Partikelmåler PCE-RCM 10

Varenr.: PCE-RCM 10
Topseller
1.413,00 DKK
1.766,25 DKK
4250348717092
PCE-RCM 10
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Partikelmåler PCE - RCM 10

Partikelmåler til måling af støvforurening / PM 2, 5 og PM 10 / Trafiklysfunktion / Grafisk display / Batteri- og netdrift / Måling af temperatur og luftfugtighed

Oplysninger om partikelmåleren

Partikemåleren fra PCE Instruments er specielt udviklet til at overvåge kvaliteten af indeluften. Partikelmåleren bestemmer hurtigt og effektivt finstøvforurening, fugtighed og temperatur. Partikelmåleren muliggør ukompliceret måling af fint støv i kategorierne PM2,5 og PM10. Det store farvedisplay på partikelmåleren viser tydeligt alle målte værdier. Partikelmålerens farveevalueringsskala gør orienteringen lettere for brugeren: Hvis en grænseværdi overskrides, er denne fremhævet i farver på displayet.

Luft forurenet med fint støv kan påvirke sundhed og trivsel påvirke. Øget koncentration af forurenende stoffer i luften kan blandt andet føre til luftvejs- og hjerte-kar-sygdomme. Derfor skal du altid holde øje med luftkvaliteten indendørs. Dette er særligt praktisk via det store farvedisplay på partikelmåleren fra måleapparatproducenten PCE Instruments.

Partikelmåleren giver primært mulighed for effektivt at bestemme det fine støv belastning. For høj støveksponering blev målt med rumluftmåleren.Den indendørs partikelmåler gør det muligt at skelne mellem fint støv (PM10) og fint støv (PM2.5). Måleområdet for den indendørs partikelmåler er 0 til 2000 µg/m³. Jo mindre de fine støvpartikler er, jo mere skadelige anses de for at være, da de nemt kan trænge ind i kroppen via luftvejene og lungerne.
Derudover giver partikelmåleren pålidelig information om temperaturen (-20 °C op til +70 °C) og luftfugtigheden (0 til 100 % RF).

De målte rumluftværdier vises parallelt med hinanden på finstøvmålerens store farvedisplay. Rumluftmåleren visualiserer de målte værdier både grafisk og numerisk. Brugeren kan vælge mellem tre forskellige visningstilstande og stole på en praktisk trafiklysfunktion på indendørs luftmåleren. Med trafiklysfunktionen er grænseværdier markeret i farve, så brugeren kan reagere hurtigt på ændringer i indeluften. På den måde kan brugeren hurtigt se kvaliteten af rumluften. Betjening af indendørs luftmåler med kun én knap er særdeles let. Takket være et genopladeligt batteri er det muligt at bruge rumluftmåleren helt selvstændigt i et stykke tid uden tilslutning til en strømkilde. For at sikre, at luften i lukkede rum konstant kontrolleres, har producenten udstyret rumluftmåleren med et USB-interface. Dette giver brugeren mulighed for at tilslutte måleren til en strømkilde. Partikelmåleren er også udstyret med en automatisk sluk-funktion. Dette sikrer, at batteriet er skånet, når det ikke er i brug, da enheden automatisk slukker efter 30 minutter.

Anvendelsesområder for en partikelmålingsanordning

Indeluftmåleren fra PCE Instruments er kendetegnet ved sin praktiske størrelse og kan bruges fleksibelt. Rumluftmåler i foredragssalen til overvågning af støveksponering.Den er derfor ideel til at holde øje med kvaliteten af rumluften og fine støvkoncentrationer i forskellige indvendige rum i den professionelle og private sektor. Dens praktiske funktioner gør indeluftmåleren til den ideelle løsning til produktionsfaciliteter, arbejdspladser eller skoler, til åbne kontorlandskaber eller mødesteder. Rumluftmåleren bruges også i den private sektor takket være dens lette håndtering. Med de viste målte værdier kan brugeren bestemme, hvornår det giver mening at ventilere interiøret. På den ene side kan indendørs luftkvalitet forbedres, og samtidig kan der spares energi gennem præcise ventilationsintervaller.


- Måling af PM 2.5 og PM 10 
- 2.4 " LCD-farveskærm
- 240 x 320 pixel skærmopløsning
- Måling af lufttemperatur/fugtighed 
- Automatisk sluk 
- Lille, handy enhed
- Til vejledende mål

Skærm 2,4 " LC-farveskærm
Skærmopløsning 240 x 320 pixels
Strømforsyning USB 5 V
Batteritype 1000 mAh
Batteritid 5 timer i kontinuerlig måling
Indlæsningstid 2 timer med enheden slukket
Grænseflade USB
Omgivende forhold     0 ... +50 °C
Opbevaringsforhold -10 ... +60 °C
   
Partikelmåling  
Partikelstørrelseskanaler PM 2.5 / PM 10
Partikelkoncentration 0 ... 2000 µg/m³
Nøjagtighed

30 %

Opløsning 1 µg/m³
 
Temperature  
Måleområde -20 ... +70 °C
Nøjagtighed ±1 °C
Opløsning 0,1 °C
   
Fugtighed  
Måleområde 0 ... 100 % RF
Nøjagtighed ±3,5 % RF ( 20 .. . 80 % RF)
±5 % RF (0 ... 20 % RF / 80 ... 100 % RF)
Opløsning 0,1 % RF
   

1 x Partikelmåler PCE - RCM10
1 x USB-kabel
1 x Betjeningsvejledning