Fugt og temperaturlogger PCE-HT 112-ICA inkl. ISO kalibreringscertifikat

Varenr.: PCE-HT 112-ICA
ISO-Kalibrierung
1.748,00 DKK
2.185,00 DKK
4250348726070
PCE-HT 112-ICA
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 5 - 7 Hverdage

Fugt-/temperaturdatalogger for temperatur og fugtighed

Klimalogger for temperatur og fugtighed / LCD /
25920 målt værdihukommelse / hurtig udlæsning via USB / justerbare alarmgrænseværdier

Klimalogger datalogger ved anvendelse i museet.Et stabilt indeklima spiller en vigtig rolle for visse varers kvalitet og holdbarhed. Hvis temperaturen og luftfugtigheden i produktions- og lagerfaciliteterne svinger, lider kvaliteten af følsomme produkter såsom fødevarer eller lægemidler massivt. En klimalogger er det ideelle værktøj til løbende at overvåge miljøforhold. Den kompakte klimalogger fra PCE Instruments registrerer og dokumenterer pålideligt, effektivt og præcist temperatur og luftfugtighed indendørs og er kendetegnet ved sin særdeles kompakte størrelse.

Klimaloggeren giver brugerne mulighed for at beholde det vigtigste data overvågning af produktions- og opbevaringsforhold i udsigt. Klimaloggerens temperaturmåleområde strækker sig fra -30 til 65 grader Celsius. Den batteriunderstøttede klimalogger registrerer de målte værdier via en integreret sensor og viser dem tydeligt på det store LC-display. Med en valgfri ekstern sensor kan klimaloggerens måleområde udvides til -40 til 125 grader Celsius, hvis det er nødvendigt. Klimaloggeren måler luftfugtighed i området mellem 0 og 100 % relativ luftfugtighed. Klimaloggeren kan gemme op til 25.920 aflæsninger på sin store læsehukommelse. Ved hjælp af den medfølgende software kan de registrerede data nemt evalueres. Brugeren kan tilslutte klimaloggeren til en pc via et USB-interface og udlæse hukommelsen på måleapparatet. Klimaloggeren gemmer blandt andet de registrerede data i pdf-format. Brugeren kan have et klart overblik over måleprocessen i en grafik, og alle måleværdier er også opført i en rapport.
Klimaloggeren muliggør også brugen af grænseværdialarmen: Hvis en defineret temperaturzone overskrides eller falder under, udsender klimaloggeren et akustisk signal. Et stativ på bagsiden af klimaloggeren sikrer et sikkert hold. Hvis det ønskes, kan måleapparatet dog også fastgøres til væggen ved hjælp af et specielt monteringsbeslag på bagsiden. For at spare på klimaloggerens batteri kan displayet om nødvendigt slukkes.

Anvendelsesområder for fugt-/temperaturdataloggere

Klimalogger datalogger brugt i en universitetets foredragssal.Klimaloggere understøtter brugeren i at overholde branchespecifikke specifikationer og kvalitetskrav. I mange industrigrene bruges klimaloggere til forskellige formål. Måleapparaterne bruges også for eksempel på kontorer, laboratorier, museer, skoler og lagre til at overvåge miljøforhold. Klimaloggere er med til at bruge energien effektivt og dermed spare omkostninger. Derfor er de også populære blandt lejere og boligejere, der selv ønsker at styre deres varme- og ventilationsadfærd. Klimaloggere bruges altid, når måledata skal registreres permanent, men permanent tilstedeværelse af personer ikke er nødvendig eller ønsket. Samtidig kan den aktuelle målte værdi til enhver tid aflæses fra det store display.
Klimaloggeren fra PCE Instruments sikrer professionel overvågning af temperatur og relativ luftfugtighed, er nem at betjene og kan bruges fleksibelt. På grund af sin kompakte størrelse (96 x 108 x 20 mm) er klimaloggeren hurtigt klar til brug overalt, garanterer brugervenlig håndtering og høj præcision. Klimaloggeren er uundværlig for alle brugere, der løbende ønsker at overvåge miljøforhold. Klimaloggeren bruges ofte, hvor temperatur og luftfugtighed skal kontrolleres over længere tid. Dens enkle betjening gør klimaloggeren populær selv blandt uerfarne brugere.

PCE Instruments tilbyder også ISO-kalibreringscertifikatet for fugt og temperatur for at overholde DIN ISO 9000. Kalibreringscertifikater udstedes specifikt til kunder, årlig rekalibrering kan også udføres via PCE Instrumenter. På den måde kan klimaloggerens målenøjagtighed kontrolleres permanent og dokumenteres. Dette er særligt vigtigt, hvis klimaloggeren skal indgå i testudstyrspuljen hos en ISO-certificeret virksomhed. Et DAkkS kalibreringscertifikat for temperatur og fugtighed til kalibrering af termometre og hygrometre fås også som ekstraudstyr.


- fugt-/temperaturdatalogger
- LCD-skærm
- hukommelse til 25920 aflæsninger
- hurtig udlæsning via USB
- justerbare alarmgrænseværdier
- intern og opt. ekstern sensor

   
Målefunktion Temperatur
Måling interval -30 ... 65 °C (internt)
-40 ... 125 °C (eksternt)
opløsning 0,1 °C
Nøjagtighed ± 0,3 °C (-10 ... 65 °C)
 ± 0,5 °C (resterende interval)
   
Målefunktion Luftfugtighed
Måleområde 0 ... 100 %RH ( Intern & Ekstern)
Opløsning 0, 1 % RF
Nøjagtighed <3 % (10 % ... 90 %)
  >4 % (tilbage interval)
   
Svartid 15 min (intern)
5 min (ekstern)
Hukommelse 25920 aflæsninger
Opbevaringshastigheder 30s, 60s, 2 min, 5 min, 10 min, 15 min, 20 min, 25 min, 30 min, 1 time eller individuelt justerbar
Måleinterval /
Opdateringshastighedsvisning
5 s
Alarm Justerbar akustisk alarm
Grænseflade USB
Strømforsyning   3 x 1,5 V AAA-batterier
5 V USB
Batteritid ca. 1 år (uden belysning / uden alarm)
Driftsbetingelser - 30 ... 65 °C
Opbevaringsforhold - 30 ... 65 °C (uden batteri)
Mål 96 x 108 x 20 mm
Vægt 120 g
beskyttelsesgrad IP20
   

1 x fugt-/temperaturdatalogger PCE-HT 112-ICA
3 x 1,5 V AAA-batteri
1 x monteringssæt (dyvel og skrue)
1 x mikro-USB-kabel
1 x software på cd
1 x brugervejledning
1 x ISO-kalibreringscertifikat