pH-måler f. akvarier PCE-PH 22

Varenr.: PCE-PH 22
743,00 DKK
928,75 DKK
4250348701206
PCE-PH 22
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Wässrige Medien
Handgerät
optional
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Akvarie pH-måler PCE-PH 22

pH-måler til samtidig måling af pH og temperatur / Med temperaturkompensation / Vandtæt

pH-værdien er en af de vigtigste faktorer for velbefindende for væsner i akvarier. For at beskytte det følsomme vandlevende liv skal pH-værdien kontrolleres regelmæssigt. Hvis værdien, der angiver vandets surhedsgrad, ikke er tilpasset tankbeboernes behov, vil dyrene opleve stor stress og dø.
Den vandtætte pH-måler fra PCE Instruments bruges til effektivt at og optag nøjagtigt pH-værdien (0,00 til 14,0 pH) og temperaturen. Denne praktiske dobbeltfunktion gør brugen af et separat termometer overflødig. Takket være den brugervenlige dobbelte visning på pH-måleren kan begge aflæsninger ses med et øjeblik. pH-måleren med en elektrode integreret i huset har en intern temperatursensor og udfører automatisk temperaturkompensation (-5 til +80 grader Celsius) for hver måling. Måleresultaterne vises derefter hurtigt og præcist på det letlæselige LCD-display på pH-måleren. Om nødvendigt skifter det firecifrede display på pH-måleren mellem Celsius og Fahrenheit ved et tryk på en knap. For at gemme den aktuelt målte værdi har producenten udstyret pH-måleren med en praktisk datahold-funktion. Minimum- og maksimumværdier kan til enhver tid hentes frem med et tryk på en knap ved hjælp af dataregistreringsfunktionen. pH-måleren har en datalogger og kan maksimalt gemme 100 datasæt. For at beskytte batteriet har akvariets pH-måler en automatisk slukning: hvis den ikke er i brug, slukker måleren selv efter ti minutter. Den ideelle omgivende temperatur til måling af pH-værdien er mellem 15 og 35 grader Celsius, pH-måleren kan bruges i temperaturområdet mellem 0 og 60 grader Celsius.

pH-måleren leveres allerede kalibreret, men kan til enhver tid kalibreres om nødvendigt. Dette giver mening for at sikre den højest mulige nøjagtighed over hele brugsperioden. Genkalibrering bør udføres med bestemte intervaller eller efter skift af pH-elektroden. Producenten anbefaler at rense pH-målerens elektrode med destilleret vand efter hver måling.

Anvendelsesområder

pH-måleren er det ideelle måleinstrument, når det kommer til at kontrollere pH-værdien og vandkvaliteten i akvarier. Jævnlig kontrol af pH-værdien har stor betydning for balancen i akvariet. En særlig pH-måler til at bestemme vandkvaliteten er nødvendigt, når du holder fisk i akvarier. pH-måleren kombinerer brugervenlighed og pålidelighed med et kompakt design. Dens enkle betjening, vandtætte hus og fleksible anvendelsesmuligheder gør pH-måleren uerstattelig, når det kommer til vedligeholdelse af akvarier. pH-måleren bruges primært af dyreejere, i laboratorier og i forskning. På grund af dens ukomplicerede anvendelse er den også velegnet til uerfarne brugere. Takket være det vandtætte og robuste hus (IP 67) er pH-måleren altid klar til brug, selv under vanskelige forhold, og garanterer desuden maksimal pålidelighed og præcise måleresultater.

Tilbehør til pH-måleren


Ud over pH-måleren er yderligere elektroder tilgængelige fra PCE Instruments. pH-elektroden skal holdes våd for at give nøjagtige aflæsninger over en længere periode. Den rigtige opbevaringsløsning er tilgængelig fra PCE Instruments. pH-elektroder driver over tid, hvilket kan forårsage målefejl. For at sikre høj nøjagtighed bør pH-måleren kalibreres regelmæssigt med den kalibreringsopløsning, der fås fra PCE Instruments (pH 4,01 og pH 7,01). Producenten tilbyder også kalibreringscertifikatet CAL-PCE-PH ISO til pH-målere. Kalibreringscertifikater udstedes specielt til kunder, den årlige rekalibrering kan også udføres af PCE Instruments.
Renseopløsningen pepsin/saltsyre PCE-GCS-500 (500ml) fås til optimal rengøring af akvariets pH måler.
For at beskytte akvariets pH-meter og tilbehøret optimalt under transport og opbevaring, anbefaler producenten at bruge det separat tilgængelige etui med hårdt skumindsats.


- Dobbelt visning af pH-værdi og temperatur: intet separat termometer påkrævet
- Automatisk temperaturkompensation
- (ATC) i området 0 ... +80 °C
- Temperaturvisning (°C, °F)
- Min / Max hold-funktion (datahold)
- 100-punkts datalogger (kan hentes på display med et tryk på en knap)
- Vandtæt i henhold til IP 67
- Fuldautomatisk kalibrering: sparer tid og sikrer høj nøjagtighed
- Automatisk sluk
- inklusive batterier og betjeningsvejledning
- Kalibreringsløsninger fås som ekstraudstyr

Måleområder
0,0 ... 14,0 pH
-5 ... +80,0 ° C
Opløsning
0,01 pH
0,1 °C
Nøjagtighed
±0,02 pH
±0,8 °C
Kalibrering automatisk ved pH 4, pH7
Temperaturkompensation   -5 ... +80 °C
Skærm 4-cifret LCD-display
Omgivelsestemperatur 0 ... +60 °C / <80 % RH
Dimensioner 186 x 40 mm
Forsyning 4 x 1,5 V AAA-batterier (inkl.)
Vægt 130 g

1 x pH-måler PCE-PH22
1 x Kalibreringsopløsning PH 4
1 x Kalibreringsopløsning PH 7
1 x Batterier
1 x Betjeningsvejledning