Køleskabsdatalogger PCE-HT 114-ICA inkl. ISO kalibreringscertifikat

Varenr.: PCE-HT 114-ICA
ISO-Kalibrierung
1.934,00 DKK
2.417,50 DKK
4250348726087
PCE-HT 114-ICA
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
± 4.0 % r.F.
Ja
Leveringstid: 5 - 7 Hverdage

Køleskabsdatalogger PCE-HT 114

Køleskabsdatalogger til temperatur og fugtighed / LCD / 25.920 måleværdihukommelse /
hurtig udlæsning via USB / justerbare alarmgrænseværdier / ekstern sensor

Køleskabsdatalogger ved anvendelse i laboratoriet.For at forhindre kvalitetstab ved opbevaring og afkøling af mange produkter, spiller kontinuerlig overvågning af temperaturområdet en vigtig rolle, da visse grænseværdier ikke må overskrides. Dette er særligt ukompliceret med køleskabets datalogger fra PCE Instruments, der registrerer temperatur og luftfugtighed pålideligt og præcist og har et meget stort måleområde.

Mange fødevarer, foderstoffer og medicin reagerer følsomt på temperaturafvigelser og skal opbevares i kølerum eller skabe. Den komplette gennemgang, dokumentation og analyse af køleprocessen er særlig vigtig. Med støtte fra køleskabets datalogger holder producenter, lagerspecialister, sælgere og slutforbrugere altid øje med temperatur og køleforhold. De mindste afvigelser i køleprocessen af de overvågede varer kan hurtigt registreres takket være køleskabets datalogger.

Køleskabsdataloggeren har en temperatur- og fugtighedssensor på et to meter langt kabel . Køleskabets datalogger bruger sensoren til at registrere temperaturer mellem -40 og 125 grader Celsius. Køleskabsdataloggeren måler luftfugtighed i området mellem 0 og 100 % relativ luftfugtighed. Køleskabsdataloggeren viser de indsamlede data fra køleskabets indre på en tydeligt synlig måde på et LC-display. For at spare på batteriet kan displayet om nødvendigt slukkes. Køleskabsdataloggeren har en stor måleværdihukommelse og kan lagre op til 25.920 måleværdier, som kan evalueres ved hjælp af den medfølgende software. Køleskabsdataloggeren gemmer blandt andet de registrerede data i pdf-format. Brugeren kan have et klart overblik over måleprocessen i en grafik, og alle måleværdier er også opført i en rapport.

Køleskabsdataloggeren kan tilsluttes en pc via et USB-interface. Den medfølgende specielle software bruges til at hente den praktiske alarmfunktion til høje eller lave temperaturområder. Et stativ på bagsiden af køleskabets datalogger sikrer et sikkert hold. Hvis det ønskes, kan måleapparatet dog også fastgøres til væggen ved hjælp af et specielt monteringsbeslag på bagsiden.

Anvendelsesområder

Køleskabsdatalogger, når det bruges på medicin.Dataloggere understøtter brugeren i at overholde branchespecifikke specifikationer og kvalitetskrav. I mange brancher bruges dataloggere til forskellige formål. Køleskabsdataloggeren sikrer professionel overvågning af temperatur og relativ luftfugtighed, er nem at betjene og kan derfor bruges fleksibelt. På grund af sin kompakte størrelse (96 x 108 x 20 mm) er køleskabets datalogger fra PCE Instruments hurtigt klar til brug overalt, garanterer brugervenlig håndtering og høj nøjagtighed. Køleskabsdataloggeren er uundværlig for alle, der løbende vil overvåge miljøforhold. Køleskabsdataloggeren bruges ofte, hvor temperatur og luftfugtighed skal kontrolleres over længere tid. Køleskabsdataloggeren bruges for eksempel til kvalitetsovervågning i laboratoriet eller til produktion og opbevaring af fødevarer, dyrefoder og lægemidler.

PCE Instruments har som producent også tilbyder ISO-kalibreringscertifikatet for fugt og temperatur i overensstemmelse med DIN ISO 9000. Kalibreringscertifikater udstedes specifikt til kunder. Om nødvendigt kan den årlige rekalibrering også udføres via PCE-instrumenter. DAkkS kalibreringscertifikat for temperatur og fugtighed til kalibrering af termometre og hygrometre fås også som ekstraudstyr.


- Temperatur- og fugtdatalogger
- LCD-skærm
- Hukommelse til 25.920 aflæsninger
- Hurtig udlæsning via USB
- justerbare alarmgrænser
- ekstern sensor

   
Målefunktion Temperatur
Måling interval-40 ... 125 °C (eksternt)
Opløsning 0,1 °C
Nøjagtighed ± 0,3 °C (-10 ... 65 °C)
± 0,5 °C (resterende område)
   
Målefunktion Fugtighed
Måleområde 0 ... 100 % RF (ekstern)
Opløsning 0,1 % RF
Nøjagtighed ± 3 % (10 % ... 90 %)
  ± 4 % (tilbage) interval)
   
Svartid 5 min.
Hukommelse 25920 aflæsninger
Opbevaringshastigheder 30s, 60s, 2 min, 5 min, 10 min, 15 min, 20 min, 25 min, 30 min, 1 time eller individuelt justerbar
Måleinterval /
Skærmopdateringshastighed
5 s
Alarm Justerbar akustisk alarm
Grænseflade USB
Strømforsyning   3 x 1,5 V AAA-batterier
5 V USB
Batteritid ca. 1 år (uden belysning / uden alarm)
Driftsbetingelser - 30 ... 65 °C
Opbevaringsforhold - 30 ... 65 °C (uden batteri)
Dimension 96 x 108 x 20 mm (displayenhed)
5,7 x 24 mm (sensorhoved)
2 m (sensorkabel)
Vægt 120 g
Beskyttelsesgrad IP20
   

1 x køleskabsdatalogger PCE-HT 114-ICA
1 x ekstern sensor, 
3 x 1,5 V AAA-batteri, 
1 x monteringssæt (dyvel og skrue), 
1 x mikro-USB-kabel, 
1 x software på cd, 
1 x brugervejledning
1 x ISO-kalibreringscertifikat