Tachometer PCE-DSX 20

Varenr.: PCE-DSX 20
3.161,00 DKK
3.951,25 DKK
4250348719881
PCE-DSX 20
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
optische Messung
Handgerät
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage
Håndholdt omdrejningstæller PCE-DSX 20 med triggerinput
Bærbar, stroboskop til den professionelle i drift / lysstærk xenon-blitz /
LED-display / ekstern trigger-indgang / indstilling via knapper og drejehjul

Stroboskopet bruges mest til hastigheds- eller vibrationsmåling eller til at observere bevægelser. Dette stroboskop har et lille design og er let i vægt. På denne måde kan stroboskopet bekvemt bruges selv til målinger på steder, der er svært tilgængelige. Enheden er det ideelle værktøj for praktiserende læger. Flashfrekvensen indstilles ved hjælp af en drejeknap på stroboskopet og vises på et digitalt display. Kontinuerlig drift er let mulig med stroboskopet. Enheden har også en trigger-indgang, som muliggør ekstern triggering eller synkronisering. Forsyningsspændingen sikres af strømkablet.  Halv eller dobbelt hastighed kan vælges via tastaturet.

Anvendelsesområder

Dette stroboskop er det ideelle værktøj til serviceteknikere og vedligeholdelsespersonale af industrielle anlæg og maskiner. Tjek hastigheden, synkroniseringen eller synliggør fejl, som du ikke kan se med det blotte øje - sæt processer optisk i stå. Stroboskopet har bevist sig selv i årevis i mange industrielle processer, men også inden for forskning og udvikling:
-   om aftapningsanlæg og etiketteringsmaskiner fra bryggerier og mineralvandsproducenter

- på papir- og trykkemaskiner: Stroboskopet bruges her for at identificere registeret Hastighed over 60 m/min. Banen ses med stroboskopet, før det vikles op. Stroboskopet kan bruges til at gøre de mindste procesfejl, såsom pulseringer, optisk synlige. Billedet nedenfor er taget på fourdrinier-tråden af en papirmaskine. Alle lameller og sugere under tråden, der løber langs disse lameller, fungerede perfekt, bortset fra én. Dette var naturligvis ikke synligt visuelt. Med stroboskopet kan   Fejlkilde med meget fine markeringer på det færdige papir kan detekteres

.Papir- og trykmaskine

- om vævemaskiner på tekstilfabrikker
 - i bilindustrien
 - på højhastighedsmaskiner og motorer: Stroboskopet er afgørende for at bestemme hastigheden, som vist på det tilstødende billede  se bruges. Dette bruges ofte til at kontrollere eller justere hastigheden af  store højhastighedsmaskiner med data fra processtyringssystemet eller hastighedsværdien angivet på et digitalt display, som normalt kommer elektrisk fra drevet. Derudover kontrolleres akslen for koncentricitet. Dette gør stroboskopet til det ideelle værktøj til inspektion af motorer, aksler, drivremme, cylindre... alt, hvad der roterer under drift. 

 - om ventilationsanlæg i klimaindustrien
 - om båndvalseanlæg i stålindustrien
 - uanset hvor roterende dele er i brug eller i  Stroboskopet er det ideelle værktøj til store produktionsprocesser.

Bemærk For at forhindre ulykker ved brug af stroboskopet: Alle genstande, der optisk bringes til stilstand med stroboskopet, bevæger sig med høj hastighed. Hold derfor altid sikker afstand og rør ikke ved testobjektet.

Generel information om brug af stroboskopet

De tilstødende billeder viser dig, hvordan du bruger stroboskopet korrekt for at generere korrekte værdier eller et optimalt stillbillede eller hvad årsagen er, for eksempel bag en dobbelt (i stedet for 110 rpm er det 220 rpm) hastighed. Selvfølgelig gælder den korrekte procedure generelt, selvom kun eksemplet med et drev og en drivaksel er behandlet her

.strobe-use-drive-belt-1

Når man kun undersøger ét remtræk, er det nemt at opnå optisk stilstand (der er altid et fremtrædende punkt at finde her, hvor du kan justere stroboskopet).

Strobe Application Drive Belt


Når du ser flere kileremme med stroboskopet, bør du om muligt f.eks. Når maskinen står stille, skal du bruge kridt til at markere en referencelinje vinkelret på kørselsretningen på tværs af alle bånd.

Strobe Brug drivrem


Eksempel på måling på et skaft:>

Hvis akslen og pumpehjulet er godt eller optimalt centreret, skal du altid måle den faktiske hastighed, når den er optisk stationær. Men hvis pumpehjulet har et aksialt udløb eller en ubalance, vil du f.eks. måle det dobbelte af hastigheden med stroboskopet. Dette faktum fører meget ofte til fejlvurderinger i operationer på stedet="153" height="76" alt="Strobe Brug drivaksel"/>   
Funktion Blitz / RPM
Range 50 ... 35000 RPM/FPM
Opløsning <1000 PRM: 0,1 RPM
  <9999 RPM: 1 RPM
  <35000 RPM: 10 RPM
Nøjagtighed ±(0,05 % af Mw + 2 Dgt)
   
Funktion Flash Bedøm
Rækkevidde 0,833 .. 583 , 3 Hz
Opløsning <599,9 RPM: 0,001 Hz
  <5999 RPM: 0,01 Hz
  <35000 RPM: 0,1 Hz
Nøjagtighed ±(0,05 % af mv + 2 Dgt)
   
Funktion Faseskift
Rækkevidde 0 ... 359°
Opløsning
Nøjagtighed ±(0,1 % mv + 2 Dgt)
   
Funktion Udv. Udløser
Rækkevidde 0 ... 1200 ms
Opløsning <1000 PRM: 0,1 RPM
  <9999 RPM: 1 RPM
  <35.000 RPM: 10 RPM
Nøjagtighed ±(0,1 % mv + 2 Dgt)
   
Niveau ext. Udløser Høj: 2,5 ... 12 V
  Lav: <0,8 V
  ;  
lampetype Xenon flash
Flash-svartid 10 . .. 30 µs
Farvetemperatur 6500 K
Flash output 8 joule
Strømforsyning    PCE-DSX 20: 230 V AC 50/60 Hz
  PCE-DSX 20-US: 110 V AC 50/60 Hz
Strømforbrug 240 mA @ 3600 FPM
Driftsforhold 0 ... 50 °C / maks. 80 % RF
Mål 230 x 110 x 110 mm
Vægt ca. 1145 g
   

1 x håndholdt omdrejningstæller PCE-DSX 20
1 x stik til trigger input
1 x koldt enhedskabel
1 x betjeningsvejledning