Fugtmåler / betonfugtmåler PCE-PMI 4

Varenr.: PCE-PMI 4
3.563,00 DKK
4.453,75 DKK
4250348722270
PCE-PMI 4
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Absolut
Nein
intern
Nein
Nein
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Betonfugtmåler PCE- PMI 4

Betonfugtmåler med otte fjederelektroder / mange karakteristiske kurver allerede gemt /
Ikke-destruktiv måling på gulve og vægge / stort grafisk display /
Måledisplay både numerisk og grafisk / Max HOLD-funktion

Hvor meget fugt er der i en væg, et gulv eller et loft? Fugtindholdet i byggematerialer er en vigtig indikator for den videre forarbejdning af materialerne. For meget fugt i underlaget kan føre til følgeskader. Det er derfor vigtigt at tjekke restfugten. Det ideelle værktøj er betonfugtmåleren fra PCE Instruments. Fugtmåleren bruges overalt, hvor materialefugten skal bestemmes hurtigt og pålideligt. Med støtte fra den praktiske betonfugtmåler kan fugt nær overfladen let registreres. Betonfugtmåleren registrerer fugtindholdet i det undersøgte materiale ved at måle dets elektriske impedans. Denne målemetode garanterer en ikke-destruktiv bestemmelse af fugtindholdet. Betonfugtmåleren lokaliserer fugt uden at beskadige bygningsstoffet.

For at undgå unødvendigt arbejde og omkostninger skal cementafretningen tørres ordentligt, inden der lægges fliser eller parket. Ellers kan trægulvbelægninger senere svulme op eller danne huller. Betonfugtmåleren bestemmer let og præcist fugtindholdet i underlaget. For at bestemme fugtindholdet i afretningslag eller beton skal brugeren blot presse betonfugtmålerens fjederelektroder på overfladen. I løbet af få sekunder viser displayet på betonfugtmåleren operatøren fugtindholdet i underlaget på en let læselig måde. Takket være en baggrundsbelysning kan de registrerede værdier nemt aflæses selv under ugunstige lysforhold.
Producenten har allerede gemt forskellige karakteristiske kurver i betonfugtmåleren for de forskellige overflader (beton, cementafretning, anhydrit) afretningslag). Brugeren kan kalde dette op direkte. Betonfugtmålerens måleområde er mellem 0 og 6 procent for beton og cementafretning. For anhydrit afretningslag er måleområdet 0 til 3,5 procent. Betonfugtmåleren er også velegnet til at bruge kalkkarbidmetoden.

For at spare på batteriet har betonfugtmåleren en slukkefunktion, der automatisk aktiveres efter fem minutters inaktivitet . Betonfugtmåleren har et Max Hold-display for at muliggøre måling i områder, der er svært tilgængelige. Betonfugtmåleren viser ikke den sidst registrerede værdi, men derimod den højeste værdi efter alle målinger er foretaget.

Anvendelsesområder

For høj fugt i byggematerialer kan føre til skader på bygningen. Statikken og stabiliteten af bærende komponenter kan blive forringet af kemiske nedbrydningsprocesser udløst af for høj fugtighed. Fugt kan også føre til dannelse af skimmelsvamp, hvilket skaber sundhedsrisici for beboerne og brugerne af de berørte bygninger. Betonfugtmåleren sikrer sikkerhed også under opførelsen af bygningen og imponerer med maksimal pålidelighed, præcision og brugervenlighed. Derfor er fugtmåleren fra PCE Instruments den ideelle ledsager til alle, der skal bestemme jordens egenskaber, for eksempel for at planlægge videre forarbejdning. Med betonfugtmåleren kan fugten i beton eller afretningslag bestemmes hurtigt og nemt. Betonfugtmåleren er derfor ideel til pålidelige øjeblikkelige analyser på byggepladser, den er alsidig og nem at bruge. Takket være det handy og robuste design (147 x 89 x 33 mm) og batteridrift kan betonfugtmåleren bruges når som helst og hvor som helst. Dens enkle betjening gør betonfugtmåleren uerstattelig ved kontrol af byggematerialer og er også velegnet til uerfarne brugere. Håndværkere, eksperter, restauratorer og bygherrer sætter pris på pålideligheden og nøjagtigheden af betonfugtmåleren. .


- til måling af fugt i beton og afretningslag
- numerisk og grafisk visning 
- otte fjederelektroder bruges til målingen
- automatisk sluk 
- ergonomisk form med skridsikker gummi
- normal måling og maks. HOLD-display

td> td>
   
Målefunktion Måleområde
Beton (H2O) 0 ... 6 %
cementafretning (H2O) 0 ... 6 %
Cementafretning 0 ... 4 %
(calciumcarbidmetode)*  
Anhydrit afretningslag (H2O) 0 ... 3,5 %
Anhydrit afretningslag 0 ... 1,9 %
(calciumcarbidmetode)*  
Caisson-skala 0,3 ... 15,3 m
Relativ skala 0 ... 100 %
*Calciumcarbidmetoden er en tilnærmelse.
   
Flere specifikationer  
Nøjagtighed ±0,5 %
Opløsning
0,1 %
Skærm grafisk monokrom, 128 x 64 pixels ,
  61 x 33 mm, baggrundsbelyst
Driftsforhold 5 ... 40 °C
Automatisk Automatisk nedlukning efter 5 minutters inaktivitet
Strømforsyning2 x 1,5 V AA-batterier
Driftstid ca. 20 timer
Mål 147 x 89 x 33 mm
Vægt ca. 250 g (med batterier)
   

1 x betonfugtmåler PCE-PMI4
1 x transportkuffert
1 x 2 x 1,5 V AA-batteri
1 x betjeningsvejledning
div>