Øl refraktometer PCE-DRW 1

Varenr.: PCE-DRW 1
2.224,00 DKK
2.780,00 DKK
4250348716897
PCE-DRW 1
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Alkoholgehaltbestimmung
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Øl refraktometer PCE-DRW 1

Vandtæt ølrefraktometer / Brix /
D20/20 / LC-display / enkel betjening / temperaturkompensation

Sukkerindholdet i den originale urt er en vigtig indikator for ølproduktionen Brygger . Den originale urt beskriver indholdet af næringsstoffer, før fermenteringsprocessen starter. Det digitale ølrefraktometer fra PCE er specielt designet til at bestemme sukkerindholdet i urten. På denne måde kan bryggeren bestemme det potentielle alkoholindhold i det senere producerede øl. Fordi sukkerandelen er afgørende for alkoholindholdet i det færdige øl.

Ølrefraktometeret er et instrument, der er baseret på måling af en væskes brydningsindeks. Ved hjælp af ølrefraktometeret kan brugeren allerede måle koncentrationen af sukker i den originale urt med en lille prøvemængde. For at opnå et meningsfuldt resultat er det tilstrækkeligt at dryppe nogle få dråber af væsken ned i måleapparatets rustfri ståltrug. PCE-DRW 1 øl refraktometer.Et prisme er monteret i prøvetruget, ved hjælp af lysbrydning til at måle sukkerkoncentrationen i den originale urt. Den integrerede lyskilde i det digitale ølrefraktometer forhindrer målefejl, der hurtigt udløses af kunstigt lys som fluorescerende lamper i et analogt ølrefraktometer.

Efter automatisk temperaturkompensation (10 til 40 grader Celsius) vises måleresultatet hurtigt og præcist på ølrefraktometerets store, letlæselige LC-display. Brugeren af ølrefraktometeret kan vælge mellem to forskellige måleenheder: Brix (0 til 50,00%) og D20/20 eller relativ densitet (1.000 til 1.130). Derudover giver displayet, takket være et integreret temperaturdisplay, information om væskens målte temperatur. Sammenlignet med den klassiske ølspindel, som bruges til at måle tætheden af den originale urt, giver refraktometeret en klar tidsfordel. PCE-DRW 1 Beer Refractometer.Instrumentet behøver kun et par dråber væske for at vise et præcist resultat. Dette er en stor fordel, når man arbejder med varm original urt, da et par dråber af væsken hurtigt afkøles.

Ølrefraktometerets glasprisme, som er indesluttet i det rustfri ståltrug, kan rengøres hurtigt og nemt før og efter målingen og er forseglet med et prismedæksel af plast. Producenten har designet ølrefraktometeret på en sådan måde, at glasprismet er beskyttet mod skader. Den praktiske betjening med tre knapper garanterer en brugervenlig håndtering og udelukker næsten forkert betjening af ølrefraktometeret. Producenten har udstyret ølrefraktometeret med en automatisk slukning for at spare på målerens batteri. Når det ikke er i brug, slukker ølrefraktometeret automatisk efter et minut. Hvis det er nødvendigt, kan brugeren til enhver tid selv kalibrere ølrefraktometeret ved at tilsætte et par dråber destilleret vand til måletruget og starte kalibreringen ved at trykke på en knap.

Anvendelsesområder

Et refraktometer er en optisk måleenhed, der giver brugeren mulighed for at bestemme brydningsindekset for flydende eller faste materialer. For hobby- og professionelle bryggere er ølrefraktometeret et af de vigtigste værktøjer i ølproduktionen. Takket være dens brugervenlige håndtering er ølrefraktometeret fra PCE Instruments ideel til at bestemme sukkerindholdet i den originale urt på få sekunder. Takket være det praktiske og robuste design kan ølrefraktometeret bruges når som helst og hvor som helst. Dens enkle betjening, det vandtætte hus og de fleksible påføringsmuligheder gør ølrefraktometeret fra PCE Instruments uerstatteligt ved brygning af øl og giver bryggeren vigtige beslutningshjælpemidler inden for meget kort tid.


- præcise måleresultater på få sekunder
- stor LCD (målt værdi og temperatur)
- vandtæt ABS-hus IP 65
- nem at bruge ( tre knapper)
- lille prøvemængde
- simpel kalibrering med destilleret vand
- automatisk temperaturkompensation
- prøvebrønd i rustfrit stål med glasprisme
- Batterikontrolsystem
- Automatisk sluk efter 1 minuts målepause

Temperaturkompensation

automatisk 10 ... 40 °C

Målehastighed

ca. 1 sek

Samplevolumen 4 ... 5 dråber
Prøvebrønd Ring i rustfrit stål med glasprisme
Bolig ABS, IP 65
Batteri 1 x 1,5 V AAA
Automatisk sluk efter 1 min. indbrud måling
Beskyttelsesklasse IP 65
Mål 121 x 58 x 25 mm
Vægt 90 g uden batteri
 
Måleparametre
Område
Brix 0,0 … 50,0 %
D20/20  1.000 … 1.130
 
Opløsning
Brix 0,1 %
Word D20/20   0,001
 
Nøjagtighed
Brix ±0,2 %
D20/20  ±0,002
 

1 x ølrefraktometer PCE-DRW1
1 x pipette
1 x prismedæksel
1 x instruktionsmanual
1 x batteri