Fugtmåler / afretningsmåler restfugtighedsmåler PCE-PMI 3

Varenr.: PCE-PMI 3
1.882,00 DKK
2.352,50 DKK
4250348722263
PCE-PMI 3
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Absolut
Nein
intern
Nein
Nein
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Screed-restfugtmåler PCE-PMI 3

Fugtmåler med forskellige menusprog / digitalt display drejeligt /
automatisk nedlukning for at spare batteri / til beton og træ

Hvis byggemateriale er for fugtigt, kan det få alvorlige konsekvenser. For meget fugt kan skade bygningsstoffet og forringe menneskers sundhed. Af disse grunde er det vigtigt at kontrollere fugtindholdet i materialer som afretningslag, gipspuds, beton eller træ. Afretningsmåleren registrerer hurtigt og nemt fugten i mange byggematerialer og bruges overalt, hvor materialets fugtindhold skal bestemmes pålideligt. Med støtte fra den praktiske afretningsmåler kan fugt nær overfladen registreres på meget kort tid. Screed Residual Moisture Meter undersøger materialets egenskaber dielektrisk ved at måle det elektriske felt, der udsendes (leveres) af den sfæriske sonde i toppen af enheden. Denne målemetode sikrer ikke-destruktiv bestemmelse af fugtindholdet: Afretningsmåleren fra PCE Instruments lokaliserer fugt uden at beskadige bygningsvævet.

Før afretningen kan belægges med fliser, parket eller anden gulvbelægning, skal restfugten bestemmes. Med afretningsmåleren kan du hurtigt afgøre, om undergulvet er klar til afdækning. Tilsvarende skalaer til måling af fugt er allerede gemt i menuen på afretningsmåleren. Efter valg af skala kan målingen udføres. Afretningsmåleren bestemmer fugt i cementafretning (måleområde 0 - 4,7%), beton (0 - 6%), gipspuds (0 - 10%), hårdttræ (0 - 37%) og nåletræ (0 - 51%) . Afretningsmåleren er også velegnet til at bruge kalkkarbidmetoden på afretningslag.

For at bestemme restfugtindholdet i afretningslag skal brugeren blot trykke afretningsmåleren på overfladen . I løbet af få sekunder viser displayet på afretningsmåleren operatøren fugtindholdet i materialet på en måde, der er let at aflæse (numerisk og grafisk). Brugeren kan gemme en separat alarmgrænse for hver skala. Så snart den indstillede grænseværdi overskrides, udløser strygemåleren en akustisk alarm. Takket være en baggrundsbelysning kan de registrerede værdier let læses selv under ugunstige lysforhold. For at spare på batteriet har afretningsmåleren en sluk-funktion. Måleren slukker automatisk fem minutter efter sidste brug. For at muliggøre måling i områder, der er svært tilgængelige, har afretningsmåleren et max hold display. Afretningsmåleren viser ikke den sidst registrerede værdi, men derimod den højeste værdi efter alle målinger er udført.

Anvendelsesområder

Afretningsmålerens restfugtighedsmåler overbeviser med en enkel betjening med tre knapper, maksimal pålidelighed, præcision og brugervenlighed. Måleapparatet er derfor den ideelle ledsager for alle, der skal bestemme byggematerialernes egenskaber, for eksempel for at planlægge videre forarbejdning. Med afretningsmålerens restfugtighedsmåler kan fugtindholdet i afretningslag og træ bestemmes hurtigt og nemt. Afretningsmåleren er derfor ideel til pålidelige øjeblikkelige analyser på byggepladser og i værksteder, den er alsidig og nem at bruge. Takket være det praktiske og robuste design (147 x 89 x 33 mm) og batteridrift kan afretningsmåleren bruges når som helst og hvor som helst. Enheden ligger behageligt i hånden takket være anti-slip gummi på kanterne. Dens enkle betjening gør afretningsmålerens restfugtighedsmåler uerstattelig ved kontrol af byggematerialer og er også velegnet til uerfarne brugere.


- til målinger på træ og beton
- ergonomisk form med skridsikker gummi
- individuelt justerbare alarmgrænser
- numerisk og grafisk visning 
- nem betjening med tre knapper
- automatisk nedlukning  

(vægtprocent)
   
Målefunktion Måleområde
Relativ skala 0,0 ... 99,9 %
Anhydrit afretningslag 0,0 ... 3,5 %
(vægt procent)  
Anhydrit afretningslag 0,0 ... 1,5 %
(calciumcarbidmetode)*
cementafretningslag 0,0 ... 4,7 %
(vægtprocent)  
cementafretning 0 ,0 ... 3,0 %
(calciumcarbidmetode)*
Beton (vægtprocent) 0,0 ... 6,0 %
Gipspuds 0,0 ... 10,0 %
 
Hårdttræ 0,0 ... 37,0 %
(vægtprocent)  
Nåltræ 0,0 ... 51,0 %
(vægtprocent)  
*For calciumcarbid-metoden er omtrentlig.
   
Yderligere specifikation  
Nøjagtighed ±0,5 %
Opløsning
0,1 %
Strømforsyning 2 x 1,5 V AA-batterier
Driftstid ca. 20 timer
automatisk nedlukning  efter 5 minutters inaktivitet
Menusprog Engelsk, tysk, hollandsk, spansk, fransk
Skærm grafisk monokrom, 128 x 64 pixels, 61 x 33 mm, baggrundsbelysning
Driftsforhold 5 ... 40 °C
Dimensioner 147 x 89 x 33 mm
Vægt 200 g (med batterier)
   

1 x afretningslager restfugtighedsmåler PCE-PMI3 
1 x transporttaske 
2 x 1,5 V AA-batteri 
1 x betjeningsvejledning