Varenr.: PCE-SFS 10

Elektrosmogmåler / EMF måler PCE-SFS 10

8.139,00 DKK
10.173,75 DKK
:
4250348728418
PCE-SFS 10
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

Elektrostatisk måleenhed / feltmåler
meget højt måleområde op til ±60 kV DC / til mobil brug /med temperatur- og luftfugtighedsmåling /  Jordingskabel med krokodilleklemme / afstandskorrektion via to lasermarkeringer / meget let at bruge 
Elektrostatiske ladninger er uønsket i mange processer, i andre De bruges målrettet til at bestemme te effekter. Med den mobile elektrostatiske måleenhed  Eksisterende ladninger kan måles på ethvert materiale. Mange plastik er ikke elektrisk ledende og kan lade op til titusindvis af volt før afladning. Den kompakte feltmåler muliggør måling af positive og negative elektrostatiske ladninger på overflader op til en spænding på 60 kilovolt. I produktions- og pakkeområder kan uønskede pludselige udledninger beskadige følsomme komponenter eller have en negativ indvirkning på processer. Det elektrostatiske måleapparat kan her bruges til hurtigt og nemt at måle de eksisterende elektrostatiske ladninger. Effektiviteten af beskyttelsesforanstaltninger på produktionsanlæg eller i særlige ESD-områder kan til enhver tid kontrolleres med den brugervenlige feltmåler. 

Dette elektrostatiske måler måler ikke kun den elektrostatiske ladning af den kontrollerede overflade, men også temperaturen og den relative fugtighed i omgivelserne. Da lav relativ luftfugtighed øger den elektrostatiske opladning af materialer, hjælper disse yderligere viste værdier med at vurdere spændingsværdien og om nødvendigt at vælge passende modforanstaltninger. For at sikre at feltmåleren ikke selv genererer udladninger på grund af eventuel elektrostatisk opladning, er den udstyret med en tilslutning til jordkabel. Jording kan også forhindre den elektrostatiske måleanordning i at bestemme forkerte måleresultater på grund af dens egen opladning. Feltmåleren kan nemt forbindes til jordede ledninger eller komponenter ved hjælp af jordkablet med krokodilleklemme inkluderet i leveringsomfanget. 

Den praktiske enhed er meget nem at bruge. Efter tænding begynder feltmåleren straks at måle statisk ladning, lufttemperatur og relativ luftfugtighed. Ved siden af sensoren, som måler den statiske ladning, er der anbragt to lasere på skrå, som gør det nemmere at holde den korrekte måleafstand. Så snart de to røde cirkler stråler på målefladen overlapper hinanden, er afstanden til målingen korrekt. Det aktuelle display kan holdes med HOLD-knappen, og displaybelysningen kan tændes og slukkes med ECO-knappen. Da det elektrostatiske måleapparat drives med et 9 V blokbatteri, er mobile målinger ikke et problem. Driftstiden med et batteri er op til 20 timer. Opladningsstatus vises løbende på displayet via batteristatusindikatoren. 

Meget brandfarlig gasser og væsker kan antændes af gnister fra elektrostatiske udladninger. I farlige områder kan elektrostatiske udladninger endda føre til eksplosioner. Elektrostatiske ladninger skal dog også undgås, hvor elektrostatiske ladninger kan forstyrre følsomme elektroniske måle- eller kommunikationssystemer. Den elektrostatiske måleanordning giver mulighed for til enhver tid at kontrollere den statiske opladning af overflader i lager-, transport- og produktionsområder uden store anstrengelser. Selvom der opstår måle- eller transmissionsfejl i produktionsprocesser med en uklar årsag, kan feltmåleren bruges til hurtigt at fastslå, om fejlene er forårsaget af statiske ladninger.

Funktioner

- højt måleområde op til ±60 kV DC
- HOLD knap til at fryse den målte værdi på displayet
- måling af lufttemperatur og relativ fugtighed
- to lasermarkeringer til at korrigere måleafstanden
- ECO-tilstand til at slukke for displaybelysningen
- batterilevetid op til 20 timer
- levering med jordkabel

Specifikationer


Leveringsomfang

x elektrostatisk måleenhed PCE-SFS 10
1 x jordkabel
1 x transportpose
1 x 9 V blokbatteri
1 x betjeningsvejledning

   
Elektromagnetisk felt  
Måleområde ±60 kV DC
Opløsning ±20 kV DC: 0,01 kV DC
  -60 ... -20 kV DC /
  +20 ... +60 kV DC: 0,1 kV DC
Nøjagtighed ±5 % af Mw.
   
Temperatur  
Måleområde -40 ... 123,8 °C
Opløsning 0,1 °C
Nøjagtighed ±1,5 °C
   
Fugt  
Måleområde 0 ... 100% r. F.
Opløsning 0,1 % r. F.
Nøjagtighed ±4,5 % r. F.
   
Andre specifikationer  
Svartid <100 ms
Akustisk alarm når måleren er tændt,
  5 sekunder før automatisk slukning,
  hvis måleområdet overskrides
Automatisk nedlukning        efter 5 minutter
Strømforsyning 9 V blok batteri
Driftstid >20 timer
Driftsforhold 0 . .. 40 ° C, 0 ... 60 % r. F. ikke-kondenserende
Dimensioner 123 x 70,4 x 21,5 mm
Vægt 147 g