Elektrosmogmåler / EMF måler PCE-MFM 2400-ICA inkl. ISO kalibreringscertifikat

Varenr.: PCE-MFM 2400-ICA
ISO-Kalibrierung
6.881,00 DKK
8.601,25 DKK
4250348726315
PCE-MFM 2400-ICA
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).

EMF-måler

EMF-måler med høj præcision med en nøjagtighed på 1 % /
automatisk nedlukning / tværgående måling / baggrundsbelysning /
Tesla- og Gauss-måling / til statiske magnetfelter

Magneter bruges i mange processer inden for industri, forskning og kvalitetskontrol. Regelmæssige magnetfeltmålinger sikrer optimal brug på forskellige områder. Kontinuerlig overvågning af de permanente magneter forhindrer opfølgningsomkostninger på grund af uplanlagt nedetid. Det ideelle værktøj til at kontrollere permanente magneter er EMF-måleren fra PCE Instruments. EMF-måleren er et kompakt præcisionsinstrument. Den er specielt udviklet til måling af magnetisme og er velegnet til Tesla- og Gauss-målinger. EMF-måleren bruges overalt, hvor feltstyrkemålinger på permanente magneter er påkrævet. EMF-måleren imponerer med maksimal pålidelighed og præcision samt brugervenlighed.

Med et måleområde på 0 til 200 mT eller 200 til 2.400 mT dækker EMF-måleren et stort område af måleopgaver. EMF-måleren har en praktisk koblingsfunktion og kan skifte automatisk mellem de to måleområder. Hvis den aktuelle værdi er i området 0 til 200 mT, skifter EMF-måleren til 200 mT-måleområdet. Hvis 200 mT-mærket overskrides, skifter enheden automatisk til 2000 mT-området. Displayet informerer tydeligt brugeren om det aktuelle område.
EMF-måleren tillader meget præcise magnetfeltmålinger med en nøjagtighed på 1 %. For eksempel kan relæer og permanente magneter testes for det eksisterende magnetfelt med EMF-måleren. EMF-måleren viser måleresultaterne på en letlæselig måde på sit store display. En baggrundsbelysning sikrer, at de målte værdier er nemme at aflæse selv under dårlige lysforhold.

EMF-måleren består af en kompakt displayenhed og en sensor. Sensoren brugte Hall-effekten til at bestemme magnetiske felter. Det er enkelt og effektivt at bruge EMF-måleren. Før hver måling skal sensoren justeres til den omgivende temperatur. For at registrere den målte værdi skal dækslet fjernes og sensorhovedet placeres i midten af det magnetiske felt, der skal måles. For at kunne aflæse den respektive maksimale værdi korrekt, har EMF-testenheden en hold-funktion. Ved et tryk på en knap viser EMF-måleren den målte maksimumværdi i det negative og positive område.
Derudover har producenten udstyret EMF-måleren med en anden praktisk funktion: Hvis det er nødvendigt, kan måleren vise magnetfeltlinjernes indfaldsretning.
For at spare på EMF-målerens batteri har måleinstrumentet en automatisk slukning. Hvis der ikke er input i fem minutter, slukker magnetfeltanalysatoren automatisk og forhindrer dermed batteriet i at blive helt afladet.

Anvendelsesområder for EMF-knive

EMF-kniven imponerer med maksimal pålidelighed, præcision og brugervenlighed. EMF-måleren er lige så velegnet til universelle magnetiske målinger på industrielle, mekaniske og elektriske materialer som til laboratoriebrug. EMF-kniven bruges også i undervisning og forskning. EMF-måleren er en ideel ledsager for alle, der skal bestemme egenskaberne af permanente magneter, for eksempel for at sikre deres effektivitet og bestemme magnetfeltstyrken. Den  EMF Messer er derfor ideel til pålidelige øjeblikkelige analyser, den er alsidig og nem at bruge på samme tid. Takket være det praktiske og robuste design og batteridrift kan EMF-kniven bruges på farten. Dens enkle betjening gør EMF-måleren uerstattelig ved måling af feltstyrken af permanente magneter og er også velegnet til uerfarne brugere. Brugere sætter pris på pålideligheden og nøjagtigheden af EMF-måleren. EMF-måleren bruges for eksempel i anlægskonstruktion eller maskinteknik til at kontrollere funktionaliteten og sikkerheden af magnetiske separatorer eller magnetfiltre. På den måde kan det sikres, at produktionsrelevante processer kan gennemføres uden nedetid på grund af defekte adskillelsesmekanismer  kan køre igennem uden afbrydelser. Magnetproducenter bruger også magnetfeltanalysatoren i kvalitetskontrol til at bestemme magnetfeltstyrker.- meget præcis måleteknologi 
- måleområde op til 24.000 G og 2.400 mT
- transversal sensor
- til måling af statiske magnetfelter
- automatisk nedlukning

   
Måleområde 0 … 200 mT
  200 … 2.400 mT
  0 … 2.000 G
  2.000 … 24.000 G
   
Nøjagtighed ±1 % f.s. Mw.
   
Opløsning 0,01 mT
  0.1 G
   
Måleretning tværgående
magnetisk felt statisk (DC)
enhed mT, G
Strømforsyning 1 x 9 V blokbatteri
automatisk nedlukning    Automatisk nedlukning efter 5 minutter i inaktiv tilstand
tilstand
holdetilstand, måletilstand
Skærm
baggrundsbelysning digitalt 4-cifret værdidisplay
drift temperatur 0 … +50 °C
Opbevaringstemperatur -20 … +50 °C
Dimensioner 185 x 97 x 40 mm
Vægt 310 g
Sensor Tværgående Hall-sensor , kabellængde ca. 1 m
   

1 x EMF meter PCE-MFM 2400-ICA
1 x Hall sensor (tværgående)
1 x servicetaske
1 x 9 V blok batteri
1 x brugervejledning
1 x ISO -Certifikat for kalibrering