0 0,00 €
excl. BTW excl. verzendkosten

Winkelmandje

...is nog leeg

Industrial Measurement Products and Solutions
Zoeken
Search
U bevindt zich hier: Start »Meettechniek

PCE Brookhuis B.V.


Meettechniek

Meettechniek vormt een belangrijk onderdeel van het assortiment van PCE Brookhuis B.V. Hier treft u vele soorten meettechnieken aan, zoals handheld apparaten, inbouwapparaten, meetomvormers en andere hulpmethoden voor het meten, analyseren en controleren. Het vergaren van gegevens wordt steeds belangrijker op industrieel en professioneel gebied. Er is vooral een grote vraag naar praktische meettechnologie die snel en nauwkeurig werkt en direct resultaat geeft tijdens de meting. Op onze website treft u meer dan 650 apparaten aan die aan deze vereisten voldoen.

Als u het geschikte apparaat niet kunt vinden, laat ons dat dan weten en dan zoeken wij voor u de juiste oplossing! Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op +31 (0)900 – 120 00 03 of via info[@]pcebenelux.nl

Kies hieronder uit de juiste hoofdgroep om snel een overzicht te krijgen van ons voor u geschikte assortiment. Als u verder naar beneden scrollt, vindt u daar de secundaire groepen zoals meetapparatuur voor het meten van de temperatuur, vochtigheid of druk.Hoofdgroepen

 
Laboratoriumtechniek
   

Regeltechniek

 
meettechniek Laboratorium Mobiele meettechniek Regel- en testsystemen


Wij bieden diverse soorten meetapparatuur aan op onze website. Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden, hebben wij onze instrumenten ingedeeld in verschillende categorieën. Het merendeel van ons assortiment bestaat uit mobiele meetapparatuur. Wij kunnen u binnen deze categorie meer dan 650 instrumenten aanbieden meten van bijna alle natuurkundige, chemische en elektrische grootheden in alfabetische volgorde. Van meettechniek voor lucht tot meettechniek voor trillingen die dienen voor onderhoud en inspectie van machines en installaties op alle terreinen in de industriële sector. Per product vindt u de bijbehorende technische gegevens. Wanneer u niet op zoek bent naar een specifiek apparaat, maar u zich bijvoorbeeld beter wilt informeren over meettechniek uit een bepaalde categorie, kunt u de categorieën van de verschillende groepen gebruiken ter oriëntatie (bijvoorbeeld meettechniek voor kracht, milieu, druk, straling, etc.).

Secundaire groepen

Meettechniek
voor luchtmeting

Meettechniek
voor wateranalyse

Meettechniek
voor afstandsmeting

Luchtmeting Meettechniek voor wateranalyse Meettechniek voor afstandsmeting

Meettechniek
voor krachtmeting

Meettechniek
voor gasmeting

Meettechniek
voor hygiëne

Meettechniek voor krachtmeting Meettechniek voor gasmeting Meettechniek voor hygiëne

Meettechniek
voor klimaat

Meettechniek
optisch

Meettechniek
voor drukmeting

Meettechniek voor klimaat Meettechniek optisch Meettechniek voor drukmeting

Meettechniek
voor netwerken

Meettechniek
voor toerentalmeting

Meettechniek
voor geluidsmeting

Meettechniek voor netwerken Meettechniek voor toerentalmeting Meettechniek voor geluidsmeting

Meettechniek
voor werkplaats

Meettechniek
voor temperatuurmeting

Meettechniek
voor trillingsmeting

Meettechniek voor werkplaats Meettechniek voor temperatuurmeting Meettechniek voor trillingsmeting

Meettechniek
voor voltmeting

Meettechniek
voor vochtmeting

Meettechniek
voor stralingsmeting

Meettechniekvoor voltmeting Meettechniek voor vochtmeting Meettechniek voor stralingsmeting

Algemene informatie:

 

 

Bij de Kalibratiedienst "ENAC" zijn laboratoria voor meettechniek ondergebracht die een accreditatie hebben voor een bepaalde meetgrootheid. Zij bezitten een uitgebreide bevoegdheid op het gebied van meettechnieken. Een laboratorium met een ENAC accreditatie is gemachtigd internationaal erkende kalibratiecertficaten af te geven voor deze grootheden / meettechniek. De ENAC-certificaten zijn geldig in vele landen, zoals bijvoorbeeld in de volledige Europese Unie. Voor meer informatie kunt u de volgende link bekijken de ENAC accreditatie ENAC .

ENAC certificering: een kalibratiecertificaat, waarvan de samenstelling en de inhoud exact overeen moet komen met de voorschriften daarvan. Het certificaat bevat de beschrijving van de meettechniek en die van het geteste object, met daarnaast de meetresultaten en - onzekerheid. Meettechniek met ENAC certificering dienen als standaard kalibraties.

Verificatie: is een officiële controle dat de meettechniek overeenkomt met de gespecificeerde foutgrenzen. Meer informatie vindt u op: meettechniek in PTB.

Kalibratie van de apparaten van het meetgebied: is de controle van de juistheid van de meetgrootheden van de meet-, test- en controleapparaten en de meetmodaliteiten zonder dat meetsinstrumenten gebruikt worden in het systeem. Oftewel: bepalen van de systematische afwijking met betrekking tot de werkelijke waarde van de gemeten grootheid. Bezoek ook onze partners bij de kalibratie van meettechniek.

Kalibratiecertificaat: Hierin worden de meettechnische eigenschappen van de meettechniek, evenals de herleidbaarheid naar nationale standaarden gedocumenteerd.

Kalibratie-interval: Om blijvend correcte metingen te kunnen verrichten dienen de gebruikte meettechniek regelmatig te worden geverifieerd of gekalibreerd. Deze tijdsperiode wordt het kalibratie-interval genoemd. Er zijn geen duidelijke voorwaarden voor het bepalen van het tijdsinterval waarbinnen de meettechniek hergekalibreerd moeten worden. Om dit interval te bepalen moeten de volgende belangrijke punten in overweging worden genomen:

 

- Toegelaten grootheid en tolerantieband
- Gebruik van de meettechniek en bedieningsinstrumenten
- Frequentie waarmee die gebruikt wordt
- Omgevingsomstandigheden
- Stabiliteit van voorgaande kalibraties
- Vereiste meetprecisie
- Definities van het kwaliteitscontrolesysteem binnen de bedrijven


Dit houdt in dat de gebruiker zelf het kalibratie-interval moet bepalen en controleren.

Meetafwijking: afwijking van de waarde weergegeven op het instrument ten opzichte van de werkelijke meetwaarde.

Fabrieks-kalibratiecertificaat: fabrieks-kalibratiecertificaten worden afgegeven met standaarden die onderworpen worden aan een regelmatige controle door de kalibratie-instrumenten. De herleidbaarheid van de standaarden die in deze gevallen gebruikt worden is verzekerd dankzij een regelmatige controle van de kalibratie-instrumenten. De meettechnieken kunnen ingesteld worden door middel van interne test- en kalibratieapparaten.

Verklaring van overeenstemming: een verklaring van overeenstemming is een document voor weegschalen en meettechnieken waarin aangetoond en vastgelegd wordt dat de weegschalen en meettechnieken voldoen aan de richtlijnen van de Europese Gemeenschap, en gaan in het geval van elektronische instrumenten vergezeld van het CE merkteken. De overeenstemming van de instelbare weegschalen en meettechniek met de model goedkeuring, worden gedocumenteerd doordat de desbetreffende instelling een overeenstemmingsdocument afgeeft dat is opgesteld tijdens het verrichten van de instelling.

PCE Brookuis B.V. zet hoog in op nieuwe technologieën met haar meettechniek, en wij proberen voortdurend te voldoen aan de wensen en eisen van onze klanten, zoals bijvoorbeeld onze klanten uit de sector industrieel onderhoud en bedrijven die zich bezighouden met thermische isolering, waar dagelijks effectieve en betaalbare oplossingen van ons worden gevraagd voor wat betreft de thermografie.


PCE Brookhuis B.V. heeft haar meetapparatuur getest op Antarctica (Zuidpool). Met het doel te testen of onze apparatuur bestand is tegen extreme temperaturen, voor dit doel werden er kleine wijzigingen in de pakkingen aangebracht om zo een thermische isolatie te verkrijgen die op haar beurt een microklimaat creëert. Er werden astronomsiche, geografische, ornithologische en milieu experimenten verricht die een groot succes zijn, dankzij apparatuur als de pH-meters, ultraviolet lichtmeter luchtmeters, dosimeter, enzovoort.

Als geen van onze meettechniek prodcuten aan uw behoeften voldoen kunt u telefonisch contact met ons opnemen op nummer: +31 (0)900 - 120 00 03 (15 ct. p/m) en onze ingenieurs zullen u met genoegen adviseren bij de keuze en het gebruik van de meetinstrument die het meest geschikt is voor ieder afzonderlijk geval.

Artikel 1 - 50 / 3286
1234567891011121314151617>

Stethoscoop PCE-S 41
Best.nr.: PCE-S 41
Deze Stethoscoop werkt op batterijen en is gemakkelijk te bedienen. Hij kan worden gebruikt om geluiden in machines op te sporen, bijvoorbeeld in lagers, ventilatorkleppen, pompen, etc. Op deze manier is het mogelijk om foutmeldingen te herkennen, voordat er zich storingen in machines of installaties voordoen (preventie en behoud).

- Frequentiebereik: 100 Hz...10 kHz
- Batterijvoeding: 1 x 9 V batterij
- Naaldsensor (inschroefbaar) 1 x 290 mm ; 1 x 70 mm (lengte)
- Sensormateriaal: staal

Fabrikant: PCE Instruments
99,90 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Infrarood thermometer PCE-TC 28
Best.nr.: PCE-TC 28

Met de Infrarood thermometer PCE-TC 28 is het mogelijk contactloze temperatuurmetingen uit te voeren. Om nauwkeurige meetresultaten te verkrijgen beschikt de infrarood camera over een instelbare emissiegraad.


- Meetbereik: -20 ... +300 °C
- Nauwkeurigheid: ±2 %, ±2 °C
- Frequentie beeldopname: 9 Hz
- Camera: 48608 Pixel

 

Fabrikant: PCE Instruments
495,90 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Inspectiecamera PCE-TC 28
Best.nr.: PCE-TC 28

Met de Inspectiecamera PCE-TC 28 is het mogelijk contactloze temperatuurmetingen uit te voeren. Om nauwkeurige meetresultaten te verkrijgen beschikt de infrarood camera over een instelbare emissiegraad.


- Meetbereik: -20 ... +300 °C
- Nauwkeurigheid: ±2 %, ±2 °C
- Frequentie beeldopname: 9 Hz
- Camera: 48608 Pixel

 

Fabrikant: PCE Instruments
495,90 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Thermometer PCE-TC 28
Best.nr.: PCE-TC 28

Met de Thermometer PCE-TC 28 is het mogelijk contactloze temperatuurmetingen uit te voeren. Om nauwkeurige meetresultaten te verkrijgen beschikt de infrarood camera over een instelbare emissiegraad.


- Meetbereik: -20 ... +300 °C
- Nauwkeurigheid: ±2 %, ±2 °C
- Frequentie beeldopname: 9 Hz
- Camera: 48608 Pixel

 

Fabrikant: PCE Instruments
495,90 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Warmtebeeldcamera PCE-TC 28
Best.nr.: PCE-TC 28

Met de Warmtebeeldcamera PCE-TC 28 is het mogelijk contactloze temperatuurmetingen uit te voeren. Om nauwkeurige meetresultaten te verkrijgen beschikt de infrarood camera over een instelbare emissiegraad.


- Meetbereik: -20 ... +300 °C
- Nauwkeurigheid: ±2 %, ±2 °C
- Frequentie beeldopname: 9 Hz
- Camera: 48608 Pixel

 

Fabrikant: PCE Instruments
495,90 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Stroomconverter PCE-LCTB 50/30 (30)
Best.nr.: PCE-LCTB 50/30 (30)
De stroomconverter van de serie PCE-LCTB50 wordt op een DIN rail gemonteerd. De stroomconverter voor DIN rail montage kan op rails met verschillende afmetingen gemonteerd worden. Ook is het mogelijk kabels door de stroomconverter voor DIN rail montage te laten lopen. 

- Primaire winding (max. ingang) 75 ... 600 A
- Secundaire winding (uitgang) 1 A / 5 A
- Maximum spanning 720 V

Fabrikant: PCE Instruments
11,00 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Stroomconverter PCE-LCTB 45/21 (40)
Best.nr.: PCE-LCTB 45/21 (40)
De stroomconverter voor DIN-rails serie PCE-LCTB45 is geschikt voor de indirecte stroommeting in DIN-rails. De stroomconverter kan op rails van max. 10 x 27 mm en ook op elektrische kabels met een diameter van max. 21 mm. gemonteerd worden. 

- Primaire wikkeling (max. ingang) 50 ... 400 A
- Secundaire wikkeling (uitgang) 1 A / 5 A
- Maximum spanning 720 V

Fabrikant: PCE Instruments
11,40 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Stroomconverter PCE-LCTB 50/21 (30)
Best.nr.: PCE-LCTB 50/21 (30)
De stroomcoverter van de serie PCE-LCTB50 wordt op een DIN rail gemonteerd. De stroomconverter voor DIN rail montage kan op rails met verschillende afmetingen gemonteerd worden. Ook is het mogelijk kabels door de stroomconverter voor DIN rail montage te laten lopen.

- Primaire winding (max. ingang) 40 ... 400 A 
- Secundaire winding (uitgang) 1 A / 5 A
- Maximum spanning 720 V

Fabrikant: PCE Instruments
11,80 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Stroomconverter PCE-LCTR 50/14 (30)
Best.nr.: PCE-LCTR 50/14 (30)
De stroomconverter PCE-LCTR meet de stroom indirect tot 300 A. De stroomconverter biedt een maximale uitgangsstroom van 5 A. Zodoende is de stroomconverter geschikt voor alle veiligheidsrelevante stroommetingen. 

- Primaire winding (max. ingang) 30 ... 300 A
- Secundaire winding (uitgang) 1 A / 5 A
- Maximale spanning 720 V
- Omgevingstemperatuur -20 ... +45 °C

Fabrikant: PCE Instruments
12,40 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Stroomconverter PCE-LCTB 86/50 (45)
Best.nr.: PCE-LCTB 86/50 (45)
De stroomconverter PCE-LCTB86 zet stroom tot 1250 A AC om. De stroomconverter beschikt over een 1 A of 5 A uitgang. De stroomconverter kan op rails of elektriciteitskabels met een max. diameter van 51 mm gebruikt worden. 

- Primaire winding (max. ingang.) 100 ... 1250 A
- Secundaire winding (uitgang) 1 A / 5 A
- Maximum spanning 720 V

Fabrikant: PCE Instruments
14,00 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

HVAC meter PCE-OWL 60
Best.nr.: PCE-OWL 60
De HVAC meter voor eenmalig gebruik PCE-OWL onderscheidt temperaturen tussen de -30 en +70 °C. Daarbij kan met de HVAC meter het geïntegreerde geheugen tot 32.000 meetreeksen opslaan. Het instrument vindt vooral zijn toepassing in de transportsector.

- Temperatuurmeting tussen -30 ... 70 ° C
- Ingebouwde USB-interface 
- Geheugen voor 32.000 registraties

Fabrikant: PCE Instruments
14,90 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Datalogger PCE-OWL 60
Best.nr.: PCE-OWL 60
De datalogger voor eenmalig gebruik PCE-OWL 60 onderscheidt temperaturen tussen de -30 en +70 °C. Daarbij kan met de datalogger het geïntegreerde geheugen tot 32.000 meetreeksen opslaan. Het instrument vindt vooral zijn toepassing in de transportsector.

- Temperatuurmeting tussen -30 ... 70 ° C
- Ingebouwde USB-interface 
- Looptijd van 60 dagen

Fabrikant: PCE Instruments
14,90 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Stroomconverter PCE-LCTB 62/40 (40)
Best.nr.: PCE-LCTB 62/40 (40)
Met de stroomconverter voor montage op DIN rails kunnen stromen tot 800 A veilig gemeten worden. De stroomconverter voor montage PCE-LCTB62 wordt op een rail gemonteerd. Afgezien van de stroommeting op rails, kan het voor montage ook de stroom van kabels bepalen. 

- Primaire winding (max. ingang.) 50 ... 800 A
- Secundaire winding (uitgang) 1 A / 5 A
- Maximum spanning 720 V

Fabrikant: PCE Instruments
15,40 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Geleidbaarheidsvloeistof kaliumchloride 12,88 mS / cm
Best.nr.: PCE-CDS-12,88
Geleidbaarheidsoplossing 500ml; 12. 88 mS / cm; Kaliumchloride 0, 1 mol / l in doseerfles met certificaat [meer]
15,40 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Veiligheids-testsondes (set van 3)
Best.nr.: PCE-PR3
Veiligheids-testsondes met 4 mm Ø. Door de afgevlakte beschermende rand zijn meerdere testsondes strak naast elkaar insteekbaar en het afrollen van hellende vlakken wordt hiermee voorkomen.
15,90 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Stroomconverter PCE-LCTB 50/30 (50)
Best.nr.: PCE-LCTB 50/30 (50)
De stroomconverter van de serie PCE-LCTB50 wordt op een DIN rail gemonteerd. De stroomconverter voor DIN rail montage kan op rails met verschillende afmetingen gemonteerd worden. Ook is het mogelijk kabels door de stroomconverter voor DIN rail montage te laten lopen. 

- Primaire winding (max. ingang) 50 ... 600 A
- Secundaire winding (uitgang) 1 A / 5 A
- Maximum spanning 720 V

Fabrikant: PCE Instruments
16,00 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Thermometer PCE-ST 1
Best.nr.: PCE-ST 1
De thermometer PCE-ST 1 is een digitale handthermometer om metingen te verrichten in de voedingsmiddelenindustrie bijvoorbeeld vlees, worstsoorten, kaas, tomaten enz., want hij is uitgerust met een roestvrijstalen sonde van 120 mm. 

- Meetbereik van -40 tot +250 °C
- Robuust en schokbestendig
- Inclusief beschermhoes
- Type bescherming IP 65

Fabrikant: PCE Instruments
17,40 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Stroomconverter PCE-LCTB 62/30 (40)
Best.nr.: PCE-LCTB 62/30 (40)
Met de stroomconverter voor montage op DIN rails kunnen stromen tot 800 A veilig gemeten worden. De stroomconverter voor montage PCE-LCTB62 wordt op een rail gemonteerd. Afgezien van de stroommeting op rails, kan het voor montage ook de stroom van kabels bepalen. 

- Primaire winding (max. ingang) 50 ... 800 A
- Secundaire winding (uitgang) 1 A / 5 A
- Maximum spanning 720 V 

Fabrikant: PCE Instruments
17,80 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Stroomconverter PCE-LCTM 62/W (40)
Best.nr.: PCE-LCTM 62/W (40)
De stroomconverter serie PCE-LCTM is geschikt voor kleine stroommetingen. Deze stroomconverter meet wisselstroom in het bereik van 1 A tot een maximum van 60 A. De stroomconverter PCE-LCTM wordt op een montage strip gemonteerd. 

- Primaire winding (max. ingang) 1 ... 25 A
- Secundaire winding (uitgang) 1 A / 5 A
- Maximale spanning 720 V

Fabrikant: PCE Instruments
18,40 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Stroomconverter PCE-LCTB 50/21 (50)
Best.nr.: PCE-LCTB 50/21 (50)
De stroomconverter van de serie PCE-LCTB50 wordt op een DIN rail gemonteerd. De stroomconverter voor DIN rail montage kan op rails met verschillende afmetingen gemonteerd worden. Ook is het mogelijk kabels door de stroomconverter voor DIN rail montage te laten lopen. 

- Primaire winding (max. ingang) 50 ... 400 A 
- Secundaire winding (uitgang) 1 A / 5 A
- Maximum spanning 720 V

Fabrikant: PCE Instruments
18,80 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Stroomconverter PCE-LCTR 62/R (40)
Best.nr.: PCE-LCTR 62/R (40)
De stroomconverter serie PCE-LCTR meet de stroom indirect tot 300 A. De stroomconverter biedt een maximale uitgangsstroom van 5 A. Zodoende is de stroomconverter geschikt voor alle veiligheidsrelevante stroommetingen.

- Primaire winding (max. ingang) 50 ... 600 A
- Secundaire winding (uitgang) 1 A / 5 A
- Maximale spanning 720 V

Fabrikant: PCE Instruments
19,80 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Stroomconverter PCE-LCTR 50/14 (50)
Best.nr.: PCE-LCTR 50/14 (50)
De stroomconverter serie PCE-LCTR meet de stroom indirect tot 300 A. De stroomconverter biedt een maximale uitgangsstroom van 5 A. Zodoende is de stroomconverter geschikt voor alle veiligheidsrelevante stroommetingen.

- Primaire winding (max. ingang) 30 ... 300 A
- Secundaire winding (uitgang) 1 A / 5 A
- Omgevingstemperatuur -20 ... +45 °C

Fabrikant: PCE Instruments
20,40 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Stroomconverter PCE-LCTB 62/20 (40)
Best.nr.: PCE-LCTB 62/20 (40)
Met de stroomconverter voor montage op DIN rails kunnen stromen tot 800 A veilig gemeten worden. De stroomconverter voor montage PCE-LCTB62 wordt op een rail gemonteerd. Afgezien van de stroommeting op rails, kan de stroomconverter voor montage ook de stroom van kabels bepalen.

- Primaire winding (max. ingang) 50 ... 400 A
- Secundaire winding (uitgang) 1 A / 5 A
- Maximum spanning 720 V

Fabrikant: PCE Instruments
20,60 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Stroomconverter PCE-LCTB 74/50 (45)
Best.nr.: PCE-LCTB 74/50 (45)
De stroomconverter voor montage op DIN rails PCE-LCTB74 zet stroom tot 1000 A om. De stroomconverter voor montage op DIN rails beschikt over een uitgang van 1 A of 5 A. De stroomconverter wordt op rails gebruikt. 

- Primaire winding (max. ingang) 100 ... 1000 A
- Secundaire winding (uitgang) 1 A / 5 A
- Maximum spanning 720 V

Fabrikant: PCE Instruments
23,60 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Stroomconverter PCE-LCTM 74/W (45)
Best.nr.: PCE-LCTM 74/W (45)
De stroomconverter serie PCE-LCTM is geschikt voor kleine stroommetingen. Deze stroomconverter meet wisselstroom in het bereik van 1 A tot een maximum van 60 A. De stroomconverter PCE-LCTM wordt op een montage strip gemonteerd.

- Primaire winding (max. ingang) 1 ... 60 A
- Secundaire winding (uitgang) 1 A / 5 A 
- Maximale spanning 720 V

Fabrikant: PCE Instruments
23,60 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Stroomconverter PCE-LCTB 74/40 (45)
Best.nr.: PCE-LCTB 74/40 (45)
De stroomconverter voor montage op DIN rails PCE-LCTB74 zet stroom tot 1000 A om. De stroomconverter voor montage op DIN rails beschikt over een uitgang van 1 A of 5 A. De stroomconverter wordt op rails gebruikt.

- Primaire winding (max. ingang) 40 ... 100 A
- Secundaire winding (uitgang) 1 A / 5 A
- Maximum spanning 720 V

Fabrikant: PCE Instruments
24,60 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Meetapparatuur voor de horeca ThermoJack
Best.nr.: 5020-0553
De meetapparatuur voor de horeca ThermoJack is bijzonder gebruikersvriendelijk. De spitse meetsonde van het apparaat is inklapbaar. Zo ontstaat een handig meetinstrument, welke gemakkelijk in een broekzak past.

- Celsius of Fahrenheit instelbaar 
- Levensmiddelen volgens HACCP goedgekeurd
- Stabiele kunststof behuizing
- Handig meetinstrument door klapfunctie 

Fabrikant: PCE Instruments
25,40 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Voedselthermometer ThermoJack
Best.nr.: 5020-0553
De voedselthermometer ThermoJack is bijzonder gebruikersvriendelijk. De spitse meetsonde van het apparaat is inklapbaar. Zo ontstaat een handig meetinstrument, welke gemakkelijk in een broekzak past.

- Celsius of Fahrenheit instelbaar 
- Levensmiddelen volgens HACCP goedgekeurd
- Stabiele kunststof behuizing
- Handig meetinstrument door klapfunctie 

Fabrikant: PCE Instruments
25,40 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Stroomconverter PCE-LCTB 86/60 (45)
Best.nr.: PCE-LCTB 86/60 (45)
De stroomconverter PCE-LCTB86 zet stroom tot 1250 A AC om. De stroomconverter beschikt over een 1 A of 5 A uitgang. De stroomconverter kan op rails of elektriciteitskabels met een max. diameter van 51 mm gebruikt worden. 

- Primaire winding (max. ingang) 50 ... 600 A 
- Secundaire winding (uitgang) 1 A / 5 A
- Maximum spanning 720 V 

Fabrikant: PCE Instruments
25,80 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Infrarood thermometer PCE-777N
Best.nr.: PCE-777N
De infrarood thermometer PCE-777 meet op lange afstand, op een niet-destructieve manier, de oppervlaktetemperatuur door middel van een infrarode straal. Deze lichtgewicht, non-contact thermometer wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige bediening.

- Indicatie van de gemeten waarde in °C of °F
- Verhouding van meetpunt 12 : 1
- Temperatuur meetbereik: -50 tot +330 °C

Fabrikant: PCE Instruments
25,85 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Pyrometer PCE-777N
Best.nr.: PCE-777N
De Pyrometer PCE-777 meet op lange afstand, op een niet-destructieve manier, de oppervlaktetemperatuur door middel van een infrarode straal. Deze lichtgewicht, non-contact Pyrometer wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige bediening.

- Indicatie van de gemeten waarde in °C of °F
- Verhouding van meetpunt 12 : 1
- Temperatuur meetbereik: -50 tot +330 °C

Fabrikant: PCE Instruments
25,85 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Stralingsthermometer PCE-777N
Best.nr.: PCE-777N
De stralingsthermometer PCE-777 meet op lange afstand, op een niet-destructieve manier, de oppervlaktetemperatuur door middel van een infrarode straal. Deze lichtgewicht, non-contact thermometer wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige bediening.

- Indicatie van de gemeten waarde in °C of °F
- Verhouding van meetpunt 12 : 1
- Temperatuur meetbereik: -50 tot +330 °C

Fabrikant: PCE Instruments
25,85 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Thermometer PCE-777N
Best.nr.: PCE-777N
De non-contact thermometer PCE-777 meet op lange afstand, op een niet-destructieve manier, de oppervlaktetemperatuur door middel van een infrarode straal. Deze lichtgewicht, non-contact thermometer wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige bediening.

- Indicatie van de gemeten waarde in °C of °F
- Verhouding van meetpunt 12: 1
- Temperatuur meetbereik: -50 tot +330 °C

Fabrikant: PCE Instruments
27,90 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Stroomconverter PCE-LCTB 74/30 (45)
Best.nr.: PCE-LCTB 74/30 (45)
De stroomconverter voor montage op DIN rails PCE-LCTB74 zet stroom tot 1000 A om. De stroomconverter voor montage op DIN rails beschikt over een uitgang van 1 A of 5 A. De stroomconverter wordt op rails gebruikt.

- Primaire winding (max. ingang.) 30 ... 800 A
- Secundaire winding (uitgang) 1 A / 5 A
- Maximum spanning 720 V

Fabrikant: PCE Instruments
29,20 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Stroomconverter PCE-LCTB 86/40 (45)
Best.nr.: PCE-LCTB 86/40 (45)
De stroomconverter PCE-LCTB86 zet stroom tot 1250 A AC om. De stroomconverter beschikt over een 1 A of 5 A uitgang. De stroomconverter kan op rails of elektriciteitskabels met een max. diameter van 51 mm gebruikt worden.

- Primaire winding (max. ingang.) 50 ... 1000 A 
- Secundaire winding (uitgang) 1 A / 5 A 
- Maximum spanning 720 V

Fabrikant: PCE Instruments
29,40 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Laagspanning transformator PCE-LCTB 104/80 (45)
Best.nr.: PCE-LCTB 104/80 (45)

De laagspanning transformator kan gebruikt worden voor stromen tot 2000 A. Deze laagspanning transformator levert de gebruiker een output van 1 A of 5 A. De laagspanning transformator PCE-LCTB104 kan veilig gebruikt worden tot 720 V. 

- Primaire winding (max. input) 200 ... 2000 A 
- Secundaire winding (output) 1 A / 5 A
- Maximale spanning 720 V

Fabrikant: PCE Instruments
30,20 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Stroomconverter PCE-LCTB 74/20 (45)
Best.nr.: PCE-LCTB 74/20 (45)
De stroomconverter voor montage op DIN rails PCE-LCTB74 zet stroom tot 1000 A om. De stroomconverter voor montage op DIN rails beschikt over een uitgang van 1 A of 5 A. De stroomconverter wordt op rails gebruikt. 

- Primaire winding (max. ingang.) 30 ... 400 A
- Secundaire winding (uitgang) 1 A / 5 A
- Maximum spanning 720 V

Fabrikant: PCE Instruments
30,20 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Stroomconverter PCE-LCTB 62/30 (50)
Best.nr.: PCE-LCTB 62/30 (50)
Met de stroomconverter voor montage op DIN rails kunnen stromen tot 800 A veilig gemeten worden. De stroomconverter voor montage PCE-LCTB62 wordt op een rail gemonteerd. Afgezien van de stroommeting op rails, kan het voor montage ook de stroom van kabels bepalen.

- Primaire winding (max. ingang.) 100 ... 800 A
- Secundaire winding (uitgang) 1 A / 5 A
- Maximum spanning 720 V

Fabrikant: PCE Instruments
33,60 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Meetinstrument voor auto's PCE-AT 5
Best.nr.: PCE-AT 5
Het meetinstrument voor auto's PCE-AT 5 is een handige, mobiele auto-toerentalmeter voor verbrandingsmotoren met elektrische ontsteking. Op het grote digitale display zijn de instellingen (herhalingsfrequentie / cilinder) van de rotatieteller gemakkelijk en snel af te lezen.

- 1.10 m testkabel met inductieve clip voor plaatsing op de ontstekingskabel
- Stevige ABS kunststof behuizing 
- Verlicht display met 6-cijferig display

Fabrikant: PCE Instruments
33,85 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Tachometer PCE-AT 5
Best.nr.: PCE-AT 5
De tachometer PCE-AT 5 is een handige, mobiele auto-toerentalmeter voor verbrandingsmotoren met elektrische ontsteking. Op het grote digitale display zijn de instellingen van de rotatieteller gemakkelijk en snel af te lezen.

- 1.10 m testkabel met inductieve clip voor plaatsing op de ontstekingskabel
- Stevige ABS kunststof behuizing 
- Verlicht display met 6-cijferig display

Fabrikant: PCE Instruments
33,85 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Toerentalmeter PCE-AT 5
Best.nr.: PCE-AT 5
Het meetinstrument voor auto's PCE-AT 5 is een handige, mobiele auto-toerentalmeter voor verbrandingsmotoren met elektrische ontsteking. Op het grote digitale display zijn de instellingen (herhalingsfrequentie / cilinder) van de rotatieteller gemakkelijk en snel af te lezen.

- 1.10 m testkabel met inductieve clip voor plaatsing op de ontstekingskabel
- Stevige ABS kunststof behuizing 
- Verlicht display met 6-cijferig display

Fabrikant: PCE Instruments
33,85 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

HVAC meter PCE-TH 5
Best.nr.: PCE-TH 5
De HVAC meter PCE-TH 5 kan als universele temperatuur en vochtigheidsgauge de omgevingstemperatuur, vochtigheid, dauwpunt en natte bol temperatuur meten. 

- Voor temperatuur en vochtigheid
- Data-hold functie
- Interne sensor

Fabrikant: PCE Instruments
35,85 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Hygrometer PCE-TH 5
Best.nr.: PCE-TH 5
De thermo-hygrometer PCE-TH 5 kan als universele temperatuur en vochtigheidsgauge de omgevingstemperatuur, vochtigheid, dauwpunt en natte bol temperatuur meten. 

- Voor temperatuur en vochtigheid
- Data-hold functie
- Interne sensor

Fabrikant: PCE Instruments
35,85 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Klimaatmeter PCE-TH 5
Best.nr.: PCE-TH 5
De thermo-hygrometer PCE-TH 5 kan als universele temperatuur en vochtigheidsgauge de omgevingstemperatuur, vochtigheid, dauwpunt en natte bol temperatuur meten. 

- Voor temperatuur en vochtigheid
- Data-hold functie
- Interne sensor

Fabrikant: PCE Instruments
35,85 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Luchtvochtigheidsmeter PCE-TH 5
Best.nr.: PCE-TH 5
De Luchtvochtigheidsmeter PCE-TH 5 kan als universele temperatuur en vochtigheidsgauge de omgevingstemperatuur, vochtigheid, dauwpunt en natte bol temperatuur meten. 

- Voor temperatuur en vochtigheid
- Data-hold functie
- Interne sensor
Fabrikant: PCE Instruments
35,85 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Relatieve vochtigheidsmeter PCE-TH 5
Best.nr.: PCE-TH 5
De relatieve vochtigheidsmeter  PCE-TH 5 kan als universele temperatuur en vochtigheidsgauge de omgevingstemperatuur, vochtigheid, dauwpunt en natte bol temperatuur meten. 

- Voor temperatuur en vochtigheid
- Data-hold functie
- Interne sensor

Fabrikant: PCE Instruments
35,85 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Thermometer PCE-TH 5
Best.nr.: PCE-TH 5
De Thermometer PCE-TH 5 kan als universele temperatuur en vochtigheidsgauge de omgevingstemperatuur, vochtigheid, dauwpunt en natte bol temperatuur meten. 

- Voor temperatuur en vochtigheid
- Data-hold functie
- Interne sensor
Fabrikant: PCE Instruments
35,85 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Vochtigheidsmeter PCE-TH 5
Best.nr.: PCE-TH 5
De vochtigheidsmeter PCE-TH 5 kan als universele temperatuur en vochtigheidsgauge de omgevingstemperatuur, vochtigheid, dauwpunt en natte bol temperatuur meten. 

- Voor temperatuur en vochtigheid
- Data-hold functie
- Interne sensor
Fabrikant: PCE Instruments
35,85 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Laagspanning transformator PCE-LCTB 104/60 (45)
Best.nr.: PCE-LCTB 104/60 (45)

De laagspanning transformator PCE-LCTB104 kan gebruikt worden voor stromen tot 2000 A. Deze laagspanning transformator levert de gebruiker een output van 1 A of 5 A. De laagspanning transformator PCE-LCTB104 kan veilig gebruikt worden tot 720 V. 

- Primaire winding (max. input) 100 ... 1600 A
- Secundaire winding (output) 1 A / 5 A
- Maximale spanning 720 V 


 

Fabrikant: PCE Instruments
38,60 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Draairichting indicator PCE-PI1
Best.nr.: PCE-PI1
De draairichting indicator PCE-PI1 heeft een robuuste behuizing met een groot LCD-scherm. Hierdoor kunt u eenvoudig de fasevolgorde bepalen en de draairichting van de motor. Bovendien verschijnen problemen in afzonderlijke fasen op uw display.

- Alligator clips voor het bevestigen
- 3-fase metingen van 40 ... 690 V AC
- Geen batterijen nodig

Fabrikant: PCE Instruments
39,90 €
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en verzendkosten

Artikel 1 - 50 / 3286
1234567891011121314151617>
Sortering: [Omschrijving] [Prijs aufw.] [Prijs abst.] [Hoofdartikel]
Venster: [10] [20] [50]
Layout: [Galerie] [Lijst]
Afbeeldingen: [een] [uit]
ondercatalogus: [inladen] [verdwijnen]