Partikelmåler PCE-RCM 11

Varenr.: PCE-RCM 11
2.358,00 DKK
2.947,50 DKK
4250348718358
PCE-RCM 11
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Partikelmåler PCE-RCM 11

Partikelmåler til vejledende måling af omgivende forhold / Bestemmelse af HCHO, partikler (PM2, 5 / PM10) / Temperatur og relativ luftfugtighed / 3 " TFT LCD-skærm

 

Oplysninger om partikelmåler

Partikelmåleren fra PCE Instruments er en rigtig allrounder, når det kommer til at evaluere rumluftkvaliteten . Partikelmåleren bestemmer hurtigt og præcist flere miljøparametre, der er af afgørende betydning for sundhed og velvære. Partikelmåleren muliggør effektiv og ukompliceret måling af flygtige organiske forbindelser (TVOC), fint støv (PM2.5 / PM10), temperatur, formaldehyd (HCHO) og relativ luftfugtighed. Displayet har også datovisning med tid.


Luft forurenet med flygtige organiske stoffer kan blandt andet føre til hovedpine, træthed eller irritation af luftvejene ting. Ifølge en undersøgelse bruger folk i Europa omkring 90 % af deres tilgængelige tid indendørs. Der indåndes mellem 10 og 20 kubikmeter luft per person, hvilket svarer til en luftmasse på 12 til 24 kg, betydeligt mere end det daglige indtag af mad og væske. Luftkvaliteten er derfor en meget vigtig faktor med hensyn til sundhed og velvære. 

Kvaliteten af indeluften bør derfor kontrolleres jævnligt. Dette er særligt praktisk med farveevalueringsskalaen for partikelmåleren fra PCE Instruments. Den farvede skala fungerer som en indikator, der gør det lettere for brugeren at finde rundt og klassificere de viste målte værdier: Så snart en grænseværdi overskrides, vises denne i farver på displayet. Derudover kan partikelmåleren også udsende et akustisk signal i tilfælde af en potentiel fare. Denne funktion er nyttig, for eksempel ved måling af forurenende stoffer i rumluften. Partikelmåleren fra PCE Instruments muliggør for eksempel effektiv bestemmelse af finstøvforurening. Der skelnes mellem fine støvpartikler med en maksimal diameter på op til 10 µm (PM10) og fine støvpartikler med en diameter på op til 2,5 µm (PM2,5). Derudover viser partikelmåleren præcist formaldehydkoncentrationen i rumluften. Ved måling af flygtige organiske stoffer (TVOD) har partikelmåleren et måleområde fra 0 til 9,99 mg/m³. Producenten har desuden udstyret partikelmåleren med en stor hukommelse til 5000 målegrupper, så de fastlagte værdier også kan hentes frem senere. Derudover giver partikelmåleren pålidelig information om temperaturen (-20 grader Celsius til +70 grader Celsius) og luftfugtighed (0 til 100 % RF). De målte værdier opdateres på displayet hvert sekund. 

Det letlæselige display på partikelmåleren viser skiftevis de målte værdier. Brugeren har også mulighed for at bruge enheden helt selvstændigt i et stykke tid uden at være tilsluttet en strømkilde. Efter fem timers kontinuerlig drift skal partikelmåleren genoplades ved hjælp af batterierne. Enhedens batteri kan genoplades helt inden for to timer. For også at muliggøre permanent måling af miljøforholdene er partikelmåleren udstyret med en USB-port. På denne måde kan brugeren tilslutte partikelmåleren til en strømkilde og derved oplade instrumentet. Om nødvendigt kan partikelmåleren også sættes i en automatisk dvaletilstand. PM2.5; PM10- og CO2-sensorer har så brug for en opvarmningstid på cirka 5 sekunder, TVOC-sensoren skal bruge 40 sekunder til at levere nøjagtige aflæsninger. Takket være en indbygget støjsensor tænder partikelmåleren automatisk, så snart en støj aktiverer sensoren i enheden. Denne sensor kan også deaktiveres af brugeren, hvis det ønskes.

Anvendelsesområder for partikelmåleren

Partikelmåleren fra PCE Instruments er kompakt og kan bruges fleksibelt, den er derfor ideel til overvågning af kvaliteten af rumluften i forskellige indendørs rum i den professionelle og private sektor. Dens forskellige funktioner og registreringen af flere miljøparametre gør den til den ideelle måleenhed til produktionsfaciliteter, arbejdspladser, skoler eller daginstitutioner. Det er bevist, at forbedring af luftkvaliteten og indstilling af et optimalt rumklima kan øge ydeevnen og motivationen for medarbejderne på arbejdspladsen. Partikelmåleren er også foretrukket i den private sektor på grund af dens lette håndtering og moderne design.- Måling af formaldehyd
- Specifikation af rumtemperatur/fugtighed
- Partikelmåling (PM2.5 / PM10)
- Skiftende visning af de målte værdier
- Hukommelse til op til 5000 målegrupper
- Dato/tidsvisning
- USB-interface 
- 3" stor TFT-LCD-skærm
- Sikker, nem håndtering

Måleområde for partikler PM2.5 / PM10
Måleområde for partikelmåling   0 ... 2000 µg/m³
Partikelmåling opløsning 1 µg/m³
   
Måleområde TVOC
( Flygtige organiske stoffer)
0,00 ... 9,99 mg/m³
Nøjagtighed TVCO ± 5 % af måleområdet
Opløsning TVCO 0,01 mg/m³

 


Formaldehyd-måleområde 0,00 ... 5,00 mg/m³
Formaldehydnøjagtighed ±5 % af Mb
Formaldehydopløsning 0,01 mg/m³
   
Fugtighedsmåleområde 0 ... 100 % RF
Fugtighedsnøjagtighed ±3,5 % RF (ved 20 ... 80 % RF)
± 5 % RF (ved 0 ... 20 % RF / 80 ... 100 % RF)
Opløsning fugtighed 0,1 % RH %
   
Måleområde Temperatur -20 ... +70 °C
Temperatur nøjagtighed ±2 °C
Temperatureopløsning 0,1 °C
   
Støjsensor Wake op-funktion efter APO
Strømforsyning 2400 mAh genopladeligt batteri
Batteritid kontinuerlig måling i op til 5 timer
Opladning via USB 5 V / 1 A
Opladningstid 2 timer (når den er slukket)
Automatisk dvaletilstand justerbar om nødvendigt
Skærm 3 " TFT LCD-skærm, 240 x 400 pixels
Datahukommelse 5000 målegrupper
Driftstemperatur 0 ... +50 ° C
Opbevaringstemperatur -10 ... +60 ° C
Mål 85 x 75 x 155 mm
Vægt 360 g
   

1 x Partikelmåler PCE- RCM11
1 x USB-kabel
1 x Batteri
1 x Opladningsadapter
1 x Brugervejledning