Varenr.: PCE-RCM 11

Partikeltæller PCE-RCM 11

2.603,00 DKK
3.253,75 DKK
:
4250348718358
PCE-RCM 11
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Tischgerät
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

Partikeltæller PCE-RCM 11

Partikeltæller for vejledende måling af de omgivende forhold / Bestemmelse af HCHO, partikler (PM2.5 / PM10) / Temperatur og relativ fugtighed / 3 " TFT LCD-skærm

Øjenirritation, hovedpine eller koncentrationsproblemer: Lak, møbler og klæbemidler kan afgive forurenende stoffer, der er alvorligt sundhedsskadelige. Derfor bør kvaliteten af indeluften løbende overvåges. Dette er nemt og præcist med et måleapparat til lufttest. Måleapparatet fra PCE Instruments, der er specielt designet til dette formål, er en rigtig allrounder, når det kommer til at udføre lufttests. I lufttesten bestemmer måleapparatet hurtigt og præcist flere miljøparametre, der er vigtige for sundhed og velvære. Lufttesten muliggør effektiv og ukompliceret måling af flygtige organiske forbindelser (TVOC), fint støv, temperatur, formaldehyd og relativ luftfugtighed. Displayet giver også oplysninger om dato og klokkeslæt.

Takket være lufttesten kan du holde øje med luftkvaliteten med måleapparatets farveevalueringsskala. Måleapparatets skala fungerer som en indikator og gør orienteringen lettere for brugeren: Så snart en grænseværdi overskrides, vises denne i farver på displayet. Derudover udsender apparatet, hvis det ønskes, et akustisk signal under lufttesten i tilfælde af en potentiel fare. Denne funktion er nyttig, for eksempel ved måling af forurenende stoffer i rumluften. Lufttesten med partikeltælleren muliggør f.eks. effektiv bestemmelse af finstøvforurening. Der skelnes mellem partikler med en maksimal diameter på op til 10 µm (PM10) og partikler med en diameter på op til 2,5 µm (PM2,5). Derudover giver lufttesten præcis information om formaldehydkoncentrationen i luften. Ved måling af flygtige organiske stoffer (TVOD) muliggør lufttesten et måleområde fra 0 til 9,99 mg/m³. Producenten har desuden udstyret partikeltælleren med en stor hukommelse til 5000 målegrupper til at udføre en lufttest, så de fastlagte værdier også kan hentes frem senere. Derudover giver måleapparatet pålidelig information om temperaturen (-20 grader Celsius til +70 grader Celsius) og luftfugtighed (0 til 100 procent RF) under stuens lufttest. De målte værdier opdateres hvert sekund.

Under lufttesten viser det letlæselige display på måleapparatet skiftevis de fastlagte værdier. Brugeren har også mulighed for at bruge enheden helt selvstændigt i en periode uden at være tilsluttet en strømkilde. Partikeltælleren har kun brug for ny energi efter fem timers kontinuerlig drift. Batteriet i måleapparatet kan derefter genoplades fuldt ud inden for to timer for at udføre en ny lufttest. For også at muliggøre en permanent måling af miljøforholdene har producenten udstyret måleapparatet med et USB-interface. Dette giver brugeren mulighed for at tilslutte måleren til en strømkilde. Om nødvendigt kan partikeltælleren også sættes i automatisk dvaletilstand. Takket være en indbygget støjsensor tænder måleapparatet automatisk, så snart det registrerer en støj og starter lufttesten. Denne sensor kan også deaktiveres af brugeren, hvis det ønskes.

Anvendelsesområder

Partikeltælleren til lufttesten er kompakt og kan bruges fleksibelt, den er derfor ideel til overvågning af luftkvaliteten i forskellige indendørs rum i den professionelle og private sektor. Dens forskellige funktioner og registreringen af flere miljøparametre gør den til den ideelle måleenhed til produktionsfaciliteter, arbejdspladser, skoler og daginstitutioner. Enheden bruges også i den private sektor til lufttest i opholdsrum på grund af dens lette håndtering og moderne design.


Funktioner

- Måling af formaldehyd
- Specifikation af rumtemperatur og luftfugtighed
- Partikelmåling (PM2.5 / PM10)
- Skiftende visning af de målte værdier
- Hukommelse til op til 5000 målegrupper
- Dato- og tidsvisning
- USB-interface 
- 3 " stort TFT-LCD display
- Sikker og nem håndtering

Specifikationer

Måleområde for partikler PM2.5 / PM10
Måleområde for partikelmåling    0 ... 2000 µg/m³
Partikelmåling opløsning 1 µg/m³
   
Måleområde TVOC
( Flygtige organiske stoffer)
0,00 ... 9,99 mg/m³
Nøjagtighed TVCO ± 5 % af måleområdet
Opløsning TVCO 0,01 mg/m³

   
Formaldehyd-måleområde 0,00 ... 5,00 mg/m³
Formaldehyd-nøjagtighed ±5 % af Mb
Formaldehydopløsning 0,01 mg/m³
   
Fugtighedsmåleområde 0 ... 100 % RF
Fugtighedsnøjagtighed ±3,5 % RF (ved 20 ... 80 % RF)
± 5 % RF (ved 0 ... 20 % RF / 80 ... 100 % RF)
Opløsning fugtighed 0,1 % RH %
   
Måleområde Temperatur -20 ... +70 °C
Temperatur nøjagtighed ±2 °C
Temperatureopløsning 0,1 °C
   
Støjsensor Wake op-funktion efter APO
Strømforsyning 2400 mAh genopladeligt batteri
Batteritid kontinuerlig måling i op til 5 timer
Opladning via USB 5 V / 1 A
Opladningstid 2 timer (når den er slukket)
Automatisk dvaletilstand justerbar om nødvendigt
Skærm 3 " TFT LCD-skærm, 240 x 400 pixels
Datahukommelse 5000 målegrupper
Driftstemperatur 0 ... +50 ° C
Opbevaringstemperatur -10 ... +60 ° C
Mål 85 x 75 x 155 mm
Vægt 360 g
   

Leveringsomfang

1 x Partikeltæller PCE- RCM 11
1 x USB-kabel
1 x Batteri
1 x Opladning adapter 
1 x Manual