Over ons

PCE Instruments is het geregistreerde handelsmerk van PCE Holding GmbH. Wij zijn in de benelux werkzaam onder de namen: PCE Instruments, PCE Instruments Benelux B.V. en PCE Benelux

De holding bestaat uit de volgende firma’s (zie organisatiegrafiek):

Marktpositie

PCE Instruments ontwikkelt, fabriceert en distribueert robuuste en innovatieve producten voor de meettechniek, regeltechniek, weegtechniek en laboratoriumtechniek. In het bijzonder in de commercie en industrie is PCE Instruments een belangrijke partner voor diverse ondernemingen. Dit geldt ook voor vele universiteiten en onderzoeksinstellingen. Al onze partners streven naar een productieproces op maat, met een preventief onderhoud aan alle productieonderdelen. De wensen van de klant en een uitstekende service hebben de uiterste prioriteit van al onze vestigingen. Wij beschikken over een zeer uitgebreide productportfolio en al onze producten worden uitvoerig getest. We vinden het namelijk belangrijk dat onze producten intelligent en efficiënt werken, en tevens een snel en risicoarm resultaat leveren; vandaag en in de toekomst. De ontwikkeling en fabricatie van de producten omvat een nauw samenwerkingsverband tussen fabrikant en distributeur. De producten van PCE zullen altijd voorzien zijn van een hoogwaardige kwaliteit en een eenvoudige bediening.

In de loop van de jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een wereldconcern, met vestigingen in: Duitsland, Spanje, Italië, Engeland, Chili, Frankrijk, Turkije, Hongkong en binnenkort ook Rusland.

Video van het hoofdkantoor, PCE Deutschland GmbH

Video van het hoofdkantoor, PCE Deutschland GmbH

PCE Instruments staat garant voor producten en advies van een bijzonder hoge kwaliteit, welke onmisbaar zijn voor zowel professionals als particulieren. Om succesvol te zijn is het niet genoeg een polariserende marktpositie te hebben. Juist door kwalitatief hoogwaardige producten te leveren verbeteren we continue onze marktpositie. Ook een ruim aanbod en een snelle levermogelijkheid hebben een hoge prioriteit binnen onze organisatie. Tevens actualiseren wij constant onze processen, en die van onze dochterondernemingen, om zo de voortdurende ontwikkeling van nieuwe en bestaande PCE producten door te kunnen voeren.