Ultralyd koblingsgel TT-GEL

Varenr.: TT-GEL
148,00 DKK
185,00 DKK
TT-GEL
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Ultralydkoblingsgel TT-GEL

silikonefri, fedtfri, formaldehydfri / vandbaseret / Anti-ætsende / ikke-dryp / lugtfri

I den industrielle sektor I dette område bruges ultralydskoblingsgel til forskellige anvendelser inden for ikke-destruktiv materialeprøvning (NDT) og vægtykkelsesmåling eller vægtykkelsesmåling. En almindelig anvendelse er koblingen af en ultralydssensor til et emne. Denne kobling er nødvendig, fordi der, når testhovedet presses på, opstår en luftspalte mellem emnet og testhovedet, hvilket skyldes ujævnheder og ruhed på emnets overflade. Denne luftspalte skal gøres farbar for ultralyden, hvorfor ultralydskoblingsgelen bruges til at skabe en lydbro mellem emnet og sensoren.

Ultrasonisk koblingsgel har bevist sig selv sammenlignet med andre alternative koblingsmidler såsom vand, olie eller fedt. Ultralydskoblingsgelen er nem at håndtere, efterlader ingen varig forurening, tilsmudser ikke sensoren og emnet, er uskadelig for huden og har en god viskositet og er derfor hverken for flydende eller for tyktflydende. Som et resultat klæber ultralydskoblingsgelen meget godt til overflader, herunder buede områder såsom rør, og er også velegnet til overheadapplikationer eller på vertikalt placerede emner. Brugen af ultralydskoblingsgel sikrer derfor høj nøjagtighed og reproducerbarhed i vægtykkelsesmålinger eller fejltjek.

Ved hjælp af en praktisk flaske og doseringshætte kan ultralydskoblingsgelen påføres meget præcist på sensoren eller emnet og doseres. Den industrielle brug af denne ultralydskoblingsgel dækker et temperaturområde mellem -10 ... 80 °C. Sammenfattende har denne ultralydskoblingsgel følgende fordele: Akustisk meget præcis, drypfri, fedtfri, silikonefri, formaldehydfri, vaskbar med vand, ugiftig, lugtfri og anti-ætsende.


- Kan bruges mellem -10 ... 80 °C
- Indhold: 100 ml1 x ultralydskoblingsgel TT-GEL