Best.nr.: PCE-VTS 50

Materiaal testbank PCE-VTS 50

1.829,90 €
2.214,18 €
:
4250348723192
PCE-VTS 50
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en 120,00 € netto verzendkosten

Beschrijving

Gemotoriseerde testbank met een krachtbereik tot 500 N / noodstopschakelaar / verschillende monteerbare krachtmeters / instelbare eindschakelaars / universeel toepasbaar / met nauwkeurige snelheidsinstelling

De gemotoriseerde krachtmeetstand heeft een krachtbereik van 500 N. Dankzij de grote verplaatsingsweg van 270 mm kan op de gemotoriseerde trek-duw testbank een grote verscheidenheid aan testapparaten, spaninrichtingen en meetsystemen van verschillende afmetingen worden gemonteerd. Met de krachtmeet-testbank kan de verplaatsingssnelheid nauwkeurig worden ingesteld in stappen van 1 mm/min tussen 1 ... 500 mm/min. De ingestelde snelheid en de afgelegde afstand worden weergegeven op het contrastrijke display van de gemotoriseerde push-pull testbank.

De verplaatsingsafstand van de gemotoriseerde materiaal testbank kan worden beperkt via de eindschakelaar. Dit heeft het bijzondere voordeel dat de bediener de eindschakelaars kan gebruiken om de verplaatsingsweg te beperken, bijvoorbeeld om het meetapparaat te beschermen voordat het de onderzijde van de verticale testbank raakt of in de boorkop beweegt, waardoor overbelasting en schade aan de meeteenheid ontstaat. Tegelijkertijd kan bij gebruik van een trekproef de treklengte op een gedefinieerde manier worden bepaald. 

Naast de testbank biedt PCE Instruments ook geschikte krachtmeetsystemen aan die op de krachtmeet-testbank kunnen worden gemonteerd. Voor de meest uiteenlopende testtaken zijn optioneel verschillende klauwplaten verkrijgbaar. Zo kan met één meetsysteem een groot aantal meettaken worden uitgevoerd.


Kenmerken

Kenmerken:
- noodstopschakelaar voor uitschakelen 
- instelbare eindschakelaars
- trek- en duwtesten
- automatische en handmatige modus
- grote verplaatsing
- verplaatsingsweergave op het display


Specificaties

Krachtbereik

500 N / 50 kg

Verplaatsing

270 mm

Resolutie verplaatsingsweergave

0,02 mm

Snelheid

1 ... 500 mm/min

Resolutie snelheid

1 mm/min

Nauwkeurigheid snelheid

2%

Stroomvoorziening

220 ... 240 VAC, 1,5 A

Zekering

2 A

Omgevingscondities

10 ... 30 ° C, 15 ... 80% r. v.

Afmetingen

45 x 26 x 68 cm

Gewicht

35 kg


Leveromvang

1 x PCE-VTS 50 gemotoriseerde testbank
1 x pulskabel voor de PCE-PFG serie
4 x rubberen voetjes
2 x inbussleutels
1 x IEC-kabel
1 x handleiding


Downloads