Strålingsdetektor PCE-SFS 10

Varenr.: PCE-SFS 10
7.328,00 DKK
9.160,00 DKK
4250348728418
PCE-SFS 10
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage
Field Meter / Feldmeter
meget højt måleområde op til ±60 kV DC / til mobil brug /med temperatur- og luftfugtighedsmåling / Jordkabel med krokodilleclips / afstandskorrektion via to lasermarkeringer / meget let at bruge 
Elektrostatiske ladninger er uønskede i mange processer, på andre områder bruges de målrettet for at opnå bestemte effekter. Eksisterende ladninger på ethvert materiale kan måles med den mobile feltmåler. Mange plastik er ikke elektrisk ledende og kan oplade op til flere titusinder af volt indtil afladning. Den kompakte feltmåler gør det muligt at måle positive og negative elektrostatiske ladninger på overflader op til en spænding på 60 kilovolt. I produktions- og pakkeområder kan uønskede pludselige udladninger føre til skader på følsomme komponenter eller processer negativ indflydelse Her kan feltmåleren bruges til hurtigt og nemt at måle de eksisterende elektrostatiske ladninger Effektiviteten af beskyttelsesforanstaltninger på produktionsanlæg eller i særlige ESD-områder kan også måles med den let-at -brug feltmåler j Tjek til enhver tid.

Denne feltmåler måler ikke kun den elektrostatiske ladning af den kontrollerede overflade, men også temperaturen og den relative luftfugtighed i omgivelserne. Da lav relativ luftfugtighed øger materialernes elektrostatiske opladning, vil disse yderligere viste værdier hjælp til Evaluering af spændingsværdien og eventuelt valg af egnede modforanstaltninger For at sikre at feltmåleren ikke selv genererer udladninger på grund af eventuel elektrostatisk opladning, er den udstyret med en tilslutning til jordkabel Jording kan forhindrer også feltmåleren i at bestemme forkerte måleresultater på grund af dens egen opladning. Feltmåleren kan nemt tilsluttes jordede ledninger eller komponenter ved hjælp af jordkablet med krokodilleklemme inkluderet i leveringsomfanget. 

Den handy enhed er meget nem at bruge. Efter tænding begynder feltmåleren straks at måle statisk ladning, lufttemperatur og relativ fugtighed. Ved siden af sensoren, som måler den statiske ladning, er der to lasere anbragt i en vinkel, som gør det nemmere at holde den korrekte måleafstand. Så snart de to røde cirkler udstrålet på målefladen overlapper hinanden, er afstanden for målingen korrekt. Den aktuelle visning kan holdes med HOLD-knappen og displaybelysningen kan tændes med ECO-knappen slukket og tændt igen Da feltmåleren drives med et 9 V blokbatteri, er mobile målinger ikke noget problem Driftstiden med et batteri er op til 20 timer. ladestatus vises kontinuerligt på displayet via batteristatusindikatoren. 

Let brandbare gasser og væsker kan antændes af gnister fra elektrostatiske udladninger. Elektrostatiske udladninger kan endda føre til eksplosioner i farlige områder Kommunikationssystemer kan afbrydes, elektrostatiske opladninger skal undgås. Feltmåleren tilbyder mulighed for til enhver tid at kontrollere den statiske ladning af overflader i lager-, transport- og produktionsområder uden større anstrengelser Selvom der i produktionsprocesser opstår måle- eller transmissionsfejl med uklare årsager, kan det hurtigt afklares med feltmåleren, om fejlene er forårsaget ved statiske ladninger.

- højt måleområde op til ±60 kV DC
- HOLD knap til at fryse den målte værdi på displayet
- måling af lufttemperatur og relativ fugtighed
- to lasermarkeringer til at korrigere måleafstanden
- ECO-tilstand til at slukke for displaybelysningen
- batterilevetid op til 20 timer
- levering med jordkabel


1 x feltmåler PCE-SFS 10
1 x jordkabel
1 x transporttaske
1 x 9 V blokbatteri
1 x betjeningsvejledning

   
Elektromagnetisk felt  
Måleområde ±60 kV DC
Opløsning ±20 kV DC: 0,01 kV DC
  -60 ... -20 kV DC /
  +20 ... +60 kV DC: 0,1 kV DC
Nøjagtighed ±5 % af Mw.
   
Temperatur  
Måleområde -40 ... 123,8 °C
Opløsning 0,1 °C
Nøjagtighed ±1,5 °C
   
Fugt  
Måleområde 0 ... 100% r. F.
Opløsning 0,1 % r. F.
Nøjagtighed ±4,5 % r. F.
   
Andre specifikationer  
Svartid <100 ms
Akustisk alarm når måleren er tændt,
  5 sekunder før automatisk slukning,
  hvis måleområdet overskrides
Automatisk nedlukning        efter 5 minutter
Strømforsyning 9 V blok batteri
Driftstid >20 timer
Driftsforhold 0 . .. 40 ° C, 0 ... 60 % r. F. ikke-kondenserende
Dimensioner 123 x 70,4 x 21,5 mm
Vægt 147 g