Varenr.: PCE-MFM 2400

Magnetometer PCE-MFM 2400

5.802,00 DKK
7.252,50 DKK
:
4250348722096
PCE-MFM 2400
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

Magnetometer PCE- MFM 2400

Højpræcisionsmagnetometer med en nøjagtighed på 1 % /
automatisk nedlukning / tværgående måling / baggrundsbelysning /
Tesla- og Gauss-måling / for statiske magnetfelter

Magneter bruges i mange processer inden for industri, forskning og kvalitetskontrol . Regelmæssige magnetfeltmålinger sikrer optimal brug på forskellige områder. Kontinuerlig overvågning af de permanente magneter forhindrer opfølgningsomkostninger på grund af uplanlagt nedetid. Det ideelle værktøj til at kontrollere permanente magneter er magnetometeret  af PCE Instruments. Magnetometeret er et kompakt præcisionsinstrument. Den er specielt udviklet til måling af magnetisme og er velegnet til Tesla- og Gauss-målinger. Magnetometeret bruges overalt, hvor det kommer til at måle feltstyrken af permanente magneter. Magnetometeret imponerer med maksimal pålidelighed og præcision samt brugervenlighed.

Magnetisk feltanalysator i en testopsætning på et universitet.Med et måleområde på 0 til 200 mT eller 200 til 2.400 mT dækker magnetometret en lang række af måleopgaver. Magnetometret har en praktisk koblingsfunktion og kan automatisk skifte mellem de to måleområder. Hvis strømværdien ligger i området 0 til 200 mT, skifter magnetometret til 200 mT-måleområdet. Hvis 200 mT-mærket overskrides, skifter enheden automatisk til 2000 mT-området. Displayet informerer tydeligt brugeren om det aktuelle område.
Magnetometret tillader meget præcise magnetfeltmålinger med en nøjagtighed på 1 %. For eksempel kan magnetometeret bruges til at teste relæer og permanente magneter for det eksisterende magnetfelt. Måleresultaterne vises af magnetometeret  let at læse på dens store skærm. En baggrundsbelysning sikrer, at de målte værdier er nemme at aflæse selv under dårlige lysforhold.

Magnetometret består af en kompakt displayenhed og en sensor. Sensoren brugte Hall-effekten til at bestemme magnetiske felter. Det er enkelt og effektivt at bruge magnetometeret. Før hver måling skal sensoren justeres til den omgivende temperatur. For at registrere den målte værdi skal dækslet fjernes og sensorhovedet placeres i midten af det magnetiske felt, der skal måles. For at kunne aflæse den respektive maksimale værdi korrekt, har magnetometeret en hold-funktion. Ved et tryk på en knap viser magnetometret den målte maksimumværdi i det negative og positive område.
Derudover har producenten udstyret magnetometret med en anden praktisk funktion: hvis det er nødvendigt, kan måleapparatet vise magnetfeltlinjernes indfaldsretning.
For at spare på magnetometerets batteri har måleinstrumentet en automatisk slukning. Hvis der ikke er input i fem minutter, slukker magnetometeret automatisk og forhindrer dermed batteriet i at blive helt afladet.

Anvendelsesområder for magnetometre

Magnetisk felt analysator ved kontrol af en pakkemaskine.Magnetometeret  imponerer med maksimal pålidelighed, præcision og brugervenlighed. Magnetometeret er velegnet til universelle magnetiske målinger på industrielle, mekaniske og elektriske materialer samt til laboratoriebrug. Magnetometeret bruges  også inden for undervisning og forskning. Magnetfeltsmåleren er den ideelle ledsager for alle, der har brug for at bestemme egenskaberne af permanente magneter, for eksempel for at sikre deres effektivitet og for at bestemme magnetfeltstyrken. Magnetometeret er derfor ideelt til pålidelige øjeblikkelige analyser, det er alsidigt og nemt at bruge på samme tid. Takket være det handy og robuste design og batteridrift kan magnetometeret bruges på farten. Dens enkle betjening gør magnetometeret uerstatteligt, når man måler feltstyrken af permanente magneter og er også velegnet til uerfarne brugere. Brugere værdsætter pålideligheden og nøjagtigheden af magnetometeret. Magnetometeret bruges for eksempel i anlægskonstruktion eller maskinteknik til at kontrollere funktionaliteten og sikkerheden af magnetiske separatorer eller magnetfiltre. På den måde kan det sikres, at produktionsrelevante processer kan gennemføres uden nedetid på grund af defekte adskillelsesmekanismer  kan køre igennem uden afbrydelser. Magnetometeret bruges også af magnetproducenter i kvalitetskontrol til at bestemme magnetfeltstyrker.


Funktioner


- meget præcis måleteknologi 
- måleområde op til 24.000 G og 2.400 mT
- transversal sensor
- til måling af statiske magnetfelter
- automatisk nedlukning

Specifikationer

   
Måleområde 0 … 200 mT
  200 … 2.400 mT
  0 … 2.000 G
  2.000 … 24.000 G
   
Nøjagtighed ±1 % f.s. Mw.
   
Opløsning 0,01 mT
  0.1 G
   
Måleretning tværgående
magnetisk felt statisk (DC)
enhed mT, G
Strømforsyning 1 x 9 V blokbatteri
automatisk nedlukning    Automatisk nedlukning efter 5 minutter i inaktiv tilstand
tilstand
holdetilstand, måletilstand
Skærm
baggrundsbelysning digitalt 4-cifret værdidisplay
drift temperatur 0 … +50 °C
Opbevaringstemperatur -20 … +50 °C
Dimensioner 185 x 97 x 40 mm
Vægt 310 g
Sensor Tværgående Hall-sensor , kabellængde ca. 1 m
   

Leveringsomfang

1 x magnetometer PCE-MFM2400
1 x Hall-sensor (tværgående)
1 x servicetaske
1 x 9 V blokbatteri
1 x brugervejledning