Refraktometer f. salinitet PCE-DRS 2

Varenr.: PCE-DRS 2
2.484,00 DKK
3.105,00 DKK
4250348717030
PCE-DRS 2
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Salzgehaltbestimmung
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Refraktometer PCE-DRS 2

Vandtæt digitalt saltholdighedsrefraktometer til bestemmelse af saltindhold
Ideelt til % og ‰ / Vægtfylde / Brydningsindeks / Kloridindhold

Det digitale refraktometer fra PCE Instruments er specielt designet til at give præcis analyse af vandige opløsninger. Med støtte fra refraktometeret kan brugeren udføre ukomplicerede kvalitetskontroller og f.eks. bestemme andelen af natriumklorid i flydende fødevarer eller saltindholdet i akvarier.

Dette refraktometer er en præcisionsmåleanordning, der er baseret på måling af en væskes brydningsindeks. Ved hjælp af refraktometeret kan brugeren allerede måle saltkoncentrationen i en væske med en lille mængde prøve. For at opnå et meningsfuldt resultat er det tilstrækkeligt at dryppe nogle få dråber af væsken ned i måleapparatets rustfri brønd. Et prisme er monteret i prøvebrønden, og saltindholdet måles på denne måde ved hjælp af lysbrydning. Den integrerede lyskilde i det digitale refraktometer forhindrer målefejl, der hurtigt forårsages af kunstigt lys såsom lysstofrør i et analogt saltholdighedsrefraktometer. Efter automatisk temperaturkompensation (10 til 40 °C) vises måleresultatet hurtigt og præcist på refraktometeret store letaflæselige LCD-display. Brugeren af refraktometeret kan vælge mellem forskellige måleenheder: Salinitet (0 til 100,00%), klorindhold (0 til 57%), massefylde (1,000 til 1,070) og brydningsindeks (1,3330 til 1,3530 nD). Derudover giver displayet takket være et integreret temperaturdisplay information om væskens målte temperatur.

Glasprismet på det digitale refraktometer, som er indesluttet i fordybningen i rustfrit stål, kan rengøres hurtigt og nemt før og efter målingen og lukkes med et prismedæksel af plast. Producenten har designet refraktometeret på en sådan måde, at glasprismet er beskyttet mod skader. Den praktiske betjening med tre knapper garanterer brugervenlig håndtering og eliminerer næsten fuldstændigt forkert betjening af refraktometeret. Producenten har udstyret det digitale refraktometer med en automatisk sluk for at spare på målerens batteri. Når det ikke er i brug, slukker refraktometeret automatisk efter et minut. Hvis det er nødvendigt, kan brugeren til enhver tid selv kalibrere refraktometeret ved at tilsætte et par dråber destilleret vand til måletruget og udløse kalibreringen ved at trykke på en knap.

Anvendelsesområder

Et refraktometer er en optisk måleenhed, der giver brugeren mulighed for at bestemme brydningsindekset for flydende eller faste materialer. Refraktometeret fra PCE Instruments bruges på mange områder takket være dets brede vifte af anvendelser. Et anvendelsesområde for det digitale refraktometer er f.eks. fødevareproduktion. Præcisionsmåleren bruges til at kontrollere saltlage, dåsegrøntsager, supper, juice og mange andre produkter. Refraktometeret bruges også i værksteder til at kontrollere afisningsmidlets forberedelse under vinterservice. Måleapparatet er også ideelt til at kontrollere natriumchloridindholdet i havvandsakvarier.

Takket være dens brugervenlige håndtering er refraktometeret ideelt til at bestemme saltindholdet i væsker på få sekunder. Takket være det praktiske og robuste design kan refraktometeret bruges når som helst og hvor som helst. Dens enkle betjening, det vandtætte hus og de fleksible anvendelsesmuligheder gør refraktometeret uerstatteligt i mange processer i fødevareproduktion, i forskning, i kliniske laboratorier men også i hobbyområdet og giver brugeren vigtige beslutningshjælpemidler på få sekunder.


- Præcise måleresultater på sekunder
- Stor LCD (målt værdi og temperatur)
- Vandtæt ABS-hus IP 65
- Automatisk temperaturkompensation
- Lille prøvemængde
- Simpel kalibrering med destilleret vand
- Rustfri stålprøvebrønd med glas prisme
- Nem at bruge med tre knapper
- Batterikontrolsystem
- Automatisk sluk efter 1 minuts pause

Temperaturkompensation automatisk 10 ... 40 °C
Målehastighed ca. 1 sek
Samplevolumen 4 ... 5 dråber
Prøvebrønd Ring i rustfrit stål med glasprisme
Hus ABS
Beskyttelsesklasse IP 65
Batteri/levetid 1 x 1,5 V AAA
Automatisk skift- slukket efter 1 min. pause
Dimensioner 121 x 58 x 25 mm
Vægt 90 g uden batteri
 
Måleområde
Saltholdighed 0 ... 100 ‰
Chlorindhold 0 ... 57 ‰
Specific gravity 1.000 ... 1.070
Brydningsindeks 1.3330 ... 1.3530 nD
Temperatur 0 ... 40 °C
 
Opløsning
Saltholdighed 1 ‰
Klorindhold 1 ‰
Specific Gravity 0,001
Brydningsindeks 0,0001nD
Temperatur 0,1 °C
 
Nøjagtighed
Saltholdighed ±2 ‰
Klorindhold ±2 ‰
Specific Gravity ±0,002
Brydningsindeks ±0,0003 nD
Temperatur ±0,5 °C

1 x Refraktometer PCE-DRS2
1 x Pipette
1 x Prismedæksel
1 x Instruktionsmanual
1 x Batteri