Strålingsdetektor PCE-MFM 2400+ICA inkl. ISO kalibreringscertifikat

Varenr.: PCE-MFM 2400+-ICA
ISO-Kalibrierung
6.881,00 DKK
8.601,25 DKK
4250348726308
PCE-MFM 2400+-ICA
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 5 - 7 Hverdage

feltmåler

præcis EMF-måler med en nøjagtighed på 1 % / aksial måling /   
automatisk nedlukning / baggrundslys /
Tesla- og Gauss-måling / for statiske magnetfelter 

Med et måleområde på 2.400 mT dækker feltmåleren et bred vifte af måleopgaver. Feltmåleren har en nøjagtighed på 1 %. Dette gør feltmåleren til et meget præcist måleapparat. Feltmåleren kan fx bruges til at teste relæer og permanente magneter for det eksisterende magnetfelt. Feltmåleren bruges derfor i produktionsprocesser eller i kvalitetskontrol.

Med baggrundsbelysningen på feltmåleren er de målte værdier altid nemme at aflæse, selv i dårlige situationer belysning. Takket være den automatiske sluk-funktion slukker markmåleren automatisk efter 5 minutter. Dette sikrer, at feltmålerens batteri ikke aflades helt.

Feltmåleren opnår det højeste niveau af pålidelighed, præcision og brugervenlighed. Feltmåleren er lige så velegnet til magnetfeltmålinger på industrielle, mekaniske og elektriske materialer og arbejdsemner, som den er til brug i test- eller forskningslaboratorier. Feltmåleren bruges også i undervisning og forskning. Feltmåleren er altid nyttig, når egenskaberne af permanente magneter skal bestemmes, for eksempel for at sikre deres effektivitet og for at bestemme magnetfeltstyrken. Feltmåleren er derfor ideel til pålidelige analyser på stedet, den er alsidig og nem at bruge. Takket være det praktiske og robuste design og batteridriften kan feltmåleren bruges på en mobil og selvforsynende måde.

Den enkle betjening gør feltmåleren uerstattelig ved måling af feltstyrken af permanente magneter. Brugere sætter pris på pålideligheden og nøjagtigheden af feltmåleren. Feltmåleren bruges for eksempel i anlægskonstruktion eller maskinteknik til at teste funktionaliteten og sikkerheden af magnetiske separatorer eller magnetfiltre. Dette sikrer, at produktionsrelevante processer kan køre uden afbrydelser uden nedetid på grund af defekte separationsmekanismer. Feltmåleren bruges også af magnetproducenter, for eksempel i kvalitetskontrol, til at bestemme magnetfeltstyrker.- meget præcis måleteknologi 
- måleområde op til 24.000 G og 2.400 mT
- aksial sensor
- til måling af statiske magnetfelter
- automatisk nedlukning

  
Måleområde0 … 200 mT
 200 … 2.400 mT
  ; 0 … 2.000 G
  2.000 … 24.000 G
  
Nøjagtighed±1 % f.s. Mw.
  
Opløsning0,01 mT
 0.1 G
  
måleretningaksial
magnetisk felt statisk (DC)
enhedmT, G
Strømforsyning1 x 9 V blokbatteri
automatisk nedlukning   Automatisk nedlukning efter 5 minutter i inaktiv tilstand
Tilstand
Hold-tilstand, måletilstand
Skærm
Baggrundsbelysning digital 4-cifret værdivisning
Driftstemperatur0 … +50 °C
Opbevaringstemperatur-20 … +50 °C
Mål 185 x 97 x 40 mm
Vægt 310 g
SensorAxial Hall sensor, kabellængde ca 2 m 
  

1 x feltmåler PCE-MFM 2400+ICA
1 x Hall sensor (aksial)
1 x servicetaske
1 x 9 V blokbatteri
1 x brugervejledning
1 x ISO-kalibreringscertifikat