Partikelmåler PCE-RCM 05

Varenr.: PCE-RCM 05
1.108,00 DKK
1.385,00 DKK
4250348718921
PCE-RCM 05
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Indendørs partikelmåler PCE-RCM 05

PM2.5 monitor til partikelmåling på arbejdspladsen / Rumluftkvalitetsmåler for PM2.5, temperatur og fugtighed / Batteridrift / Advarselsfunktioner

Dårlig luft gør dig syg: Fint støv er mistænkt for at skade hjerte og lunger. Det er derfor vigtigt at holde øje med den fine støvforurening i luften – også indendørs. Dette er særligt nemt og effektivt med rumluftkvalitetsmåleren fra PCE Instruments. Rumluftkvalitetsmåleren med advarselsfunktion bestemmer pålideligt finstøvforureningen og giver også information om temperatur og luftfugtighed.

Måleren til rumluftkvalitet er specielt designet til kontinuerligt at overvåge rumluftens kvalitet. Indendørs luftkvalitetsmåler muliggør effektiv måling af fint støv i PM2.5-kategorien. Fint støv af denne størrelse anses for at være respirabelt, kan samle sig i lungerne og forårsage langvarig skade på organet. Det er så meget desto vigtigere at overvåge indendørs luftkvalitet. Måleområdet for indendørs luftkvalitetsmåler er 0 til 500 µg/m³. Jo mindre de fine støvpartikler er, jo mere skadelige anses de for at være, da de nemt kan trænge ind i kroppen via luftvejene. Derudover giver rumluftkvalitetsmåleren pålidelige oplysninger om temperaturen (-10 grader Celsius til +50 grader Celsius) og luftfugtighed (0 til 99 procent RF).

Det store display med rumluftkvalitetsmåleren viser tydeligt alle målte værdier. Under måleværdivisningen giver LC-monitoren på indendørs luftkvalitetsmåler praktiske og klare oplysninger om luftkvaliteten ved hjælp af piktogrammer. Rumluftkvaliteten vurderes ud fra partikelkoncentrationen med forskellige smileys. Hvis finstøvforureningen når en defineret grænse, giver måleapparatet en visuel advarsel: Hvis partikelkoncentrationen overstiger værdien på 115μg/m3, skifter displaybelysningen på indendørs luftkvalitetsmåler til rød Hvis partikelkoncentrationen falder til under denne værdi igen, slukker den røde displaybelysning automatisk.

De målte værdier vises parallelt med hinanden på det store display på den indendørs partikelmåler. LCD-displayet er oplyst og let at læse fra alle vinkler. Partikelmåleren drives med et genopladeligt batteri. Takket være det genopladelige batteri er det muligt at bruge partikelmåleren i en periode helt uden at være tilsluttet en strømkilde. Enheden kan oplades ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Opladningstiden, indtil den er fuldt opladet, er cirka tre timer.

 

Anvendelsesområder for partikelmålere

Den indendørs partikelmåler fra PCE Instruments er kendetegnet ved sin praktiske størrelse og kan bruges fleksibelt. Den er derfor ideel til at holde øje med kvaliteten af rumluften og den fine støvkoncentration i forskellige indvendige rum i den professionelle og private sektor. Dens praktiske funktioner gør partikelmåleren til den ideelle løsning til produktionsfaciliteter, arbejdspladser, skoler og daginstitutioner. Partikelmåleren bruges også i den private sektor på grund af dens enkle betjening og klare læsbarhed.


- PM2.5 partikelmåling
- Temperatur- og fugtighedsvisning
- Oplyst LCD med alarm
- Piktogrammer angiver luftkvaliteten
- Batteridrift
- Mikro-USB til opladning


 
Måleområde PM2.5 0 ... 500 µg/m³
Opløsning 1 µg /m³
Nøjagtighed <100 µg/m³: ± (10 µg/m³ + 10 cifre)
  <400 µg/m³: ±(10 µg/m³ + 30 cifre)
  >400 µg/m³: ±(10 µg/m³ + 50 cifre)
   
Temperaturmåleområde -10 ... 50 °C
Opløsning 0,1 °C
Nøjagtighed ± 1 °C
   
Måling område Luftfugtighed 0 ... 99 % RF
  1 % RF
  30 ... 80 % RF: ± 5 % RF
   
Skærm LCD-skærm
Baggrundsbelysning Hvid (standard)
  Rød (alarm)
Batteriindikator Fire niveausindikator
Automatisk nedlukning    efter 2 timer
Strømforsyning 3,7 V Li-Ion batteri
  Micro USB
Driftsforhold 0 ... 50 °C, 0 ... 85 % RF
Opbevaringsforhold -20 ... 60 °C, 0 ... 95 % RF
Vægt195 g
Dimensioner 75 x 55 x 130 mm
   

1 x Partikelmåler PCE-RCM05
1 x Mikro-USB-kabel
1 x Brugervejledning