Husholdningsvægt / tevægt PCE-MS T3B-1-M

Varenr.: PCE-MS T3B-1-M
Inklusive Eichung / Konformitätsbewertung
1.011,00 DKK
1.263,75 DKK
4250348728876
PCE-MS T3B-1-M
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
3000 g
1 kg
Eichfähig M III
Leveringstid: Ikke tilgængelig i øjeblikket!
Kalibrerede tevægte / Husholdningsvægte PCE-MS T3P-1-M 
Kapacitet 3 kg / kalibreringsværdi 1 g / med tovejs USB-interface
Denne lette og kompakte tevægt er velegnet til fyldning af løse teblandinger til salg samt til anden vejning, der er underlagt kalibrering, for hvilken vægte af nøjagtighedsklasse III kan anvendes. Det tilladte vejeområde for PCE-MS T3P-1-M spænder fra en minimumsvægt på 20 gram til en maksimal vægt på 3.000 gram. Kalibreringsværdien er et gram. Produkterne, der skal vejes, kan derfor vejes til nærmeste gram.

Tevægten er designet til brug ved temperaturer på -10 °Celsius til 40 °Celsius, så den kan bruges ikke kun i rum med en behagelig temperatur, men også i uopvarmede haller og, hvis den er beskyttet mod fugt, også udendørs. Det internt installerede batteri muliggør en driftstid på op til 22 timer. Den kan genoplades ved hjælp af den medfølgende strømadapter. Hvis batteriet ikke længere kan bruges, fungerer tevægten også uden batteriet  via strømforsyningen. Hvem vejer resultaterne  Hvis du vil fortsætte med at behandle dine egne evalueringer med en pc, kan du overføre dataene direkte til computeren ved hjælp af et standard USB A/USB B-kabel via det tovejs USB-interface. 

De fastlagte vejeværdier er tydeligt synlige på højkontrastdisplayet som 30 mm høje hvide cifre på en sort baggrund, selv under vanskelige lysforhold. Ved siden af vises enheden for vejeresultatet og med yderligere symboler om vægten er NULL stillet, om vejeværdien er stabil, om det er en nettoværdi og i givet fald hvilken taraværdi der er aktiv. Batteriets ladestatus er også angivet med et skiftende batterisymbol.

Der er to tareringsmuligheder med denne tevægt. Enten den fastsatte vægtværdi for vejebeholderen eller produktemballagen, som også skal vejes, men ikke tages i betragtning, anvendes kun som engangstaraværdi for den umiddelbart efterfølgende vejning. Eller emballagevægten gælder for alle vejninger, indtil taraværdien slettes. Valget af, om taraværdien skal gælde én eller flere gange, foretages blot ved at bruge ->T<- funktionstasten på tevægten. Hvis der trykkes én gang, gælder taraværdien kun én gang. Hvis funktionstasten ->T<- trykkes to gange, gælder den fastlagte værdi for alle vejninger, indtil der igen trykkes på ->T<-tasten eller tevægten slukkes.

Fordi bestemmelsen af vægten af denne type vægt er påvirket af tyngdekraften på installationsstedet, justeres tevægten til tyngdeværdien af den tilsigtede installationssted eller det geografiske område før levering. For nøjagtighedsklasse III i hele Forbundsrepublikken Tyskland anses g-værdien på 9,81 m/s² for at være tilstrækkelig nøjagtig. Du kan også bruge de verificerede tevægte til vejninger, der kræver verifikation på et andet sted end det oprindeligt specificerede, så længe dette sted  beliggende i Tyskland. Andre europæiske lande er også opdelt i forskellige geografiske regioner for nøjagtighedsklasse III. Der må den kalibrerede tevægt kun bruges inden for den tyngdezone, den var indstillet til. Denne gravitationszone er både på mærkaten på huset til den kalibrerede at finde vægtene, samt i den overensstemmelsesvurdering, der er lavet specifikt til hver enkelt skala.

Så tevægtene kan justeres hurtigt og nemt inden idriftsættelsen kan sættes korrekt op, den er udstyret med fire justerbare fødder og vaterpas. Med det gennemsigtige plastikbetræk, der er inkluderet i leveringsomfanget, kan det godt beskyttes mod støv og snavs i pauserne. 


- vejeområde op til 3 kg
- minimumsbelastning 20 g
- kalibreringsværdi / opløsning  1 g
- rektangulær vejeplade 25,0 cm x 27,4 cm
- genopladeligt batteri eller netdrift
- tovejs USB-interface

skalatype Enkeltområdevægt
Vejeområde [Maks] 3 kg
Opløsning [d] 1 g
Vægtenhed kg
kalibreringsværdi [e] 1 g
kalibreringsklasse [e] M III
Minimumsbelastning [Min]   20 g
Tareringsområde Flere taraer over hele vejeområdet
automatisk og manuel tarasletning mulig
Vejeplade [BxD] 220 x 170 mm
Platformtype dyb plastikbeholder
Grænseflade USB-B Tovejs
Skærm LCD, hvid på sort
Cifferstørrelse [BxH] 15 x 28 mm
Strømforsyning internt blybatteri 6 V / 4,5 Ah / 101 x 70 x 50 mm / 820 g
ekstern strømforsyning 7,8V / 1,2A AC / 110V - 230V
Batterilevetid op til 25 timer (kontinuerlig drift)
Batterisparetilstand Ja efter 30 sekunder uden brug (kan deaktiveres)
Driftstemperatur -10 ... +40 °C
Vægt 3,6 kg

1 x husholdningsvægt PCE-MS T3B-1-M
1 x top plastikskal
1 x gennemsigtigt beskyttelsesdæksel
1 x strømforsyningsenhed
1 x Betjeningsvejledning
1 x Overensstemmelsesvurdering/Verifikation

Vægtens installationssted med postnummer/by/land skal angives