Om os

PCE Instruments er et registreret varemærke tilhørende PCE Holding GmbH. De andre identifikatorer PCE-instrumenter, PCE Inst. og PCE-instrumentering.

( Registrering hos PONS: Ingen 008985665008985632008985624)

Følgende virksomheder tilhører PCE Holding GmbH (se organisationsdiagram):

Positionering

PCE Instruments er en udvikler, producent og distributør af højtydende og innovative produkter inden for områderne måleteknologi, kontrolteknologi, vejeteknologi og laboratorieteknologi. PCE Instruments er en interessant partner for individuelle virksomheders kreativitet og produktivitet, især for handel og industri. Ligeledes for universiteter og forskningsfaciliteter (institutter). Produktsortimenter med specielle ønsker eller forebyggende vedligeholdelse og vedligeholdelse af de fremstillede varer er autoritative for alle professionelle partnere.

Kundeforespørgsler og tjenester har højeste prioritet og udvides til hele verden af PCE Instruments. Produktporteføljen i PCE-serien inden for produktudvikling er stor. Innovationer, kalkulerbare risici, vigtige pipelinebeslutninger er vigtige retningslinjer for PCE Instruments. Dagens nye produkter skal være intelligente, effektive, hurtige og lavrisiko for at forblive konkurrencedygtige i dag og i morgen. Udviklingen og produktionen indebærer et tæt samarbejde mellem producent og handel, så de nye produkter fra forskellige sektorer kan sælges på markedet med høj kvalitet og lavt risikoniveau.

Enhederne fra PCE er af høj kvalitet og samtidig nemme at bruge. De hjælper købere med at koordinere deres egne operationelle processer og administrere dem mere effektivt. Resultatet er produkter af højere kvalitet i store mængder.

Siden implementeringen af kundeønsker om at levere de tilsvarende produkter, har PCE Instruments ekspanderet kraftigt. Der blev etableret lokationer i Spanien, Italien, England, Chile, Holland, Frankrig, Tyrkiet og Hong Kong.

Video af PCE Deutschland GmbH's hovedkvarter

Video af PCE Deutschland GmbH's hovedkvarter

PCE Instruments står for produkter og rådgivning af en særlig kvalitet. Stærke produkter er banebrydende for industri og handel. For at få succes er det ikke nok at være en af de polariserende producenter. Du skal forsøge at forbedre markedspositionen med dine produkter. PCE Instruments har dette mål! PCE Instruments forsøger at komme til tops med et højt kvalitetsniveau, et stort udvalg af produkter og en garanti for at kunne levere hurtigt. Dette omfatter konstant opdatering af dine egne og datterselskabernes processer og ikke vige tilbage for ændringer, hvis det er nødvendigt. Den konstante videreudvikling af nye og eksisterende produkter fra PCE Holding GmbH er altid i fokus for ikke at miste målet af syne.

Historien om PCE-instrumenter

Historien om PCE Instruments begyndte i 1999 i Hochsauerland-distriktet i Tyskland. PCE Deutschland GmbH blev grundlagt i den lille by Meschede-Freienohl af tre diplomingeniører Hilmar Vielhaber, Jürgen Nöcker og Falk Espenhan. Først arbejdede de tre beslutsomme unge iværksættere kun som ingeniørkontor, i en konsulentstilling, for papirindustrien. De tre indså hurtigt, at efterspørgslen efter specielle måleapparater til papirindustrien var meget stor. Efter forslag fra kunden var de ikke kun aktive i en rådgivende stilling til optimeringsopgaver, de var også kontaktpersonen for indkøb af de nødvendige enheder til de fastlagte løsninger. Konklusionen var, at på grund af den store efterspørgsel efter de specielle måleapparater, ændrede forretningsmodellen sig i 2000. Fra da af blev der ikke kun givet rådgivning, men de relevante testenheder blev også leveret direkte. Måling og registrering af data og værdier spiller en så vigtig rolle inden for måleteknologi, at succesen ikke har slået fejl.

Med vores eget mærke PCE og produkter fra andre producenter, inden for områderne af måleteknik, laboratorieteknik, styreteknik og vejeteknologi har PCE Deutschland GmbH etableret sig på markedet på relativt kort tid. På grund af den store efterspørgsel i Tyskland har virksomheden med succes etableret to nye lokationer i Spanien og Italien. Derefter blev der åbnet op for nye lokationer i forskellige lande.

I 2015 blev PCE Produkt- und Entwicklungsgesellschaft mbH grundlagt samme sted i Meschede-Freienohl. PCE produkt- og udviklingsvirksomheden er DIN EN ISO 9001 certificeret og er ansvarlig for udvikling og produktion af nye måleapparater. Dygtige ingeniører og teknikere bruger deres viden og erfaring til at udvikle og designe nyt måle- og testudstyr. Ekspertisen og de forskellige certificeringer giver PCE Instruments mulighed for at bestemme, installere, inkorporere og verificere den måle- og testteknologi, der opfylder kundens behov. Der findes kundespecifikke løsninger, der er specielt tilpasset deres virksomhedsstruktur i forhold til egenskaber, omkostninger og tidsplan.

Hvis f.eks. du skal laminere plader af træ og leder efter et måleapparat til at bestemme vedhæftningen af den laminerede finer. PCE Deutschland GmbH bestemmer herefter et måleapparat fra testteknologiområdet, der er bedst egnet til denne måling. Hvis et sådant instrument endnu ikke er tilgængeligt på markedet, vil vores teknikere udvikle og producere det specielt til denne ene virksomhed. Hvis det ønskes, kan det nyudviklede måleapparat også sælges af kunden selv, med eget firmamærke. Apparatet er således udviklet og produceret af PCE Instruments og om ønsket også ommærket.

I et andet eksempel kontaktede en pilleproducent PCE Instruments for at optimere tørreprocessen i systemet. På grund af manglende viden om fugtgraden i udgangsmaterialet blev materialet enten overtørret, hvilket medførte unødvendigt øgede energiomkostninger i tørretumbleren og fremmede matriceslitage under pillepresningsprocessen, eller undertørring, hvilket betød. at den ønskede produktkvalitet ikke blev opnået på grund af at pillerne var for fugtige. Ved at installere mikrobølge-fugtsensorer i tørretumblerens periferi var PCE Instruments i stand til at bestemme graden af fugt i materialet under processen. På denne måde kunne gennemløbstiderne for materialet i tørretumbleren justeres i realtid i henhold til det ønskede fugtindhold. Dette gjorde det muligt at optimere hele processen med hensyn til energiomkostninger, vedligeholdelsesomkostninger og nedetid af systemet samt øget produktkvalitet.

PCE Holding er paraplyen for PCE Deutschland GmbH, PCE Produktions- og udviklingsselskab samt alle allerede etablerede lokationer såsom Spanien, Italien, England, Chile, Holland, Frankrig, Tyrkiet, Kina, Polen, Danmark, USA og Hong Kong.

Porteføljen af den egen produktlinje "PCE-serien" og andre producenters sektorer dækker et bredt, diversificeret produktsortiment verden over.

Inden for måleteknologi kan der findes enheder, såsom håndholdte måleapparater, indbyggede måleapparater og værktøjer til målinger, analyser og undersøgelser.

Styreteknologi gør det muligt for dig til løbende at optimere processer og systemer. Vores udvalg af produkter og systemer dækker over løsninger til indsamling af måledata, regulering, kontrol og visualisering af procesvariabler såsom temperatur, fugtighed, tryk, kraft, vibrationer og energi.

Laboratorieteknologi produkter opfylder rutinetest til meget komplekse undersøgelser i forskningslaboratorierne.

Vejeteknologi involverer vægte såsom laboratorievægte, pakkevægte, hænge-/kranvægte, der er optimeret til klassiske opgaver. Produkterne er kendetegnet ved en stor variation af udstyr, såsom datatransmission, styknummerfunktion, doseringsfunktion, grænseværdivejning. Særlige vejeløsninger opnås med transportvægte, transportørvægte, container-/silovægte.

Innovative og kundeorienterede løsninger er ikke afhængige af de tilbudte produkter. PCE Instruments tilbyder mulige løsninger, der er specielt skræddersyet til overordnede industrielle koncepter. Ved meget komplekse henvendelser viger vi ikke tilbage for at samarbejde med partnervirksomheder for at finde den bedst mulige løsning.