Bil måleinstrument / Batteritester PCE-CBA 20

Varenr.: PCE-CBA 20
602,00 DKK
752,50 DKK
4250348721969
PCE-CBA 20
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Bilbatteritester til 12 V og 24 V startbatterier

Starter- og ladekredsløbsmåling / LC-display / gummihylster / let at bruge

Køretøjets batteritester kontrollerer 12 V og 24 V startbatterier. Bilbatteritesteren kontrollerer tilstanden af bilbatteriet via batterispændingen i opladningscyklussen, ved start eller i tomgang. Batteritesteren bruger batterispændingen til at afgøre, om startbatteriet stadig fungerer. Batteritesteren viser desuden batteriets tilstand i % på LC-displayet og giver en anbefaling om, hvorvidt startbatteriet skal udskiftes.

Bilbatteritester til en bil på værkstedet.Under batteritesten med bilbatteritesteren ved start af bilen måler testapparatet spændingsfaldet i batteriet. Spændingsforskellen giver information om tilstanden af 12 V eller 24 V batteriet. Udover at tjekke batteriet kan bilbatteritesteren også tjekke bilens generator. Alle aflæsninger og testresultater vises på LCD-skærmen. Til at måle batterispændingen bruger batteritesteren Kelvin-klemmer på 70 cm lange målesnore.

For at kunne udføre en måling skal bilbatteritesteren først tilsluttes et batteri. Så snart køretøjets batteritester er tilsluttet, tænder den af sig selv. For at bilbatteritesteren kan tænde sig selv, skal batteriet, der skal testes, have en restspænding på 9 V og må ikke have mere end 35 V. Bilbatteritesteren forsynes således med spænding via det batteri, der skal testes. Derfor kræver bilbatteritesteren ikke en forsyningsspænding fra et andet batteri eller fra netspændingen. Derefter skal et par specifikationer for batteriet indtastes i køretøjets batteritester, herunder spænding og batteritype. Måletilstanden kan derefter vælges for bilbatteritesteren. For eksempel kan ladespændingen på generatoren eller CCA'en måles med bilbatteritesteren.

Bilbatteritester til bil ved et bilbatteri.CCA står for "cold cranking amps" og betyder kold startstrøm. Dette angiver den maksimale strøm, som batteriet kan levere ved -18 °C og i en varighed på 30 s. Bilbatteritesteren kan også udføre denne måling. På grund af dens omfattende funktionalitet og dens brugervenlighed, bør bilbatteritesteren ikke mangle på ethvert autoværksted.

Et batteri bør testes for dets nuværende tilstand med jævne mellemrum af køretøjets batteritester for at undgå pludselige batterisvigt. Især i vintermånederne kan det ske, at bilbatteriet pludselig ikke længere har den kraft, der skal til for at starte motoren. Med bilbatteritesteren kan batteriets aktuelle status bestemmes på forhånd.


- 12 V og 24 V startbatterier kan testes
- Kelvin tilslutningslinjer
- LCD-skærm
- Kort måletid
- Koldstartstrømmåling
- DIN, JIS, EN, SAE-batterier kan testes

Objekt 12 V / 24 V startbatterier
Batteristandarder DIN, JIS, EN, SAE
Testtid 3 ... 10 s
Koldstart nuværende CCA 100 . .. 1700 A
Skærm 2.75" LC-skærm
Strømforsyning     9 ... 35 V DC via testspænding
Forbindelse Kelvin-klemmer
Mål 185 x 95 x 41 mm
Kabellængde ca. 70 cm
Vægt ca. 250g

1 x bilbatteritester PCE-CBA 20
1 x betjeningsvejledning