Vinrefraktometer PCE-DRW 2

Varenr.: PCE-DRW 2
2.566,00 DKK
3.207,50 DKK
4250348716903
PCE-DRW 2
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Alkoholgehaltbestimmung
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Vandtæt refraktometer PCE-DRW 2

Bestemmelse af sukkerindholdet i vin / Parametre: Brix, Oechsle, KMW eller alkoholindhold /
Ideel til vinbønder / IP65-beskyttelse / Med automatisk sluk

Det digitale refraktometer fra PCE Instruments er specielt udviklet til at bestemme modningsgraden af druerne i vindyrkning. Refraktometeret bruges til præcist at bestemme sukkerindholdet i mosten. På denne måde kan vinproducenten effektivt bestemme det potentielle alkoholindhold i vinen, der senere opnås fra druerne. For jo mere moden en drue er, jo mere sukker indeholder den normalt. Dette sukker omdannes til alkohol under vinproduktion.

Refraktometeret er et instrument baseret på måling af en væskes brydningsindeks. Ved hjælp af refraktometeret kan brugeren allerede måle koncentrationen af sukker i druemosten med en lille prøvemængde. Det er tilstrækkeligt at dryppe et par dråber af druemosten i måleapparatets rustfri ståltrug for at opnå et meningsfuldt resultat. Et prisme er monteret i prøvetruget, ved hjælp af lysbrydning til at måle sukkerkoncentrationen i mosten. I gennemsnit svarer cirka 16,5 g sukker til 1 % alkohol. Den integrerede lyskilde i det digitale Wein refraktometer forhindrer målefejl, der hurtigt er forårsaget af kunstigt lys såsom lysstofrør i et analogt Wein refraktometer.

Måleresultatet er hurtigt efter automatisk temperaturkompensation (10. ..40 °C). og vises præcist på det store, letlæselige LCD-display på refraktometeret. Brugeren af refraktometeret kan vælge mellem forskellige almindelige måleenheder: Brix (0 til 45,00%), Oechsle (3 til 150), KMW (0 til 25,00) eller alkoholindhold (0 til 22,00%). Derudover giver displayet takket være et integreret temperaturdisplay information om væskens målte temperatur.

Refraktometerets glasprisme, som er indesluttet i det rustfri ståltrug, kan rengøres hurtigt og nemt før og efter målingen og leveres med lukket plastprismedæksel. Producenten har designet Wein refraktometeret på en sådan måde, at glasprismet er beskyttet mod skader. Den bekvemme betjening med tre knapper garanterer brugervenlig håndtering og udelukker næsten helt at betjene refraktometeret forkert. For at spare på batteriet i måleapparatet har producenten udstyret refraktometeret med en automatisk sluk. Hvis det ikke er i brug, slukker refraktometeret automatisk efter et minut. Om nødvendigt kan brugeren selv kalibrere refraktometeret til enhver tid ved at tilsætte et par dråber destilleret vand til måletruget og udløse kalibreringen med et tryk på en knap.

Refraktometer anvendelsesområder

Et refraktometer måler koncentrationen af opløste stoffer i væsker. Takket være dens brugervenlige håndtering er refraktometeret fra PCE Instruments ideel til at bestemme modningsgraden af druer på få sekunder. Takket være det praktiske design kan refraktometeret bruges når som helst og hvor som helst. Refraktometeret er specielt designet til udendørs brug takket være det robuste og vandtætte ABS-hus. Dens enkle betjening og fleksible anvendelsesmuligheder gør refraktometeret fra PCE Instruments uerstatteligt i vindyrkning. Refraktometeret giver vinbonden vigtige beslutningshjælpemidler inden for meget kort tid. Med refraktometeret kan vinbonden hurtigt bestemme mostvægten, et vigtigt kvalitetstræk i vindyrkningen, på stedet.


- Præcise måleresultater på få sekunder
- Stor LCD (målt værdi og temperatur)
- Vandtæt ABS-hus IP 65
- Nem at bruge ( tre knapper)
- Lille prøvemængde
- Simpel kalibrering med destilleret vand
- Automatisk temperaturkompensation
- Prøvebrønd i rustfrit stål med glasprisme
- Batterikontrolsystem
- Automatisk sluk efter 1 minuts målepause

Temperaturkompensation

Automatisk 10 ... 40 °C

Målehastighed ca. 1 sek
Samplevolumen 4 ... 5 dråber
Prøvebrønd Ring i rustfrit stål med glasprisme
Hus ABS, IP 65
Batteri 1 x 1,5 V AAA
Automatisk sluk efter 1 minuts målepause
BeskyttelsesklasseIP65
Dimensioner 121 x 58 x 25 mm
Vægt 90 g uden batteri
 
Måleparametre
Rækkevidde
Brix 0 … 45,00 %
%VOL AP 0 … 22,00 %
Oechsle 3 … 150
KMW 0 … 25.00
 
Opløsning
Brix 0,10 %
%VOL AP 0,10 %
Oechsle 1
KMW 0,1
  
Nøjagtighed
Brix ±0,2 %
%VOL AP ± 0,2 %
Oechsle ±2 %
KMW ±0,2

1 x Refraktometer PCE-DRW2
1 x Pipette
1 x Prismedæksel
1 x Instruktionsmanual
1 x Batteri