Laboratorie hygrometer PCE-HT 300

Varenr.: PCE-HT 300
3.414,00 DKK
4.267,50 DKK
4250348719188
PCE-HT 300
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
± 4.0 % r.F.
Ja
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Laboratoriehygrometer PCE-HT 300

Til langtidsregistrering af temperatur, dugpunkt og relativ fugtighed / 7" Display /
Laboratoriehygrometer med touchscreen / CSV-hukommelse / grafisk display / genopladeligt batteri / USB

= "col-md-12 text-justify">

Laboratoriehygrometeret i tandlaboratoriet. Ved opbevaring af varer og overvågning af processer er det ekstremt vigtigt løbende at kunne registrere og evaluere måledata som temperatur, dugpunkt og relativ luftfugtighed over længere tid. De indsamlede data giver producenter og købere i mange brancher vigtig information om produktkvalitet. Det ideelle værktøj er det brugervenlige laboratoriehygrometer fra PCE Instruments med et tydeligt 7-tommer display, som imponerer med sit moderne design og derfor er populært ikke kun i laboratorier, men også på kontorer, uddannelsesinstitutioner, produktionsfaciliteter og forskningsfaciliteter.

Laboratoriehygrometeret registrerer pålideligt og præcist temperatur, dugpunkt og fugtighed og gemmer måledata på en intern 16 GB hukommelse i CSV-format. Laboratoriehygrometrets store hukommelse kan nemt aflæses via mikro-USB-grænsefladen.
Laboratoriehygrometerets måleområde er mellem -10 og +80 grader Celsius for temperatur og dugpunkt. Laboratoriehygrometeret måler luftfugtighed i området mellem 0 og 100 % relativ luftfugtighed. Dataloggerens display viser tydeligt alle værdier. Producenten har udstyret laboratoriehygrometeret med et 7-tommers touch-display, der har forskellige, klare visningstilstande. Brugeren har altid overblik over temperaturforløb, dugpunkt og luftfugtighed via dataloggerens display. Hygrometersensoren kan hurtigt og nemt tilsluttes bag på måleapparatet. Derudover kan sensoren tilsluttes laboratoriehygrometeret via et separat, 200 cm langt kabel.

Laboratoriehygrometeret kan betjenes nemt og praktisk via sin berøringsfølsomme skærm. Brugeren kan foretage alle nødvendige indstillinger direkte på måleapparatet. Laboratoriehygrometeret måler og gemmer ikke kun de indsamlede data, måleapparatet er også udstyret med en alarmfunktion. Hvis de målte værdier falder inden for et kritisk område, overskrider eller falder under en specificeret grænse, udløser laboratoriehygrometeret en akustisk alarm. Det medfølgende, kraftige Li-Ion batteri forsyner laboratoriehygrometeret med energi. Om nødvendigt kan batteriet nemt oplades via USB-stikket ved hjælp af den medfølgende strømpakke. Et stativ på bagsiden af hygrometeret sikrer et sikkert hold. Hvis det ønskes, kan laboratoriehygrometeret også fastgøres til væggen ved hjælp af et specielt beslag.

Anvendelsesområder for laboratoriehygrometre

Laboratoriehygrometeret i plastproduktion.Laboratoriehygrometeret sikrer professionel overvågning af temperatur, dugpunkt og relativ luftfugtighed. Måleapparatet fra PCE Instruments skiller sig ud på grund af sit innovative design. På grund af det beherskede og samtidig moderne look kan laboratoriehygrometeret nemt og diskret placeres i ethvert rum. Laboratoriehygrometeret er nemt at bruge og på grund af dets kompakte størrelse (180 x 115 x 18 mm) er hygrometeret fra PCE Instruments hurtigt klar til brug overalt, garanterer brugervenlig håndtering og høj nøjagtighed. Laboratoriehygrometeret er uundværligt for alle, der vil løbende overvåge miljøforhold. Laboratoriehygrometeret bruges derfor ofte, hvor temperatur og luftfugtighed skal kontrolleres over længere tid. Laboratoriehygrometeret bruges fx til kvalitetsovervågning i laboratoriet, under produktion og opbevaring eller på museer og uddannelsesinstitutioner.

For at sikre permanent målenøjagtighed tilbyder PCE Instruments også ISO-kalibreringscertifikatet for fugt og temperatur i overensstemmelse med DIN ISO 9000.


- 7" Touchscreen
- 16 GB hukommelse
- Opbevaring som CSV
- måler temperatur, dugpunkt og fugtighed
- Mikro-USB-interface
- Batteri og vekselstrøm

   
Målefunktion Temperatur
Måling interval -10 ... 80 °C
Opløsning 0,1 °C
Nøjagtighed  ± 0,5 °C
   
Målefunktion Dugpunkt
Måleområde -10 ... 80 °C
Opløsning 0,1 °C
Nøjagtighed ± 0,5 ° C
   
>Målefunktion Fugtighed
Måleområde 0 ... 100 % RF
Opløsning 0,1 % RF
Nøjagtighed <80 % RF: ± 2 %
  >80 % relativ fugtighed: ± 2,5 %
   
Skærm 7" Touchscreen
Hukommelse 16 GB
Lagringsformat CSV
Strømforsyning    3000 mAh Li-Ion batteri
  5V / 2A strømadapter
Batteritid ca. 5 år
Mål 180 x 115 x 18 mm
Vægt ca. 450 g
   

1 x laboratoriehygrometer PCE-HT 300
1 x sensorelement
1 x 200 cm sensorkabel
1 x vægbeslag
1 x USB-kabel
1 x strømadapter (5 V / 2 A) 
1 x brugervejledning