Elektrosmogmåler / EMF måler PCE-MFM 2400+ICA inkl. ISO kalibreringscertifikat

Varenr.: PCE-MFM 2400+-ICA
ISO-Kalibrierung
6.881,00 DKK
8.601,25 DKK
4250348726308
PCE-MFM 2400+-ICA
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).

EMF-måler

Nøjagtig EMF-måler med en nøjagtighed på 1 % / aksial måling /  
automatisk nedlukning / baggrundslys /
Tesla- og Gauss-måling / for statiske magnetfelter 

Med et måleområde på 2.400 mT dækker EMF-måleren et bredt række af måleopgaver. Elektrosmogmåleren har en nøjagtighed på 1 %. Dette gør EMF-måleren til et meget præcist måleværktøj. For eksempel kan relæer og permanente magneter testes for det eksisterende magnetfelt med elektrosmog-måleapparatet. EMF-måleren bruges derfor i produktionsprocesser eller i kvalitetskontrol.

Med baggrundsbelysningen på EMF-måleren er de målte værdier altid nemme at aflæse, selv ved dårlig belysning. Takket være den automatiske sluk-funktion slukker EMF-måleren automatisk efter 5 minutter. Dette sikrer, at batteriet i elektrosmog-måleren ikke aflades helt.

EMF-måleren opnår det højeste niveau af pålidelighed, præcision og brugervenlighed. EMF-måleren er lige så velegnet til magnetfeltmålinger på industrielle, mekaniske og elektriske materialer og arbejdsemner, som den er til brug i test- eller forskningslaboratorier. EMF-kniven bruges også i undervisning og forskning. EMF-måleren er altid behjælpelig, når permanente magneters egenskaber skal bestemmes, for eksempel for at sikre deres effektivitet og for at bestemme magnetfeltstyrken. EMF-måleren er derfor ideel til pålidelige analyser på stedet, den er alsidig og nem at bruge. Takket være det handy og robuste design og batteridrift kan EMF-kniven bruges på en mobil og selvforsynende måde.

Den enkle betjening gør elektrosmog-måleapparatet uerstatteligt ved måling af feltstyrken af permanente magneter. Brugere sætter pris på pålideligheden og nøjagtigheden af EMF-måleren. EMF-måleren bruges for eksempel i anlægskonstruktion eller maskinteknik til at teste funktionaliteten og sikkerheden af magnetiske separatorer eller magnetfiltre. Dette sikrer, at produktionsrelevante processer kan køre uden afbrydelser uden nedetid på grund af defekte separationsmekanismer. Elektrosmog-måleapparatet bruges også af magnetproducenter, for eksempel i kvalitetskontrol, til at bestemme magnetfeltstyrker.- meget præcis måleteknologi 
- måleområde op til 24.000 G og 2.400 mT
- aksial sensor
- til måling af statiske magnetfelter
- automatisk nedlukning

  
Måleområde0 … 200 mT
 200 … 2.400 mT
  ; 0 … 2.000 G
  2.000 … 24.000 G
  
Nøjagtighed±1 % f.s. Mw.
  
Opløsning0,01 mT
 0.1 G
  
måleretningaksial
magnetisk felt statisk (DC)
enhedmT, G
Strømforsyning1 x 9 V blokbatteri
automatisk nedlukning   Automatisk nedlukning efter 5 minutter i inaktiv tilstand
Tilstand
Hold-tilstand, måletilstand
Skærm
Baggrundsbelysning digital 4-cifret værdivisning
Driftstemperatur0 … +50 °C
Opbevaringstemperatur-20 … +50 °C
Mål 185 x 97 x 40 mm
Vægt 310 g
SensorAxial Hall sensor, kabellængde ca 2 m 
  

1 x EMF meter PCE-MFM 2400+ICA
1 x Hall sensor (aksial)
1 x servicetaske
1 x 9 V blokbatteri
1 x brugervejledning
1 x ISO-kalibreringscertifikat