Løftebordsvægt / industrivægt PCE-HLTS 2T-ICA inkl. ISO kalibreringscertifikat

Varenr.: PCE-HLTS 2T-ICA
ISO-Kalibrierung
34.394,00 DKK
42.992,50 DKK
4250348729903
PCE-HLTS 2T-ICA
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 595,00 DKK ekskl. moms, (743,75 DKK inkl. moms).
2.000 kg
0,5 kg
nein
Leveringstid: 4 - 6 Wochen

Løftebordsvægt PCE - HLTS 2T

Arbejdshøjde op til 1130 mm / bæreevne op til 2t / arbejdsflade 1300 x 850 mm / opløsning 0,5 kg / trinløs højdejustering

Løftebordsvægten er en praktisk kombination af højdejusterbart arbejdsbord og vægt. Denne stabile kombination muliggør ergonomisk arbejde inden for logistik og forsendelse, pakning eller ordreplukning. På grund af den direkte vejning af delene med løftebordsvægten eller brugen af styktællefunktionen kan to arbejdstrin kombineres, hvilket sparer tid. Samtidig sikrer brugen af en højdejusterbar løftebordsvægt mere ergonomisk arbejde, da arbejdshøjden kan tilpasses optimalt til medarbejderens individuelle forhold, især ved tunge dele, hvilket betyder, at der er mulighed for rygvenligt arbejde. . Løftebordets arbejdsflade består af en platform, som er understøttet af to sakse af samme længde på sakseløftebordets bundramme. Saksen drejer rundt om en akse i midten af benene, hvilket gør det muligt at hæve og sænke platformen jævnt.

Takket være den trinløse højdejustering hjælper den hydrauliske løftebordsvægt til med hurtige, komfortable og rygvenlige løft Til arbejde. Denne løftebordsvægt består af et robust sakseløftebord, der kan indstilles til en individuel arbejdshøjde på 350 .... 1130 mm tillader. Den hydrauliske løftebordsvægt kan løfte en belastning på op til 2t (2.000 kg) og veje den med en opløsning på 0,5 kg. Løftebordsvægten byder på en lukket arbejdsflade på 1300 x 850 mm. Arbejdsfladen på den hydrauliske løftebordsvægt er omgivet af en sikkerhedsstang, som straks afbryder sænkningsprocessen i tilfælde af blokering for at undgå mulig personskade. Løftebordsvægten betjenes eller hæves og sænkes via et eksternt betjeningspanel med løfteknap, sænkeknap og nødstopknap.

Løftebordsvægtens funktioner muliggør f.eks. , takket være de justerbare alarmgrænseværdier til ikke at overskride den specificerede faktiske vægt (overbelastningsbeskyttelse). Styktællefunktionen kan bruges til fuldstændighedskontrollen og en optællingsfunktion kan tilføje den samlede vægt af flere vejninger og overføre den til pc'en eller printe den med klokkeslæt og dato på en valgfri printer. Løftebordsvægten leveres i to dele. På den ene side består systemet af vejebjælker, som er forankret på jorden. I andet trin skrues sakseløftebordet fast på vejebjælken, og strømforsyningen tilføres løftebordsvægten og hydraulikbordet. Dette fuldender opsætningen, og den hydrauliske løftebordsvægt kan bruges.

Tilbehør

Løftebordet skalaen kan bruges med andre ekstra komponenter kan kombineres for at øge systemets funktionalitet. Udover et analogt interface (4...20 mA) kan der også tilsluttes en datalogger til at registrere målte værdier over længere tid. Det er også muligt at bruge pc-software til at overføre målte værdier til andre databehandlingsprogrammer. En printer kan også tilsluttes løftebordsvægten for direkte dokumentation, så resultaterne kan dokumenteres eller logges. Hvis de målte værdier skal aflæses eller kontrolleres fra en større afstand, er det også muligt at bruge et stort display.

Sikkerhedsmeddelelse: løftebordskalaens angivne bæreevne gælder kun, hvis den er jævnt fordelt last og tilstrækkelig jordforankring.


- Trinnløs højdejustering fra 350 … 1130 mm
- Vægteområde op til 2t
- Opløsning af vægten 0,5 kg
- Hæv og sænk platformen med et tryk på en knap.
- Takket være sikkerhedsventilen er sænkningsprocessen ikke mulig i tilfælde af strømsvigt.
- Sikkerhedsklemstrimmel rundtgående.
- Eksternt kontrolpanel med løfteknap, sænkeknap og nødstop.
- Mål / faktisk kontrol af den samlede vægt
- Styktællingsfunktion
- Summationsfunktion
- RS232-grænseflade

løfttabel
Læstekapacitet 2t (2.000 kg)
Løft rækkevidde 350 … 1130 mm
slag 780 mm
Løftdrev Hydraulisk
Platformstørrelse 1300 x 850 mm
Platformtype lukket
Løftehastighed uden last ca. 60 mm/sek.
Slagcyklusser Maks. 10 pr. /> Ledningslængde ca. 3 m
Hydraulikpumpeeffekt 2,2 kW
Strømforsyning til løftebord 380 V / CEE 16A
Kabellængde ca. 3,5 m
Vægt ca. 225 kg
Skala
Vejeområde 2.000 kg / 2 t
Opløsning 0,5 kg
Usikkerhed ± 2 kg
Tareområde Flere tara over hele vejeområdet
Display LCD med en tegnhøjde på 25 mm
Skærminstallation Stativ / betjeningshøjde 115 mm
Kabellængde til skærmen ca. 5 m
Grænseflade RS-232 / Sub D9 / Han
Strømforsyningsvægt 6 V genopladeligt batteri / 9 … 12 V strømforsyning
Vægt ca. 55 kg

1 x hydraulisk sakseløftebord
2 x vejebjælker
1 x skaladisplay
4 x M12 forbindelsesskruer
1 x brugervejledning
1 x ISO-kalibreringscertifikat