Håndholdt Refraktometer PCE-018 Vin / Juice

Varenr.: PCE-018
513,00 DKK
641,25 DKK
4250348700162
PCE-018
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Brixmessung
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Håndholdt refraktometer til vin/juice

Refraktometer med automatisk temperaturkompensation / Kalibrering via justeringsskrue / Meget præcist måleapparat / Til juice og vin / Måleområde op til 18 % Brix

Med dette refraktometer kan målinger tages hurtigt og præcist. For at udføre en måling med dette refraktometer behøver brugeren kun få dråber af væsken, der skal testes. Prøvevæsken kan nemt påføres refraktometeret med den medfølgende pipette. Hvis det håndholdte refraktometer til juice nu holdes i en lyskilde, kan operatøren aflæse % Brix-værdien direkte fra skalaen. Dette refraktometer kan bruges til at måle væsker såsom juice eller vin.
Den læsbare skala på det håndholdte refraktometer dækker et måleområde på 0 ... 18 % Brix. Med en nøjagtighed på ±0,1% Brix og en læsbarhed på ±0,1% Brix er det også et meget præcist refraktometer til vin. Således kan håndrefraktometeret til juice bruges til en række forskellige måleopgaver.

På grund af dets enkle betjening og høje nøjagtighed bruges dette refraktometer for eksempel i landbruget, i uddannelsesinstitutioner såsom universiteter eller træningscentre og i forskningslaboratorier.

Brugeren kan også kalibrere det håndholdte refraktometer hurtigt og nemt. For at udføre en kalibrering skal destilleret vand dryppes på refraktometerets måleoverflade. Hvis operatøren nu ser gennem refraktometerets okular, kan nulpunktet justeres. Hvis den målte værdi af det håndholdte refraktometer ikke er 0 % Brix, kan der foretages en justering ved hjælp af justeringsskruen.

Temperaturkompensation skal udføres på mange refraktometre. Dette er ikke nødvendigt med dette håndholdte refraktometer. Dette refraktometer til juice har automatisk temperaturkompensation baseret på 20°C. Operatøren skal således kun koncentrere sig om selve målingen med det håndholdte refraktometer til vin. Efterfølgende beregninger efter en måling med refraktometeret er derfor ikke nødvendige.
Refraktometerets skala er ikke altid let at aflæse. Fokusering kan udføres, så operatøren nemt kan aflæse skalaen fra det håndholdte refraktometer igen. Dette kan gøres ved at dreje okularet på refraktometeret.


- Til måling af juice og vin
- Meget nem at bruge
- Letlæselig skala
- Måleområde 0 ... 18  % Brix
- Klar til brug
- Med prismedæksel
- Til lave koncentrationer i juice og vin
- Måling i % Brix
Måleområder0 ... 18 % Brix
Nøjagtighed ± 0,1%
Opløsning± 0,1%
Kan bruges f.eks. til Lavt koncentreret juice og vin
Temperaturkompensation    ja
Mål172 x diameter 20 mm
Vægt260 g

1 x Refraktometer PCE-018 vin / juice
1 x Pipette
1 x Instruktionsmanual