Varenr.: Gasman-CO2-A

Gasmåler Gasman carbondioxid


3.920,00 DKK
4.900,00 DKK
Gasman-CO2-A
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Personenschutz
CO2
Ja
Ja
Leveringstid: 1 Woche

Beskrivelse

Individuel gasdetektor til personlig beskyttelse, med datalogger,
software og datakabel
ATEX II 1G EEx ia IIC T4 / ATEX II 2G EEx ia d IIC T4 (EEx ia (d ) IIC T3/T4)
Denne gasdetektor er designet som en omkostningseffektiv løsning til applikationer, hvor der kræves beskyttelse mod en specifik brændbar eller giftig gas. Gasman-gasdetektoren er en enkelt gasdetektor (se gasvalg nedenfor). Gasman advarer brugeren om farlige gasniveauer med en kraftig hørbar alarm og visuelle signaler (godt, når der er en høj støj i området) og viser den aktuelle gasaflæsning på displayet. Derudover har du med denne gasdetektor mulighed for at gemme aflæsninger internt og overføre dem til en computer og evaluere dem efter behov. Loggerfunktionen giver dig mulighed for at gemme alle målte værdier i måleapparatet i i alt 900 timer med en målehastighed på for eksempel 1 minut. Hvis du ønsker det, kan du derefter overføre de data, der er gemt i enheden, til en bærbar eller pc og evaluere dem. Gasdetektoren kan kalibreres og certificeres i henhold til DIN-ISO. Desuden er den testet i henhold til de seneste retningslinjer (direktiv 94 / 9 / EG og eksplosionsbeskyttelsesforordningen (ExVo)). En halvårlig rekalibrering eller vedligeholdelse kan også udføres. Du bestemmer selv, hvilken sensor (eller til hvilken gas) gasdetektoren skal udstyres med. Du kan vælge mellem 12 forskellige sensorer som standard. Spørg os desuden om andre specielle sensorer. Ud over de klassiske anvendelser inden for gasdetektionsteknologi, i industri, myndigheder og forskning, repræsenterer denne gasdetektionsanordning (med Ex-sensor for brændbare gasser) et billigt alternativ til brug for brandvæsenet. Gasdetektionsanordningen overholder alle europæiske og internationale standarder, herunder ATEX ( generel information om ATEX). En anden speciel anvendelse er måling af ozonkoncentrationen. Denne lille gasdetektor kan også udstyres med en ozonsensor. Den valgfri datalogger-funktion anbefales bestemt til denne applikation.

Funktioner

- Alarmniveau frit justerbart, vibrerende alarm, LED-alarm, skinger bip
- Kan bæres komfortabelt hele dagen
- Egensikkerhed gør det muligt at være båret i en Ex-Range
- Almindelig OK kontroltone
- Robust hus
- Vandtæt og støvtæt IP 65 / 67
- LCD-display med baggrundsbelysning
- Slukning kun muligt med 2 taster på samme tid
- Intern kalibrering via tastatur på fronten af gasdetektoren
- Dataloggerfunktion
- Windows-kompatibel software til hurtig og nem konfiguration af gasdetektoren og
til udlæsning af den interne hukommelse tilgængelig som tilbehør. Forbindelsen til pc'en sker ved hjælp af
et interfacekabel (grænsefladen er også påkrævet).

Gasdetektoren har et vibrationsmodul, så den kan advares ved vibrationer selv i et støjende miljø. Ønsker du efter en måling at overføre værdierne gemt i enheden til en pc, skal du altid bruge kombinationen ladestation (ladestation og pc-interface i ét) En mere detaljeret beskrivelse findes i sidste afsnit under punktet valgfrit tilbehør. )

Aspiratorpumpesættet til indsugning af gasser fås som ekstraudstyr hos os. Dette sæt bruges altid, når man for eksempel ønsker at detektere gasser i områder og nicher, der er meget svære at komme til.
Bemærk venligst: Opsugning af klor og nitrogendioxid samt ozon på dårligt tilgængelige steder er ikke tilladt med pumpesættet.


Specifikationer

Teknisk specifikation
Typiske måleområder og alarm indstillinger
Parameter / Gas Rækkevidde / Alarm
Carbondioxid CO20 ...5 % v/v
0,5 og 1,5 % v/v
Sensorer
( sensorer kan udskiftes)
Responstid (T90) / levetid
Metan 20 s
5 år
Giftig 20 s
3 år
Oxygen 10 s
min. 1 år
Akustiske alarmer 85 dB (A) i en afstand af 1 m, tonesekvens kan indstilles, almindelig kontroltone, kan skiftes slukket
Kontinuerlig tone, hvis for lav Batterispænding på gasdetektoren
Visuel alarm særligt lys LED-linje, blinkende
Visning af alarmtypen
grøn LED med lav blinkfrekvens som driftsdisplay
Vibrationsalarm foruden den visuelle og akustiske advarsel, gasdetektoren vibrerer
Display høj kontrast, baggrundsbelyst. LCD
Linjehøjde 10 mm
Symboler for: Max-Hold, Batt-Low, nulpunktskalibrering, alarm 1 og 2, 15 min og 8 timers TWA-alarm
Målehukommelse justerbart optagelsesinterval, maksimal kapacitet på 900 timers kontinuerlig måling ved en målehastighed på et minut (afhængig af gaskoncentrationen)
Strømforsyning Gifte gasser og iltlithiumbatteri (kan udskiftes)
(24 måneders periodisk brug)
Brændbare gasser og brint til opladning vil ladestationen kræve.
2 nikkelhydridceller (genopladelige), 8 ...10 timers driftstid
Omgivelsesforhold -20...+55 °C /
0...99 % RH ikke-kondenserende
Boligklasse IP 65 / 67
Dimensioner 90 x 48 x 24 mm (H x B x D)
Vægt max. 130 g (inklusive batterier)
Standarder/ koder EN50014, EN50020, EN50018, EN55022
Klasse B, EN50081-2, Ex95C2348X ,
Ex65C2349, Ex95Y1350, IEC801-3,
EN50082-2, IEC61508, EN61779, EN50721
Godkendelse EEx ia ( d) IIC T3 eller T4
ATEX II 1G EEx ia IIC T4 (-20 ...+55 °C)
(Toksiske & iltsensorer)
ATEX II 2G EEx ia d IIC T4 (brandbare gasser)
PC-interface

En standardsoftware til konfiguration og kalibrering samt til indstilling af alarmen grænser og med datalogger-funktionen også tilgængelig til at udlæse alle værdier gemt i gasdetektoren. Denne software viser data grafisk eller i tabelform og kan eksporteres til andre programmer.

Bemærk venligst:
Den kombinerede ladestation fungerer som en grænseflade for datatransmission, dvs. ladestationen bruges til at oplade gasdetektorens batterier for "brandbare gasser" + "brint" og som interface til pc'en for alle andre modeller.

Vedligeholdelse og rekalibrering Du kan sende gasdetektoren (afhængigt af specifikationerne i din ISO-manual) til os for vedligeholdelse og kalibrering (f.eks. halvårligt). Gasdetektoren skilles derefter ad, rengøres og omkalibreres. Hvis en sensor ikke længere kan kalibreres, eller dens levetid er udløbet, vil du først blive informeret. Udskiftningssensorer er også tilgængelige.
Denne gasdetektor er ATEX godkendt. Hvad betyder det?
ATEX-produktdirektivet (også uofficielt benævnt "ATEX 95" på grund af den relevante artikel 95 i EF-traktaten om fri bevægelighed for varer) fra Europa-Parlamentet og Rådet til harmonisering af medlemslandenes lovbestemmelser for en gasdetektor eller beskyttelsessystem til den påtænkte anvendelse i potentielt eksplosive områder definerer reglerne for markedsføring af produkter, der anvendes i disse områder. I bilag II indeholder vejledningen de grundlæggende sundheds- og sikkerhedskrav, som fabrikanten skal overholde og derefter verificere ved hjælp af en tilsvarende overensstemmelsesvurderingsprocedure. Vores gasdetektor opfylder alle gældende EU-standarder.

Leveringsomfang

Leveringsomfang
1 x Gasman gasdetektor, 1 x lommeclips, 1 x batteri eller genopladeligt batteri (afhængigt af gastype), instruktioner
Har du brug for andre Enhedskonfigurationer, kontakt os via e-mail på: lgo@warensortiment.de