Varenr.: PCE-WWSB8-S

Lastbilvægt PCE-WWSB8-S

19.679,00 DKK
24.598,75 DKK
PCE-WWSB8-S
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 375,00 DKK ekskl. moms, (468,75 DKK inkl. moms).
8000 kg
20T
5 kg
Kalibrierfähig
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

Køretøjsvægt

Mobilvægt, max. hjulbelastning 8.000 kg, med printer, til hjulbelastning, akseltryk og totalvægt, summeringsfunktion

Køretøjsvægte kontrollerer lastningen af en lastbil.Dette mobile sæt til vejning af køretøjer består af en vejeindikator med printer og to mobile vejeplatforme, som hver kan læsses med 8.000 kg. Enkeltplatformen vejer 14,5 kg og har et sidebærehåndtag. Displayet og printeren er anbragt i en praktisk kuffert, klar til brug. Til vejningen kan kufferten blot placeres på gulvet og åbnes. De robuste platforme kan meget nemt placeres i henhold til hjulpositionerne på køretøjet, der skal vejes, og forbindes til displayenheden i kufferten ved hjælp af det 10 m lange kabel. Strømmen leveres af genopladelige batterier. Vejecellerne er fremstillet i rustfrit stål, og både huset og stikforbindelsen med tilslutningskablet er klassificeret efter beskyttelsesklasse IP 68. Det betyder, at køretøjer kan vejes uden problemer, selv i det barske industrimiljø og udendørs, selv under dårlige vejrforhold. Kun enhederne i etuiet skal beskyttes mod vandsprøjt og fremmedlegemer.
Køretøjsvægten PCE-WWSB8-S er designet i standardversionen med to vejeplatforme til aksel-for-aksel-vejning af køretøjer. Akseltrykket kan bestemmes ud fra de to hjulbelastninger, og den samlede belastning kan bestemmes ud fra flere aksel-for-aksel-vejninger. Køretøjsvægten viser enten hjulbelastningen, akseltrykket eller totalvægten på displayet.

Vejeindikator
Vejeindikatoren i den praktiske kuffert behandler signalerne fra op til fire vejeplatforme forbundet med kabel. På det baggrundsbelyste display med høj kontrast er cifrene i vejeresultatet tydeligt læselige og 25 mm høje. Parametrene kan justeres og indstilles ved hjælp af det komfortable tastatur med numerisk tastatur. Følgende funktioner kan kaldes frem via tasterne: nulstilling af de tilsluttede platforme før vejning, visning af vægten af de enkelte platforme, sum af flere platforme, akselvægt, totalvægt, beregning af tyngdepunkt, summering f.eks. B. for køretøjer med anhænger eller flere køretøjer. Det interne batteri holder 10 timer og kan genoplades på 8 timer ved hjælp af en standard ekstern oplader. Vejeterminalen er udstyret med to tovejs RS232-grænseflader som standard. Den termoprinter, der er inkluderet i leveringsomfanget, er tilsluttet en af dem. Den anden er placeret i toppen af underracket ved siden af de 4 tilslutninger til vejeplatformene og gør det muligt at sende vejedata direkte til en pc.

Printerfunktion
De registrerede værdier kan udlæses direkte efter vejningen ved hjælp af den tilhørende termiske printer. Udskrifterne er konfigurerbare og tillader output af op til 4 overskrifter, billetnummer, vejenummer, stregkode, vægtværdi af hver enkelt platform eller enhver mulig kombination, køretøjets totalvægt og, hvis det registreres via summeringsfunktionen, også den samlede af flere vejede køretøjer.

Mulige muligheder for køretøjsvægten PCE-WWSB8-S
Køretøjsvægt brugt på en lastbil.Køretøjets samlede vægt: På forespørgsel kan denne køretøjsvægt udstyres med fire vejeplatforme i stedet for to. Dette gør det muligt at bestemme totalvægten på én gang for to-akslede køretøjer med enkeltdæk.
Verifikation: Som et hjulbelastningsvejesystem, hvor antallet af platforme svarer til antallet af køretøjshjul, kan køretøjsvægten også bruges i områder, der skal verificeres. Har du behov for en kalibreret køretøjsvægt, bedes du oplyse dette ved bestilling og oplyse om den geografiske placering af det planlagte brugssted. Køretøjsvægten justeres derefter til brugsstedet og forsynes med specielle markeringer og papirer, som er nødvendige for efterfølgende kalibrering.
Højopløsning: Hvis du ikke har brug for en kalibreret vægt, men har brug for mere detaljerede vejeresultater, kan platformene også leveres i en højopløselig version. ATEX: En anden mulighed er ATEX-versioner til zone 1 & 21 og 2 & 22 til brug i potentielt eksplosive atmosfærer.

Lagring af vejedata: Køretøjsvægten kan udstyres med et USB-interface, via hvilket vejedata kan gemmes direkte på en USB-stick.
Andre interfaces: Et Wifi (WLAN), Bluetooth, Ethernet eller RS485 interface eller en analog udgang med 0/4-20 mA eller 0 til 10 volt kan integreres.

Regler for montering og brug af køretøjsvægten
• Overfladen til vejeplatformene skal være plant og så plant som muligt.
BEMÆRK: Hvis du hælder for meget, vil det reducere nøjagtigheden af vejningerne betydeligt.
• Underkonstruktionen skal bære mindst 1,5 gange vægtplatformens bæreevne uden at synke.
• For at bestemme det nøjagtige akseltryk skal hjulene på alle køretøjets aksler være i samme højde.
Køretøjsvægtens forbindelsesledninger skal lægges på en sådan måde, at de ikke forstyrrer og ikke kan beskadiges.
• Det anbefales, at du altid holder dig i samme kørselsretning, når køretøjet er opsat permanent.

Til dynamisk vejning under kørsel
• Kør igennem med den laveste konstante hastighed (5 km/t)
• Undgå at bremse under vejningsprocessen.

Til statisk vejning med køretøjet stillestående
• Placer køretøjets hjul korrekt inden for centreringsstrimlerne, så lasten kan registreres korrekt.
• Når køretøjet er placeret, skal du slippe bremsen og slukke for motoren.


Funktioner

- køretøjsvægte til mobil brug
- to platforme, der måler 300 x 400 x 58 mm
- lastkapacitet pr. platform 8.000 kg
- kan udvides med to ekstra platforme
- Display inkl. printer i bæretaske
- med genopladeligt batteri, driftstid 10 timer
- Displayets cifferhøjde 25 mm
- Dato / tid justerbar
- Summationsfunktion mulig
- Hjulbelastningsmåling mulig
- Akseltryksmåling mulig

Specifikationer


Truck Scale Platform
Vejeområde pr. platform (hjulbelastning)  8.000 kg
Læsbarhed 5 kg
Gentagelighed 10 kg
Mål pr. platform 300 x 400 x 58 mm
Beskyttelsesklasse for vejecellerne IP65
Hus robust aluminiumshus
tilslutningskabellængde ca. 10 m
Vægt pr. platform ca. 14,5 kg
Samlede mål 400 x 410 x 58 mm
Visning af køretøjsvægten
Display LCD-display med baggrundsbelysning
Cifferhøjde 25 mm
strømforsyning genopladeligt batteri
arbejdstid ca. 10 timer
Opladningstid ca. 8 timer
tilslutningsmulighed op til 4 vejeplatforme
intern printer alle vægtværdier inklusive tid og dato
vægt ca. 5 kg
Mål 325 x 460 x 170 mm

Leveringsomfang

2 x vejeplatforme
1 x display i kufferten inklusive printer
1 x betjeningsvejledning

Downloads