Varenr.: IPR Basic3

Proces refraktometer IPR Basic3

9.130,00 DKK
11.412,50 DKK
IPR Basic3
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: min. 4 Wochen

Beskrivelse

Fuldautomatisk procesrefraktometer IPR Basic3 måler kontinuerligt brydningsindekset og dermed koncentrationen af faste stoffer i opløsninger

Det fuldt ud automatisk proces refraktometer iPR B³ måler kontinuerligt brydningsindekset og dermed koncentrationen af faste stoffer i opløsning eller blandingsforholdet mellem binære eller kvasi-binære væskeblandinger. Målingen er uafhængig af procesluften, turbiditeten, farven på procesopløsningen og LED'ens lysstyrke. Den er fri for signaldrift, hvilket sikrer den højeste præcision og bedre processtyring. Den inline-realtidsmåling finder sted med intervaller › 1 s.

iPR B³ erstatter den velkendte iPR Basic² model. Den selvstændige processensor med integreret elektronik rangerer i rækken af SCHMIDT + HAENSCH procesrefraktometre mellem den kompakte iPR C²-model og den komplette iPR FR²-model. Den nye sensor med et måleområde på op til 90% Brix (1,52 brydningsindeks) er velegnet til næsten alle applikationer inden for fødevareproduktion og medicinalindustrien, men også til mange processer inden for maskin- og køretøjskonstruktion samt kemikalier. Sensorens elegante hus i rustfrit stål er delvist udstyret med en luftkølekappe i blå anodiseret aluminium. Denne kølekappe beskytter de elektroniske komponenter mod overophedning ved procestemperaturer på op til 80 °C. Selvfølgelig er CIP-rengøring ved de foreskrevne temperaturer mulig, når sensoren er slukket.

Det specielle design og det elektroniske udstyr gør det meget fleksibelt og nemt at bruge. Enheden er programmeret ved hjælp af WINDOWS-baseret software. Via to digitale endestopkontakter (op til 1A) er det muligt direkte at styre ventiler og magnetventiler til prismerengøring.

iPR B³ refraktometeret kan bruges i rørledninger, blandetanke, reaktionsbeholdere og lagertanke kan installeres ved hjælp af en bred vifte af indsvejsningsflanger. Den foretrukne procesforbindelse er VariVent. Fordelen ved denne procesforbindelse i rørledninger er, at der afhængigt af processen til enhver tid kan eftermonteres en renseenhed til måleprismet. 

Udover velkendte standardenheder som Brix, Oechsle, ethylenglycol, natriumchlorid, urinstof osv., SCHMIDT + HAENSCH tilbyder også skabelsen af skræddersyede enheder.


Funktioner

- Permanent inline koncentrationsmåling i realtid
- Stand-alone sensor med integreret elektronik
- Oplyst display
- Justerbare digitale endestop
- IP69K beskyttelsesklasse TÜV testet

Specifikationer

Teknisk specifikation
Måleområde1 , 32000 – 1,52000 nD 0 – 90 Brix
Opløsning0,00001 nD 0,01 Brix
Nøjagtighed ±0,00014 nD ±0,1 Brix (ved 20 °C)
Temperatur
Omgivelsestemperatur0 °C til 45 °C
Procestemperatur (maks.)+90 °C
Procestemperatur (min.)-10 °C
Procestryk ( max)1 MPa (145 psi, 10 bar)
Yderligere oplysninger
PrismeSapphire
ProceskontaktmaterialeSafir, rustfrit stål, valgfrit: PTFE
BeskyttelsesklasseIP 69 K testet af TÜV Rheinland
Lyskilde/bølgelængde589 nm LED
Interfaces, switches2 galvanisk isolerede 4-20 mA udgange
2 switching outputs (grænse w rt switch, 1 ampere) serielt interface, enten RS 232, 422 eller USB
Strømforsyning24 V DC
Mål241 mm x 136 mm (længde x diameter)
Vægt3790 g
Leveringsomfang
1 x iPR B³ procesrefraktometer, 1 x betjeningsvejledning

Downloads