Ruhedsmåler PCE-RT 2000BT

Varenr.: PCE-RT 2000BT
Wireless
14.321,00 DKK
17.901,25 DKK
4250348723406
PCE-RT 2000BT
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage
Bluetooth-ruhedsmåler med mikro-USB-interface / Positioneringsenhed / Forskellige målinger parametre / App-forbindelse via Bluetooth / Valgfrit med Bluetooth-printer / Datahukommelse til 20 målekurver 

Med denne bærbare Bluetooth-ruhedsmåler kan ruhedsmålinger udføres hurtigt og præcis på en bred vifte af overflader. For at gøre dette placeres ruhedsmåleren med Bluetooth på overfladen, der skal testes. Med positioneringsanordningen kan ruhedsmåleren justeres til en lang række forskellige overflader. En måling med Bluetooth-ruhedsmåleren kan udføres med et tryk på en knap. Efter at målingen er udført, vises den målte værdi til operatøren på displayet på Bluetooth-ruhedsmåleren. Et historikdiagram over grænsefladen vises også på displayet. 

Når man måler overfladeruheden, er der forskellige måleparametre, der giver information om overfladens ruhed, såsom den maksimale ruhedsdybde, den gennemsnitlige ruhedsdybde og mange andre måleparametre. Efter at en måling er udført, kan disse vises i datahukommelsen på Bluetooth-ruhedstesteren. 

Efter hver ruhedsmåling gemmes de målte værdier i ruhedsmåleren med Bluetooth. Op til 20 målesekvenser kan gemmes med Bluetooth-ruhedsmåleren. For at viderebehandle eller analysere disse kan Bluetooth-ruhedsmåleren tilsluttes en pc via mikro-USB-grænsefladen og udlæses, analyseres og viderebearbejdes ved hjælp af den gratis software, der findes i downloadportalen. 

Denne ruhedsmåler har en Bluetooth-grænseflade. Med denne Bluetooth-grænseflade kan der oprettes en direkte forbindelse til en Android-enhed. Dette har flere fordele. De lagrede data kan vises og analyseres direkte på Android-enheden. Værdierne målt af Bluetooth-ruhedsmåleren kan også eksporteres og videresendes fra mobilenheden. Udover at overføre de målte værdier, er det også muligt at styre Bluetooth-ruhedsmåleren via den tilsluttede mobilenhed. Det betyder, at måleparametrene kan indstilles direkte på ruhedsmåleren med Bluetooth. Samtidig kan Bluetooth-ruhedsmåleren bruges til at starte en måleproces via Bluetooth-grænsefladen. Dette har den særlige fordel, at der i modsætning til at starte med knapperne på en ruhedsmåler, ikke overføres vibrationer til Bluetooth-ruhedsmåleren. Dette giver operatøren et mere præcist og samtidig mere pålideligt måleresultat fra Bluetooth-ruhedsmåleren.

- OLED-skærm
- Måler Ra, Rq, Rsm, Rsk, Rz, Rt, Rp, Rv, Rc
- Numerisk og grafisk visning af målte værdier
- Micro USB-interface
- 3 forskellige grænsebølgelængder
- Download appen gratis i Google Play Butik
- Statistiske funktioner
- Batteridrift
- Bluetooth

Måleparametre Ra, Rq, Rsm, Rsk, Rz, Rt, Rp, Rv, Rc
MåleområderRa, Rq, Rc: 0,005 µm ... 16 µm
Rz, Rt, Rp, Rv: 0,02 µm ... 200 µm
Rsm: 5 µm ... 1000 µm
Rsk: -1 ... 1
Radius Tip 5 µm
Materiale Tip Diamant, 90 ° sammenfiltret
Max. anbefalet force ved statisk 4 mN (0,4 gf)
 Måling  
Måleprincip induktiv
Radius langskær 45 mm
Normer ANSIB46.1/ASMEB46.1 (DIN EN ISO 4287)
Maksimal Afstand 15 mm
cutoff bølgelængde (afskæring) 0,135 mm/s ved cutoff bølgelængde: 0,25 mm
0,5 mm /s ved grænsebølgelængde: 0,8 mm
1 mm/s ved grænsebølgelængde: 2,5 mm
Omvendt hastighed: 1 mm/s
Målenøjagtighed < ±10 %
Gentag nøjagtighed <6 %
Skærm OLED
Enheder μm / μinch (omskiftelig)
Interface Micro USB / Bluetooth
Strømforsyning genopladelig Li-ion batteri
  

1 x Ruhedsmåler PCE-RT 2000BT
1 x Mikroknap
1 x Beskyttelseshætte til knap
1 x Spændeanordning
1 x Software
1 x Kalibreringsplade
1 x Ruhedsstandard
1 x USB-kabel
1 x Opladningsadapter
1 x Bæretaske
1 x Brugervejledning

Rauheit der Oberfläche
LED
Nein
Ja
Nein
Akku
150 mm
60 mm
43 mm