Industriel skala PCE-SD 30C

Varenr.: PCE-SD 30C
Inklusive Eichung / Konformitätsbewertung
4.314,00 DKK
5.392,50 DKK
4250348712264
PCE-SD 30C
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
30 kg
10 g
Eichfähig MIII
Leveringstid: 5 - 7 Hverdage
Industriskalaer  
verificerbar, robust og billig, kan bruges direkte i kombination med GLS forsendelsessoftware via den integrerede grænseflade, valgfri softwarekit

Den industrielle skala er en billig, robust, verificerbar industriel skala. De industrielle vægte verificeres i verifikationskontoret i henhold til handelsklasse M III. Den stabile underkonstruktion af den industrielle skala består af malet stål og en plastbelagt stålplatform. Den kalibrerbare industrivægt har højdejusterbare brede fødder, der sikrer en rigtig god stand. Betjeningsdisplayet på den kalibrerbare industrivægt er placeret på et stativ, som er fastgjort i en behagelig arbejdshøjde og er solidt fastgjort til den kalibrerbare industrivægt. For at sikre optimal læsbarhed af displayet, kan hældningsvinklen ændres.

 

Funktionerne på de kalibrerbare industrielle vægte er: automatisk tara, for den korrekte startvægt, styktællingsfunktion, til hurtig og pålidelig registrering af genstande med samme vægt, en RS-232 interface, til tilslutning til en printer eller en pc for at arkivere vejedata. (Software fås som ekstraudstyr). Indstilling af interface-parametrene for at sikre et godt samarbejde mellem legal-for-trade vægten og pc'en eller printeren, samt lagring af taravægten for at kunne udføre nettovejninger, er inkluderet i standardversionen. Andre funktioner, der ikke lader noget tilbage at ønske, såsom analog udgang 4-20mA, analog udgang 0-10mA, tid/dato, grænseværdivejning, kontinuerlig belastning, procentberegning, max.vægt display, anti-vibrationsfilter og meget mere kan findes nedenfor. 

Den kalibrerbare industrielle vægt er CE-testet, opfylder alle nødvendige metrologiske krav og kan naturligvis også bruges som en ikke-kalibreret vægt i virksomheder. For eksempel tilbyder vi et ISO-certifikat som tilbehør til den kalibrerbare industrielle vægt. Dette kalibreringscertifikat certificerer sporbarheden af de målte værdier til nationale standarder og bruges til at overholde din ISO.


- styktællingsfunktion, med referencemængder på fx 5 eller 50 styk
- automatisk nulstillingsfunktion
- tarering over hele området
- 4 justerbare fodskruer
- guldsmede for præcis justering
- hurtig afsætningstid
- plastbelagt stålplatform
- robust stålunderkonstruktion (malet)
- RS-232 datagrænseflade
- kalibrering i henhold til handelsklasse M III mulig
- ISO-certifikat tilgængelig (f.eks. for at overholde din DIN ISO 9000)
- mange specielle funktioner mulige (f.eks. analog udgang 4-20 mA)   
Måling område 30 kg
Læsbarhed 10 g
kalibreringsværdi 10 g
minimumsbelastning* 200 g
Platformstørrelse400 x 500 mm
CertificeringsklasseM III  (leveres kalibreret)
Styktællingsfunktiongennem referencestyktælling
Tarefunktion td>Multiple tara over hele måleområdet
Grænseflade RS-232 tovejs
  Grænsefladebeskrivelse
  LAN og USB valgfri se tilbehør
SkærmLED med 20 mm cifferhøjde
Strømforsyning12 V / 1,4 A strømforsyning inkl.
BeskyttelsesklasseIP54
Driftstemperatur- 10 °C ... + 40 °C
Samlede mål 400 x 620 x 850 - 870 mm
Vægt ca. 12 kg
   
* Minimumsbelastningen er den belastning, hvorfra kalibreringsmyndigheden kontrollerer nøjagtigheden. Platformvægtene, som er underlagt lovlig metrologi, viser også små vægte, men disse må ikke bruges i lovlig metrologi.

1 x industriel skala PCE-PM 30C
1 x stativ
1 x betjeningsvejledning
  inklusive kalibrering