Silovægt PCE-SDF 30

Varenr.: PCE-SDF 30
4.649,00 DKK
5.811,25 DKK
4250348713964
PCE-SDF 30
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
30 kg
1 g
Kalibrierfähig
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage
Niveau- og fjernelsesovervågning / frit justerbare grænsebelastninger / 
Platformstørrelse 400 x 500 mm / 3 OC-omskiftningsudgange / 1 brudkontakt / tovejs RS-232-interface / RS-485, analoge udgange 4-20 mA, 0-10 V valgfri

Siloskalaen for containere - fyldningsniveau - udtagning - overvågning giver mulighed for at sikre forsyningen af en produktion facilitet effektivt og pålideligt. Silovægten til beholderovervågning kan ikke kun overvåge beholderens aktuelle fyldningsniveau, men også det kontinuerlige vægttab. Ved at overvåge det aktuelle fyldningsniveau kan siloskalaen for beholder - fyldningsniveau - fjernelse - overvågning få maskinføreren til at fylde beholderen op i god tid. Til dette formål har silovægten til containerovervågning tre passive koblingskontakter (potentialfri kontakt / optokoblerudgange / OC). En skiftekontakt på overvågningssiloskalaen kan f.eks. bruges til et grønt lyskryds. Denne koblingskontakt er aktiv, når beholderens aktuelle status er OK.

 

Hvis containeren når en minimumsgrænse/minimumsbelastning, kan en anden omskifterkontakt skifte et gult eller rødt trafiklys, hvilket bør bede brugeren om at genopfylde. Trafiklysene er ikke inkluderet i leveringsomfanget, men kan bestilles som ekstraudstyr til silovægten til containerovervågning. Den anden overvågningsmulighed for silovægten er det kontinuerlige vægttab. Denne funktion kan overvåge maskinernes påfyldningsprocesser og rapportere uregelmæssigheder i materialefjernelsen. Et vægttab pr. tidsenhed kan opbevares i silovægten til containere - niveau - fjernelse - overvågning. Eksempel g/min, kg/min, g/t, kg/t Ved afvigelser i materialefjernelsen kobler siloskalaen til containerovervågning igen en koblingskontakt, som fx kan bruges til at udløse en sirene/trafiklys eller for at slukke for maskinen.

 

Målet med denne overvågning er at forhindre produktionsmaskiner i at køre tomme, for eksempel på grund af en tilstoppet udtagningsskrue, og dermed reducere nedetid og efterbearbejdningstider markant. En ekstern koblingskontakt gør det muligt at afbryde silovægtens overvågningsfunktion for containere, så klagepunkterne i containeren i ro og mag kan afhjælpes. Tilbehør til silovægten til containerovervågning omfatter forskellige interfaces, for eksempel et display, der kan installeres i et styreskab. Vi tilbyder også advarselslamper og et GSM-modem, som kan informere operatøren om status på containeren via SMS.


- 1 koblingsudgang for OK-status
- 1 koblingsudgang for kritisk fyldningsniveau
- 1 koblingsudgang for fjernelsesafvigelse
- 1 skiftekontakt for funktionsafbrydelse
- tovejs RS-232 interface
- velegnet til kontinuerlig måling
- installation af koblingsskab valgfri
- GSM modem / LAN / RS-485 osv. valgfri

Model

Måleområde

Læsbarhed

Minimumsbelastning

Nøjagtighed

Platformstørrelse

PCE-SDF 30

30 kg

1 g

200g

± 4g

400 x 500 mm

Vær venlig at overveje, når du foretager dit valg l af måleområdet egenvægten af den beholder, der skal overvåges. Påfyldningsmængde + beholdervægt = måleområde. Nulstilling af beholderens vægt øger ikke måleområdet.
Interfaces- RS-232 Tovejs Grænsefladebeskrivelse
  RS-485, LAN og USB valgfri (se tilbehør)
- 3 potentialfrie kontakter (SUB D9-stik)
     1 skifteudgang for OK status
     1 skifteudgang for kritisk fyldningsniveau
     1 koblingsudgang for fjernelse afvigelse
- 1 koblingskontakt for funktionsafbrydelse
DisplayLED med 20 mm cifferhøjde
Installation af styreskab valgfri (se tilbehør)
Kabellængde til displayetca. 1,5 m plug-in
(kan forlænges mod et ekstra gebyr)
Strømforsyning12 V / 1,4 A strømforsyning inkl.
BeskyttelsesklasseIP54
Driftstemperatur- 10 °C ... + 40 °C
Vægtca. 11 kg

1 x silovægt til containere - påfyldningsniveau - fjernelse - overvågning
1 x power pack
1 x Instruktionsmanual