Drivremsspændingsmåler PCE-BTM 2000

Varenr.: PCE-BTM 2000
4.649,00 DKK
5.811,25 DKK
4250348722577
PCE-BTM 2000
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage
 Drivremsspændingsmåler til hurtig og nøjagtig måling af remspænding
Hukommelse til 750 aflæsninger / grafisk visning / enkel betjening / måling i Hz og N

Drivremsspændingsmåleren / strengkraftmåleren er en optisk måleanordning til bestemmelse af remspændingskraften. Denne drivremsspændingsmåler består af en visningsenhed og en sensor på en svanehals. Drivremsspændingsmåleren måler remmens remspænding, når den er stationær. En lille impuls ved hjælp af en hammer er nok til at sætte bæltet i gang. Drivremsspændingsmåleren registrerer den naturlige frekvens af remmen, der genereres på denne måde, med en sensorstråle og visualiserer den på displayet. Ydermere kan drivremsspændingsmåleren direkte bestemme remmens spændingskraft ud fra disse måledata og den indtastede remlængde og remmasse. Indtastning af disse data er dog ikke absolut nødvendig for at udføre målinger direkte med drivremsspændingsmåleren. Måleenhederne kan skiftes mellem N (SI-enhed) og pundkraft (US-enhed) i drivremsspændingsmåleren. Den målte værdi i Hz vises altid på det grafiske display på drivremsspændingsmåleren. Hvis bæltets masse og længde er indtastet i enheden, vises strengkraften også i Newton. Den intuitive grafiske menu visualiseres på højkontrastdisplayet på strengkraftmåleren på 6 valgbare sprog. Drivremsspændingsmåleren er udstyret med en hukommelse til yderligere analyse og kvalitetssikringsformål. Op til 750 dataposter kan gemmes i hukommelsen på drivremsspændingsmåleren i 15 mapper med 50 målte værdier hver. 

Drivremsspændingsmåleren leveres fuldstændig klar til brug. Leveringsomfanget inkluderer den håndholdte enhed, standard svanehalssensoren, en magnetisk holder, batterier og betjeningsvejledning. En instrumentkasse, frekvensslag, stativ og en målesensor med spiralkabel og en længere svanehals (til remme, der er svære at nå) fås som ekstraudstyr til drivremsspændingsmåleren.

Hvorfor skal bæltekraften/spændkraften måles?
Opmåling af remme er altid nødvendig, når maskiner og systemer skal vedligeholdes optimalt. Et remtræk opnår kun sin maksimale levetid, hvis det er designet til den specifikke anvendelse. Det betyder, at remmen er optimalt spændt og remskiverne er præcist justeret. Ved hjælp af båndspændingsmåleren kan spændingskraften (strengkraften) bestemmes nøjagtigt, når båndet er stationært.

- måling af drivremmens vibrationsfrekvens
- intuitiv betjening
- beregning af strengkraften
- visning af remspændingen i N
- 6 menusprog
- Hukommelse til 750 aflæsninger
- Sensor på svanehals
- Indtastning af båndlængde og båndmasse

 
Måleområde10 ... 900 Hz
Nøjagtighed± (1 % af læsning + 4 cifre)
Gentagelighed± 1 Hz
Opløsning<100 Hz: 0,1 Hz
>100 Hz: 1 Hz
Bæltelængdemaks. 9.999 m
Båndmassemaks. 9.999 kg/m
Hukommelse750 aflæsninger
15 mapper med 50 hver Målepunkter
Menusprogtysk, engelsk, spansk,
Fransk, italiensk , hollandsk
Strømforsyning   3 x 1,5 V AAA-batteri
Driftsbetingelser0 ... 50 C; maks. 95 % RF
Opbevaringsforhold-20 ... 65 C; maks. 95 % RF
Mål150 x 80 x 38 mm
Vægtca. 200 g inklusive batterier

1 x driverremspændingsmåler PCE-BTM 2000
1 x standard sensorhoved
1 x magnetisk holder 
3 x 1,5 V AAA-batteri
1 x brugervejledning
1 x bæretaske