Varenr.: Gasman-O3

Arbejdsmiljø måleudstyr / Gasman ozon

6.621,00 DKK
8.276,25 DKK
Gasman-O3
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).

Beskrivelse

Arbejdssikkerhedsmåleanordning til personlig beskyttelse, med datalogger,
software og datakabel
ATEX II 1G EEx ia IIC T4 / ATEX II 2G EEx ia d IIC T4 (EEx ia (d) IIC T3/T4)
Denne arbejdsmiljø- og sikkerhedsmåler er designet som en omkostningseffektiv løsning til applikationer, hvor der kræves beskyttelse mod en specifik brændbar eller giftig gas. Gasman arbejdsmiljømåleren er en selvstændig arbejdsmiljømåler (se gasvalg nedenfor). Gasman advarer brugeren om farlige gasniveauer med en kraftig hørbar alarm og visuelle signaler (godt, når der er en høj støj i området) og viser den aktuelle gasaflæsning på displayet. Derudover har du med denne arbejdsmiljømåler mulighed for at gemme målte værdier internt og overføre dem til en computer og evaluere dem efter behov. Loggerfunktionen giver dig mulighed for at gemme alle målte værdier i måleapparatet i i alt 900 timer med en målehastighed på for eksempel 1 minut. Hvis du ønsker det, kan du derefter overføre de data, der er gemt i enheden, til en bærbar eller pc og evaluere dem.
Arbejdsmiljø- og sikkerhedsmåleren kan kalibreres og certificeres i henhold til DIN-ISO. Desuden er den testet i henhold til de seneste retningslinjer (direktiv 94 / 9 / EG og eksplosionsbeskyttelsesforordningen (ExVo)). En halvårlig rekalibrering eller vedligeholdelse kan også udføres. Du bestemmer hvilken sensor (eller for hvilken gas) arbejdssikkerhedsmåleren skal udstyres med. Du kan vælge mellem 12 forskellige sensorer som standard. Spørg os desuden om andre specielle sensorer. Ud over de klassiske anvendelser inden for gasmåleteknologi, i industri, myndigheder og forskning, repræsenterer denne arbejdssikkerhedsmåler (med Ex-sensor for brændbare gasser) et billigt alternativ til brug for brandvæsenet. Arbejdssikkerhedsmåleren følger alle europæiske og internationale standarder, Dette gælder også for ATEX
En anden speciel anvendelse er måling af ozonkoncentrationen. Denne lille arbejdssikkerhedsmåler kan også udstyres med en ozonsensor. Den valgfri datalogger-funktion anbefales bestemt til denne applikation.

Funktioner

- Alarmniveau frit justerbart, vibrerende alarm, LED-alarm, skinger bip
- Kan bæres komfortabelt hele dagen
- Egensikkerhed gør det muligt at bære den i farlige områder
- almindelig OK-kontroltone
- robust hus
- vandtæt og støvtæt IP 65 / 67
- baggrundsbelyst LCD-skærm
- Slukning er kun mulig med 2 knapper på samme tid
- Intern kalibrering via tastatur på forsiden af arbejdssikkerhedsmåleren
- Dataloggerfunktion
- Windows-kompatibel software til nem og hurtig konfiguration af arbejdsmiljø- og sikkerhedsmåleren og til udlæsning af den interne hukommelse som tilbehør. Tilslutningen til pc'en sker ved hjælp af et interfacekabel (grænsefladen er også påkrævet).

Specifikationer


Typiske måleområder og alarm indstillinger
Parameter / Gas Rækkevidde / Alarm
Carbondioxid CO20 ...5 % v/v
0,5 og 1,5 % v/v
Sensorer
( sensorer kan udskiftes)
Responstid (T90) / levetid
Metan 20 s
5 år
Giftig 20 s
3 år
Oxygen 10 s
min. 1 år
Akustiske alarmer - 85 dB (A) i en afstand på 1 m, justerbar tonesekvens
- almindelig kontroltone, kan slås fra
- Kontinuerlig tone, hvis batterispændingen på arbejdssikkerhedsmåleren er for lav
Visuel alarm - særlig lys LED-linje, blinkende
- Indikation af alarmtype på displayet
- grøn LED med lav blinkfrekvens som driftsindikator
Vibrationsalarm yderligere vibrerer den industrielle sikkerhedsmåleanordning for en visuel og akustisk advarsel
Skærm - høj kontrast, baggrundsbelyst. LCD
- Linjehøjde 10 mm
- Symboler for: Max-Hold, Batt-Low, nulpunktskalibrering, alarm 1 og 2, 15 min og 8 timers TWA-alarm
Hukommelse for målte værdier justerbart optagelsesinterval, maksimal kapacitet på 900 timers kontinuerlig måling ved en målehastighed på et minut (afhængig af gaskoncentrationen)
Strømforsyning Gifte gasser og ilt-lithiumbatteri (kan udskiftes)
(24 måneders intermitterende brug)
Brændbare gasser og brint til opladning kræver ladestationen.
2 nikkelhydridceller (genopladelige), 8 ...10 timers driftstid
Omgivelsesforhold -20...+55 °C /
0...99 % RH ikke-kondenserende
Boligklasse IP 65 / 67
Dimensioner 90 x 48 x 24 mm (H x B x D)
Vægt max. 130 g (inklusive batterier)
Standarder/ koder EN50014, EN50020, EN50018, EN55022
Klasse B, EN50081-2, Ex95C2348X ,
Ex65C2349, Ex95Y1350, IEC801-3,
EN50082-2, IEC61508, EN61779, EN50721
Godkendelse EEx ia ( d) IIC T3 eller T4
ATEX II 1G EEx ia IIC T4 (-20 ...+55 °C)
(Toksiske & iltsensorer)
ATEX II 2G EEx ia d IIC T4 (brandbare gasser)
PC-interface

En standardsoftware til konfiguration og kalibrering samt til indstilling af alarmen grænser og med dataloggerfunktionen også tilgængelig til at udlæse alle værdier gemt i arbejdsmiljømåleren. Denne software viser data grafisk eller i tabelform og kan eksporteres til andre programmer.

Bemærk venligst:
Den kombinerede ladestation fungerer som en grænseflade til overførsel af data, dvs. ladestationen bruges til at oplade batterierne i arbejdsmiljømåleren for "brandbare gasser" + "brint" og som interface til pc'en for alle andre modeller.

Vedligeholdelse og rekalibrering Du kan sende arbejdsmiljø- og sikkerhedsmåleren (afhængigt af specifikationerne i din ISO-manual) til os til vedligeholdelse og kalibrering (f.eks. halvårligt). Arbejdssikkerhedsmåleren skilles derefter ad, rengøres og omkalibreres. Hvis en sensor ikke længere kan kalibreres, eller dens levetid er udløbet, vil du først blive informeret. Udskiftningssensorer er også tilgængelige.
Denne arbejdssikkerhedsmåler er ATEX-godkendt. Hvad betyder det?
ATEX-produktdirektiv (også uofficielt benævnt "ATEX 95" på grund af den relevante artikel 95 i EF-traktaten om fri bevægelighed for varer) fra Europa-Parlamentet og Rådet om harmonisering af de juridiske bestemmelser af medlemslandene for et arbejdssikkerhedsmåleapparat eller et beskyttelsessystem til den påtænkte anvendelse i eksplosionsfarlige områder definerer reglerne for markedsføring af produkter, der anvendes i disse områder. I bilag II indeholder vejledningen de grundlæggende sundheds- og sikkerhedskrav, som fabrikanten skal overholde og derefter verificere ved hjælp af en tilsvarende overensstemmelsesvurderingsprocedure. Vores arbejdsmiljø- og sikkerhedsmåleanordning opfylder alle gældende EU-standarder.

Leveringsomfang

1 x Gasman arbejdssikkerhedsmåler
1 x lommeclips
1 x batteri eller genopladeligt batteri (afhængigt af gastypen)
1 x instruktioner