Brint Gasdetektor alarm PCE-HLD 10

Varenr.: PCE-HLD 10
2.365,00 DKK
2.956,25 DKK
4250348727633
PCE-HLD 10
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage
Brandgasdetektor
med hørbar alarm og visuel indikator / 40 cm halvstiv slange / 
Denne Brintgasadvarselsenheden registrerer automatisk den aktuelle brintkoncentration i miljøet, hver gang den tændes, og evaluerer derefter kun ændringer i forhold til denne koncentration. Reset-knappen gør det samme under lækagedetektion. Hvis lækagen ikke kan identificeres tydeligt, selvom alle indikator-LED'er allerede er tændt, kan den aktuelle brintkoncentration indstilles som basisværdi ved hjælp af NULLstillingsfunktionen, og lækagens position kan dermed bedre lokaliseres. Brintgasadvarselsenheden kan derefter NULLstilles til lave begyndelsesværdier ved at NULLstille den i et uforurenet miljø.

Uanset niveauet for den indledende koncentration, am Gasdetektor kan indstilles til et af tre forskellige følsomhedsniveauer ved et tryk på en knap. Den valgte følsomhed indikeres ved, at en mærket LED lyser. "H" står for høj, "M" for medium og "L" for lav. Brintindholdet i normal omgivende luft er 0,5 ppm. Den følsomme enhed registrerer allerede koncentrationer på mindre end 5 ppm, altså 0,0005 procent.

Føleren er anbragt i toppen af en halvstiv 40 centimeter lang slange, så den let kan føres til komponenten der skal testes kan. For at søge efter utætheder flyttes sensoren langsomt så tæt på som muligt langs de punkter, der skal undersøges. Hvis gasadvarselsenheden registrerer en lækage, lyder en alarm, og yderligere indikator-LED'er lyser. Jo højere den registrerede brintkoncentration sammenlignet med basisniveauet, jo flere indikator-LED'er lyser.

Med de fire standardbatterier, gasdetektoren har en driftstid på omkring tolv timer ved normal brug. For at spare på batteriet lukker enheden ned efter 10 minutter, hvis den automatiske sluk-funktion er aktiveret. Et indikatorlys angiver, at batterierne er lavt. Den indbyggede sensor har en begrænset levetid. Under normale brugsforhold kan den bruges til lækagedetektion i en periode på mere end et år. Den korrekte funktion kan testes regelmæssigt med testgas. Hvis sensoren ikke længere reagerer pålideligt, kan den blot udskiftes med en ny.

Brandgasdetektoren er ikke designet til brug i egnede til potentielt eksplosive områder. Den må derfor ikke anvendes, hvis der kan forventes højere koncentrationer af brint eller andre brandfarlige gasser i dårligt ventilerede områder. Over en vis koncentration er brint en af de farligste antændelige gasser, fordi det kræver lidt antændelsesenergi. Den nedre eksplosionsgrænse LEL for brint er fire procent.

- bjælkedisplay med trafiklysfunktion
- tre justerbare følsomheder
- batterilevetid på cirka 12 timer
- halvstiv sonde med en længde på 40 cm
- akustisk og visuel alarm
- automatisk nedlukning

td>
   
Høj følsomhed > 2 g/år
Middel følsomhed >15 g/ år
Lav følsomhed >30 g/år
Følsomhed refererer til 5 %
Brint (H2) og 95 % nitrogen (N2)
Alarm akustisk og visuel
Opvarmningstid 45 sekunder
Batteritid ca. 12 timer
Strømforsyning 4 x 1,5 V AA-batteri
Automatisk nedlukning     10 minutter
Maks. højde 2000 over havets overflade NN
Driftsforhold 0 ... 40 °C, < ;80 % r. F., ikke-kondenserende
Opbevaringsforhold -10 . .. 60 °C, <70 % r. F., ikke-kondenserende
Slangelængde 40 cm
Mål 213 x 65,5 x 53,5 mm
Vægt 400 g
   

1 x brintgasadvarselsenhed PCE-HLD 10
1 x transporttaske
4 x 1,5 V AA-batteri 
1 x betjeningsvejledning