Varenr.: PCE-ATP 1-KIT3

ATP måler PCE-ATP 1-KIT3 til overflader og vand

Wireless
13.562,00 DKK
16.952,50 DKK
PCE-ATP 1-KIT3
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

ATP-måler  / hurtig hygiejnemåling / nem prøvetagning / USB- og Bluetooth-grænseflade / selvkalibrering, når den er tændt / 

 

Lumitester PCE-ATP 1-KIT bruges til hurtigt og nemt at kontrollere renheden af overflader. Lumitesteren viser et måleresultat på det store LC-display efter blot 10 sekunder. Op til 10.000 måledatasæt med tid og dato kan gemmes på luminometerets interne hukommelse.


Lumitester PCE-ATP 1, der bruger den tilhørende PCE-ATP SwapPen, giver mulighed for hurtig påvisning af fødevarer eller mikrobiologiske rester på alle produkt-rørende overflader som en effektivitetskontrol af rengørings- og desinfektionsforanstaltninger. Den kvantitative bestemmelse af intra- og ekstracellulært adenosintriphosphat (ATP) udføres i den bærbare Lumitester PCE-ATP 1. 


Måledataene fra Lumitesteren kan gemmes og bearbejdes videre efter målingen. Lumitesteren bruges til hygiejnekontrol i apotek, medicin, gastronomi, engros osv.


Målingerne med Lumitester udføres med de specielt tilgængelige ATP-reagensglas. Der tages prøver af overfladen med podepinden i røret. Podepinden skubbes derefter helt ned i røret, så den kommer i kontakt med reaktionsvæsken og det faktiske reagens. Ved forsigtig omrystning samler reaktionsvæsken sig i rørets reaktionskammer. Hele reagensglasset indsættes derefter i målekammeret på Lumitester PCE-ATP 1. Herefter startes målingen. Efter 10 sekunder vises måleresultatet i RLU (Relative Light Units) på Lumitester-displayet.


Lumitester PCE-ATP 1 kan bruges i forskellige forretningssektorer. Luminometeret muliggør problemfri kontrol og dokumentation i fødevareindustrien. Det kan være ved kontrol af renlighed i et kantine-køkken eller ved forarbejdning af fødevarer i en stor industrivirksomhed. Lumitester PCE-ATP 1 er med til at implementere HACCP-konceptet. 

Udover anvendelsen i fødevaresektoren kan hygiejnetesteren også bruges af rengøringsfirmaer til at fremlægge dokumentation for rengøringstjenester. Hukommelsen på PCE-ATP 1 Lumitester dokumenterer tidspunktet for målingen med dato og klokkeslæt. Desuden kan forskellige brugere tilføjes for at differentiere måledataene. 


Derudover bruges Lumitester PCE-ATP 1 i sundhedssektoren. Hvor rene overflader og sterilitet er vigtigt, kan luminometeret bruges til hurtigt at kontrollere renheden. 


Funktioner

- Implementering af HACCP-koncept
- lav vægt og kort måletid
- dataoverførsel til evalueringssoftwaren
- hukommelse til målt værdi for 10.000 måleresultater
- automatisk selvkalibrering
- USB- og Bluetooth-interface
- Reagensglas til overflader
- Reagensglas til vand


Specifikationer

Genkendelsesmetoder

Analog integration med fotodioder

Dataoutput

RLU (Relativ lysenhed)

Baggrundsstøj

± 5 RLU

måle bredde

0 ... 999999 RLU

Måler tid

10 sekunder

Skærm

3.5" Grafisk LCD

Grænseflade

USB
Bluetooth

Hukommelse

256brugere
10000 poster

Selvdiagnose

Autom. Renhedstjek før hver brug

Omgivelsesforhold

+5 ... +40 °C, 20 ... 80 % RF

Opbevaringsforhold

-10 ... +40 °C, maks. 60 % RF

Strøm

3,7 V / 2300 mAhLi-Ion batteri

Batteritid

Drift 10 timer
Standby: 600 timer

Dimensioner

189 x 70 x 35 mm

Vægt

ca. 280 g


Leveringsomfang

1 x ATP-måleenhed PCE-ATP 1-KIT3
1 x 3,7V / 2300 mAh LiIon-batteri
1 x USB kabel
1 x USB-oplader
1 x bærerem
1 x pc-software (i downloadområdet)
1 x  Reagensglas PCE-ATP SWAP (100 stk.) (til overflader)
1 x  Reagensglas PCE-ATP LIQ-SWAB (100 stk.) (til vand)