Bil måleinstrument / Batteritester PCE-CBA 10

Varenr.: PCE-CBA 10
No-Shopping
513,00 DKK
641,25 DKK
4250348719713
PCE-CBA 10
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Bilmåler/batteritester PCE-CBA 10

Batteritester til kontrol 12 V startbatterier / LC-display /
Måling af starter og ladekredsløb / robust design / let at bruge

ABS, motorstyring, førerassistentsystemer: Nutidens biler er udstyret med mere og mere elektronik. Dette gør dem endnu mere afhængige af bilbatteriet. Et kraftigt batteri er derfor en afgørende faktor for en sikker og pålidelig rejse. Men med tiden kan batteriet blive svagere eller svigte helt. For at forhindre nedbrud bør bilbatteriets ydeevne derfor kontrolleres regelmæssigt. Dette er særligt nemt og effektivt med bilbatteritesteren fra PCE Instruments.

Bilbatteritester ved brug et bilbatteri.Med den brugervenlige bilbatteritester kan batterier med en spænding på 12 volt nemt og hurtigt testes. I begyndelsen af en biltur er batteriet særligt belastet. Ud over startprocessen kræver den indbyggede elektronik også energi. For altid at have fuld komfort fra starten af rejsen, bør batteriets spænding kontrolleres med jævne mellemrum ved hjælp af en bilbatteritester. Brugen af bilbatteritesteren er især nyttig i kolde temperaturer, eller når en bil ikke har været brugt i lang tid.

For effektivt at bestemme batteriets tilstand har bilbatteritesteren forskellige testtilstande og en flersproget menu. Bilbatteritesteren er velegnet til at kontrollere batterier af DIN, KIS, IEC, EN, GB, SAE og MCA og er ideel til start og opladning af kredsløbsmålinger. Producenten har udstyret bilbatteritesteren med specielle klemmer, de såkaldte Kelvin-klemmer, som brugeren kan sætte direkte på batteriet under testen. Et kabel forbinder de farvede klemmer til testenheden (rødt kabel for plus, sort kabel for minus). Brugeren guides intuitivt gennem menuen via bilbatteritesterens store LC-display. Displayet viser de registrerede værdier hurtigt og tydeligt.

Batteriet oplades optimalt ved 12,7 volt. Fra en ladekapacitet på 11,6 volt bliver det dog kritisk, og batteriet bør oplades omgående. Hvis bilbatteritesteren viser 10,5 volt, er batteriet helt tomt og skal udskiftes. Et afgiftsniveau på under 50 procent er dog allerede problematisk. Opladning af et batteri med lav kapacitet kan forårsage langvarig skade. For at forhindre denne tilstand bør bilister regelmæssigt kontrollere bilbatteriets ladeniveau ved hjælp af en bilbatteritester. På denne måde kan batteriet med støtte fra bilbatteritesteren om nødvendigt oplades tidligt og beskyttes mod permanent skade. For at få et pålideligt resultat bør føreren ikke kontrollere ladeniveauet umiddelbart efter en rejse. Han modtager ikke meningsfulde resultater i denne fase. Et tjek med en bilbatteritester er en god idé, når du er pensionist. Brugeren bør derfor udføre testen tidligst to timer efter sidste brug.

Anvendelsesområder for bilbatteritestere

Bilbatteritester brugt på et autoværksted.Bilbatteritesteren fra PCE Instruments hjælper med at forhindre nedbrud. Det er især vigtigt at kontrollere batteriet regelmæssigt ved hjælp af en bilbatteritester i gamle eller sjældent brugte køretøjer. Bilbatteritesterens kompakte og handy form garanterer fleksibel brug. Bilbatteritesteren er derfor ideel til brug på autoværksteder, virksomheder med bilflåder og til eksperter. På grund af dens ukomplicerede håndtering er bilbatteritesteren også ideel til privat brug, da føreren hurtigt og nemt kan registrere et kritisk opladningsområde på batteriet og forhindre, at bilbatteriet svigter.- LC-skærm
- flersproget menu
- til 12 V startbatterier
- forskellige testtilstande
- hurtig måling
- Standarder DIN, JIS, EN, IEC, SAE, GB & MCA

Objekt 12 V startbatterier
Batteristandarder DIN, JIS, IEC, EN, GB, SAE, MCA
Testtid 3 ... 10 s
Koldstart nuværende CCA 100 ... 1700 A
Batterikapacitet 30 Ah ... 100 Ah
Skærm 2.4" LC-skærm
Strømforsyning 12 V DC via testspænding
Forbindelse Kelvin-klemmer
Dimensioner 124 x 73 x 22 mm
Kabellængde ca. 100 cm
Vægt ca. 250g

1 x bilmåleenhed bilbatteritester PCE-CBA 10
1 x betjeningsvejledning