Løftebord med vægt - digital vægt PCE-HLTS 2T

Varenr.: PCE-HLTS 2T
32.944,00 DKK
41.180,00 DKK
PCE-HLTS 2T
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 595,00 DKK ekskl. moms, (743,75 DKK inkl. moms).
2000 kg
0,5 kg
nein
RS-232
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Hydraulisk løftebord med skala

Arbejdshøjde op til 1130 mm / bæreevne op til 2t / arbejdsflade 1300 x 850 mm / opløsning 0,5 kg / kontinuerlig højdejustering

Takket være den trinløse højdejustering hjælper det hydrauliske løftebord med vægt dig med at arbejde hurtigere, mere komfortabelt og med mindre belastning af ryggen. Denne vægt består af et robust sakseløftebord, der har en individuel arbejdshøjde på 350 .... 1130 mm tillader. Den hydrauliske løftebordsvægt kan løfte en belastning på op til 2t (2.000 kg) og veje den med en opløsning på 0,5 kg. Løftebordet byder på en lukket arbejdsflade på 1300 x 850 mm. Arbejdsfladen på den hydrauliske løftebordsvægt er omgivet af en sikkerhedsstang, som øjeblikkeligt afbryder sænkningsprocessen i tilfælde af blokering for at undgå enhver personskade.

Hvorfor bruge et løftebord?

Hydraulisk løftebord digital vægt under plukning .Prøv at løfte en 50 kg del op på et arbejdsbord - og gør det samme antal gange i træk. Et løftebord kan nemt flytte sådanne byrder. Med apparaterne fra PCE Instruments kan dette være 500 eller 2000 kg afhængig af model. Da løftebordet flyttes hydraulisk, kræver det kun energi til den opadgående bevægelse. Derudover kan enhver medarbejder, uanset hvor høj han/hun er, justere løftebordets arbejdsflade til den bedst egnede og ergonomiske højde for ham/hende.

Hvorfor bruge et løftebord med en skala?

En løftebordsvægt er en vidunderlig hjælper, når du skal vælge produkter. Hvis produkterne for eksempel er små dele, er kombinationen af løftebord og vægt det ideelle arbejdshjælpemiddel, der kombinerer to fordele i én enhed: Arbejde i en bøjet stilling over længere tid undgås, og fordelene ved en moderne digital vægt undgås. (tællefunktion, Summationsfunktion, grænseværdifunktion) bruges samtidig - blot en løftetabel med en skala.

Hydraulisk løftebord digital vægt til brug med tungt gods.Vægtens funktioner gør det muligt, for eksempel takket være de justerbare alarmgrænser, ikke at overskride en specificeret faktisk vægt (overbelastningsbeskyttelse). Styktællefunktionen kan bruges til fuldstændighedskontrollen, og en summeringsfunktion kan summere den samlede vægt af flere vejninger og overføre den til pc'en eller printe den med klokkeslæt og dato på en valgfri printer. Dataoverførslen fra løftebordet til et ERP-system bliver for eksempel stadig vigtigere. En nøjagtig lagring af alle data bestemt med løftebordet med vægte i ERP-systemet muliggør let sporing af individuelle partier af de vejede produkter.

Leveringen af løftebordet med vægt finder sted i to dele. Den første ting at gøre er at justere belastningsbjælkerne på gulvet og forankre dem til gulvet. I andet trin skrues sakseløftebordet fast på vejebjælken, og vægt og hydraulikbord forsynes med strøm. Dette fuldender monteringen, og det hydrauliske løftebord med vægte kan bruges.

Sikkerhedsoplysninger
Den angivne belastningskapacitet for det hydrauliske løfte tabel gælder kun for jævnt fordelt last og tilstrækkelig jordforankring.


- Trinnløs højdejustering fra 350 … 1130 mm
- Vægteområde op til 2t
- Opløsning af vægten 0,5 kg
- Hæv og sænk platformen med et tryk på en knap.
- Takket være sikkerhedsventilen er sænkningsprocessen ikke mulig i tilfælde af strømsvigt.
- Sikkerhedsklemstrimmel rundtgående.
- Eksternt kontrolpanel med løfteknap, sænkeknap og nødstop.
- Mål / faktisk kontrol af den samlede vægt
- Styktællingsfunktion
- Summationsfunktion
- RS232-grænseflade

løfttabel
Læstekapacitet 2t (2.000 kg)
Løft rækkevidde 350 … 1130 mm
slag 780 mm
Løftdrev Hydraulisk
Platformstørrelse 1300 x 850 mm
Platformtype lukket
Løftehastighed uden last   ca. 60 mm/sek.
Slagcyklusser Maks. 10 pr.  Ledningslængde ca. 3 m
Hydraulikpumpeeffekt 2,2 kW
Forsyningsløftebord 380 V / CEE 16A
Kabellængde ca. 3,5 m
Vægt ca. 225 kg
Skala
Vejeområde 2.000 kg / 2 t
Opløsning 0,5 kg
Usikkerhed ± 2 kg
Tareområde Flere tara over hele vejeområdet
Display LCD med en tegnhøjde på 25 mm
Skærminstallation Stativ / betjeningshøjde 115 mm
Kabellængde til skærmen ca. 5 m
Grænseflade RS-232 / Sub D9 / Han
Strømforsyningsvægt 6 V genopladeligt batteri / 9 … 12 V strømforsyning
Vægt ca. 55 kg

1 x hydraulisk sakseløftebord med vægt
2 x digital vejebjælke
1 x vægtdisplay
4 x M12 forbindelsesskruer
1 x brugervejledning