Gauss meter / Tesla meter PCE-MFM 2400+ICA inkl. ISO-kalibreringscertifikat

Varenr.: PCE-MFM 2400+-ICA
ISO-Kalibrierung
6.881,00 DKK
8.601,25 DKK
4250348726308
PCE-MFM 2400+-ICA
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 5 - 7 Hverdage

PCE-MFM 2400+ feltstyrkemåler

præcis feltstyrkemåler med en nøjagtighed på 1 % / aksial måling /
automatisk nedlukning / baggrundsbelysning /
Tesla- og Gauss-måling / for statiske magnetfelter

Med et måleområde på 2.400 mT dækker feltstyrkemåleren en lang række af måleopgaver. Feltstyrkemåleren har en nøjagtighed på 1 %. Dette gør feltstyrkemåleren til et meget præcist måleapparat. Fx kan feltstyrkemåleren bruges til at teste relæer og permanente magneter for det eksisterende magnetfelt. Feltstyrkemåleren bruges derfor i produktionsprocesser eller i kvalitetskontrol.

Med baggrundsbelysningen på feltstyrkemåleren er de målte værdier altid nemme at aflæse, også i dårlige situationer belysning. Takket være den automatiske sluk-funktion slukker feltstyrkemåleren automatisk efter 5 minutter. Dette sikrer, at batteriet i feltstyrkemåleren ikke aflades helt.

Feltstyrkemåleren opnår det højeste niveau af pålidelighed, præcision og brugervenlighed. Feltstyrkemåleren er lige så velegnet til at måle magnetiske felter på industrielle, mekaniske og elektriske materialer og emner, som den er til brug i test- eller forskningslaboratorier. Feltstyrkemåleren bruges også i undervisning og forskning. Feltstyrkemåleren er altid behjælpelig, når permanente magneters egenskaber skal bestemmes, for eksempel for at sikre deres effektivitet og for at bestemme magnetfeltstyrken. Feltstyrkemåleren er derfor ideel til pålidelige analyser på stedet, den er alsidig og nem at bruge. Takket være det handy og robuste design og batteridriften kan feltstyrkemåleren bruges mobilt og selvforsynende. Den enkle betjening gør feltstyrkemåleren uerstattelig, når man måler feltstyrken af permanente magneter. Brugere sætter pris på pålideligheden og nøjagtigheden af feltstyrkemåleren. Gauss-måleren bruges for eksempel i anlægskonstruktion eller maskinteknik til at teste funktionaliteten og sikkerheden af magnetiske separatorer eller magnetfiltre. Dette sikrer, at produktionsrelevante processer kan køre uden afbrydelser uden nedetid på grund af defekte separationsmekanismer. Feltstyrkemåleren bruges også af magnetproducenter, for eksempel i kvalitetskontrol, til at bestemme magnetfeltstyrker.- meget præcis måleteknologi 
- måleområde op til 24.000 G og 2.400 mT
- aksial sensor
- til måling af statiske magnetfelter
- automatisk nedlukning

  
Måleområde0 … 200 mT
 200 … 2.400 mT
 0 … 2.000 G
 2.000 … 24.000 G
  
Nøjagtighed±1 % f.s. Mw.
  
Opløsning0,01 mT
 0.1 G
  
måleretningaksial
magnetisk felt statisk (DC)
enhedmT, G
Strømforsyning1 x 9 V blokbatteri
automatisk nedlukning   Automatisk nedlukning efter 5 minutter i inaktiv tilstand
Tilstand
Hold-tilstand, måletilstand
Skærm
Baggrundsbelysning digital 4-cifret værdivisning
Driftstemperatur0 … +50 °C
Opbevaringstemperatur-20 … +50 °C
Mål 185 x 97 x 40 mm
Vægt 310 g
SensorAxial Hall sensor, kabellængde ca 2 m 
  

1 x feltstyrkemåler PCE-MFM 2400+ICA
1 x Hall-sensor (aksial)
1 x servicetaske
1 x 9 V blokbatteri
1 x brugervejledning
1 x ISO-kalibreringscertifikat