Refraktometer f. salt PCE-DRS 1

Varenr.: PCE-DRS 1
2.358,00 DKK
2.947,50 DKK
4250348717023
PCE-DRS 1
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Salzgehaltbestimmung
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Vandtæt digitalt refraktometer til bestemmelse af saltindhold i % og ‰

Specifik vægtfylde / Brydningsindeks

Det digitale refraktometer PCE-DRS 1 for saltholdighed er et vandtæt håndholdt måleapparat til bestemmelse af saltindholdet af vandige opløsninger i måleområderne % og ‰. Desuden har de digitale refraktometre for saltholdighed måleområderne specifik densitet og brydningsindeks. Det store display på det batteridrevne digitale refraktometer viser dig ikke kun den målte værdi, men også temperaturen på målemediet. Hovedanvendelsesområde for det digitale refraktometer er i fødevareproduktion, til kontrol af saltlage, dåsegrøntsager, supper, juice og mange andre produkter, men også til kontrol af behandlingen af afisningsmidler under vinterservice af vejvedligeholdelsesfirmaer.

Det robuste hus lavet af ABS-plast og prøvebrønden i rustfrit stål beskytter glasprismet og elektronikken mod mekanisk skade. Kalibrering kan udføres hurtigt og nemt med destilleret eller deioniseret vand ved et tryk på en knap. Det digitale refraktometer eliminerer stort set forkert betjening med kun tre betjeningsknapper og fremmer intuitiv betjening af enheden.

Anvendelsesområder

Videnskabens store vidunder er, at det ene fænomen gør det muligt at studere og bestemme det andet. Bøjningen af lys, som dannede grundlaget for opfindelsen af den enhed, vi kender i dag kaldet et refraktometer, gjorde det muligt at undersøge, undersøge og analysere sammensætningen af mange forskellige produkter og materialer. Dette omfatter også bestemmelse af saltindholdet i væsker . Ved hjælp af refraktometeret er det muligt at bestemme, hvor meget salt en væske indeholder på meget kort tid. De bærbare, små enheder kan bruges overalt, hvor saltindholdet skal kontrolleres. For eksempel kan akvarieejere ved hjælp af refraktometeret være sikre på, at saltindholdet i vandet altid er på det rigtige niveau. For store mængder salt kan være dødbringende for visse fiskearter. Et refraktometer er det ideelle værktøj til at undgå sådanne problemer. Ud over målinger i havvand og akvarier eller svømmebassiner er fødevareproduktion et vigtigt anvendelsesområde. Udover den personlige smag, som naturligvis er forskellig fra person til person, er der strenge regler og normer for saltindholdet i forskellige produkter (supper, lage, marinerede grøntsager, pickles, saucer, ost, bacon osv.). Både for store og utilstrækkelige mængder salt, der tilsættes under produktionsprocessen, medfører store risici, såsom en kort holdbarhed af produktet (hvis mængden af salt er for lille) eller simpelthen en dårlig smag.

Saltholdighed er en stor bekymring for videnskabsmænd og miljøforkæmpere over hele verden. Ændring af saltholdighed i have, søer og jord er ved at blive et alvorligt problem, da det kan påvirke væksten og udviklingen af flora og fauna. Moderne digitale enheder muliggør hurtig og nøjagtig bestemmelse af saltholdighed og sikrer dermed effektiv og regelmæssig overvågning.


- Præcise måleresultater på sekunder
- Stor LCD (målt værdi og temperatur)
- Vandtæt ABS-hus IP 65
- Automatisk temperaturkompensation
- Lille prøvemængde
- Simpel kalibrering med destilleret vand
- Rustfri stålprøvebrønd med glasprisme
- Nem betjening med tre knapper
- Batterikontrolsystem
- Automatisk sluk efter 1 minuts pause

Temperaturkompensation automatisk 10 ... 40 °C
Målehastighed ca. 1 sek
Samplevolumen 4 ... 5 dråber
Prøvebrønd Ring i rustfrit stål med glasprisme
Hus ABS
Beskyttelsesklasse IP 65
Batteri/levetid 1 x 1,5 V AAA
Automatisk slukning efter 1 min. pause
Dimensioner 121 x 58 x 25 mm
Vægt 90 g uden batteri
   
Måleområde  
Saltholdighed 0 ... 28 %
Saltholdighed 0 ... 280 ‰
Specifik tæthed 1.000 ... 1.217
Brydningsindeks 1.3330 . .. 1.3900 nD
Temperature 0 ... 40 ° C
   
Opløsning  
Saltholdighed 0,1 %
saltholdighed 1 ‰
Specifikke massefylde 0,001
Brydningsindeks0.0001nD
Temperature 0,1 °C
   
Nøjagtighed  
Saltholdighed ±0,2 %
Saltholdighed ±2 ‰
Specific Gravity ±0,002
Brydningsindeks ±0,0003 nD
Temperature ±0,5 ° C
   

1 x Refraktometer PCE-DRS 1
1 x Pipette
1 x Prismedæksel
1 x Instruktionsmanual
1 x Batteri