermokoppel Type-K met adapter
1 x paar meetkabels
1 x transportkoffer
1 x accu laadstation
1 x accu
1 x gebruikshandleiding
1 x ISO-kalibratiecertificaat

LET OP: Het ISO-kalibratiecertificaat wordt op maat per klant opgesteld en is daarom uitgesloten van het retourrecht.

Bij het bestellen dient u de adresgegevens van de eindgebruiker in te voeren bij de notities!