Varenr.: PCE-PH 15

pH-måler PCE-PH 15

No-Shopping
446,00 DKK
557,50 DKK
:
4250348719898
PCE-PH 15
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Wässrige Medien
Pocket-pH Meter
Ohne
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

pH-måler PCE-PH15

pH-måler / Opløsning 0,01 pH / Aftagelig elektrode / Nem betjening / Lille og handy måleenhed / Et-punkts justering / Til simple måleopgaver

Du kan se, om en væske er sur, neutral eller basisk ved dens pH-værdi. På en skala fra 0 til 14 angiver pH, hvor sur eller basisk en vandig opløsning er. Ved hjælp af denne pH-måler med aftagelig elektrode kan pH-værdien af en væske bestemmes nemt, hurtigt og præcist. Takket være dens ukomplicerede betjening er pH-måleren fra PCE Instruments ideel til brug i skoler eller uddannelsesinstitutioner. Med en nøjagtighed på ± 0,1 pH og en opløsning på 0,01 pH garanterer pH-måleren meget præcise resultater i forsøg og måleopgaver.

Med brugen af pH-måleren er det en leg at bestemme pH-værdien af en væske. For at kunne foretage en måling med pH-måleren skal elektrodens beskyttelseshætte først fjernes. Efter rengøring af elektroden med en pH-neutral væske er pH-måleren klar til brug. pH-måleren kan aktiveres hurtigt og nemt med et tryk på en knap. Elektroden kan nu nedsænkes i testvæsken. Inden for få sekunder viser displayet på pH-måleren tydeligt måleresultaterne. pH-målerens praktiske datahold-funktion gør det muligt at gemme de målte værdier. For at fryse den målte værdi er et enkelt tryk på "Hold"-knappen tilstrækkeligt. Producenten anbefaler at rense pH-målerens elektrode med en pH-neutral væske efter hver måling.

For at sikre præcise måleresultater bør pH-måleren rengøres med jævne mellemrum. pH-måleren kan til enhver tid justeres manuelt med en lille indsats. For at gøre dette er det tilstrækkeligt at nedsænke måleelektroden på pH-måleren i en pH 7-opløsning. Når værdien er stabiliseret, kan kalibreringsskruen øverst på displayet justeres til den målte værdi ved hjælp af den medfølgende skruetrækker. Brugeren kan nemt kontrollere resultatet ved hjælp af andre kalibreringsopløsninger (f.eks. pH 4 og pH 10).

Anvendelsesområder

Denne pH-måler er den ideelle pH-måler til simple måleopgaver i skolefaciliteter og simple laboratorieapplikationer. pH-måleren fra PCE Instruments kombinerer brugervenlighed og pålidelighed med et kompakt design. Takket være dens lette håndtering bruges måleapparatet fortrinsvis i skoler og træningscentre. pH-måleren er lille, handy og robust og derfor ideel til mobil brug. pH-måleren garanterer maksimal pålidelighed og præcise måleresultater.

Tilbehør

pH-elektroder, der driver over tid , hvilket kan resultere i målefejl. For at sikre høj nøjagtighed bør pH-måleren kalibreres regelmæssigt med den kalibreringsopløsning, der fås fra PCE Instruments (pH 4,01 og pH 7,01).

PCE Instruments tilbyder desuden kalibreringscertifikatet CAL-PCE-PH ISO til pH-målere. Kalibreringscertifikater udstedes specifikt til kunder, og årlig rekalibrering kan også udføres af PCE Instruments.


Funktioner

- Meget nem betjening
- Nøjagtighed på ± 0,1 pH
- Ideel til skolefaciliteter
- Aftagelig elektronik
- Lille og handy måleenhed
- Opløsning på 0,01 pH

Specifikationer

   
Måleområde 0,00 . .. 14,00 pH
Målenøjagtighed ± 0, 1 pH (ved 20 °C), ± 0,2 pH
Opløsning 0,01 pH
Justering manuel etpunktsjustering
Strømforsyning    3 x 1,5 V (LR44 AG-13 batteri)
Arbejdsmiljø 0 ... 50 °C
Dimensioner 175 x 51 x 25 mm
Vægt ca. 57 g
   

Leveringsomfang

1 x pH-måler PCE-PH 15
1 x Skruetrækker
3 x 1,5 V LR44 AG-13 batterier
1 x Brugervejledning