Finbalance PCE-ABT 220L-DAkkS inkl. DAkkS kalibreringscertifikat

Varenr.: PCE-ABT 220L-DAkkS
DAkkS-Kalibrierung
5.921,00 DKK
7.401,25 DKK
4250348722935
PCE-ABT 220L-DAkkS
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
0,1 mg
Kalibrierfähig
Leveringstid: 5 - 7 Hverdage
Fin balance med trækskjold / til måling af små prøver op til 220 g / PC Interface /
enkel betjening / indbygget vaterpas til justering / valgfrit med ISO-certificering / kalibreringsvægt inkluderet / klar til brug 

Med en opløsning på 0,1 mg dette er en præcisionsvægt, der er ideel til at kontrollere vægten af de mindste prøver. For eksempel kan pulver vejes med den fine vægt. Typiske anvendelsesområder for præcisionsvægten er derfor i laboratorier eller i forskningsfaciliteter. Det er meget vanskeligt at veje meget små prøver, da selv et lille vindstød vil forfalske aflæsningen. Af denne grund monteres et vindfang rundt om vejefladen på den fine vægt. Dette sikrer, at de mindste vindstød ikke har nogen indflydelse på målingen af den fine skala.

Finvægten kan tilsluttes direkte til en pc via RS232-grænsefladen. Med den valgfri software til finskalaen kan måledataene vises i tabelform. Softwaren kan også bruges til grafisk at vise de målte værdier fra den fine skala. Der er også mulighed for at eksportere de målte værdier optaget af den fine skala. Det betyder, at aflæsningerne fra præcisionsskalaen nemt kan indarbejdes i præsentationer, sendes via e-mail eller blot printes ud. 

Nøjagtighedsvægten kan om nødvendigt kontrolleres med den medfølgende kalibreringsvægt. Dette sikrer, at den fine skala leverer et perfekt måleresultat. Præcisionsskalaen kan også justeres af operatøren på meget kort tid ved hjælp af kalibreringsvægten. 

Det indbyggede vaterpas kan bruges til at bestemme den aktuelle placering af præcisionsvægten på et opstillingssted. Hvis placeringen af den fine skala ikke er passende, kan denne justeres ved hjælp af de højdejusterbare fødder. Dette sikrer, at præcisionsskalaen er korrekt justeret til den aktuelle installationsplacering. 

- Vindbeskyttelse for stabil vejning 
- RS232-interface til pc-forbindelse
- Baggrundslys
- Opløsning på 0,1 mg
- Vejeflade på 80 mm
- Vejeområde op til 220 g
- Bobleniveau til justering af analytisk vægt
- Kalibreringsvægt inkluderet i levering

  
Måleområde0 ... 220 g
Opløsning 0,1 mg
Gentagelighed0,2 mg
Linearitet0,5 mg
Svartid<4 sekunder
VejefladeØ 80 mm Rustfrit stål vejeplade
tareringsområdefuldt måleområde
GrænsefladeRS232
Strømforsyning     220 V
Driftsforhold10 ... 40 °C
Mål340 x 215 x 350 mm
Vægt7,5 kg
  

1 x præcisionsvægt PCE-ABT 220L-DAkkS
1 x stofhandsker
1 x testvægt cl. F1
1 x strømkabel
1 x betjeningsvejledning
1 x DAkkS kalibreringscertifikat